Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κρεμαστό Κόσμημα

Taq Kasra

Κρεμαστό Κόσμημα Το Taq Kasra, που σημαίνει αψίδα kasra, είναι το μνημόνιο του The Sasani Kingdom που βρίσκεται τώρα στο Ιράκ. Αυτό το μενταγιόν εμπνευσμένο από τη γεωμετρία του Taq kasra και το μεγαλείο των πρώην κυριαρχιών που ήταν στη δομή και τον υποκειμενικότητά τους, χρησιμοποιήθηκε σε αυτήν την αρχιτεκτονική μέθοδο για να γίνει αυτό το ήθος. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ο μοντέρνος σχεδιασμός που το έχει κάνει ένα κομμάτι με ξεχωριστή θέα, έτσι ώστε να σχηματίζει την πλάγια όψη που μοιάζει με σήραγγα και φέρνει υποκειμενισμό και σχηματίζει την μετωπική όψη που έχει δημιουργήσει ένα τόξο.

Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων

Utopia

Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων Σε αυτή τη συλλογή, η Yina Hwang εμπνεύστηκε κυρίως από σχήματα που είναι συμμετρικά και ασύμμετρα με ένα άγγιγμα της υπόγειας μουσικής κουλτούρας. Επιμέλεια αυτής της συλλογής βασίστηκε στην κεντρική στιγμή της αγκαλιάς της για να δημιουργήσει μια συλλογή από λειτουργικά αλλά αφηρημένα ρούχα και αξεσουάρ για να ενσωματώσει την ιστορία της εμπειρίας της. Κάθε εκτύπωση και ύφασμα στο έργο είναι πρωτότυπο και χρησιμοποίησε κυρίως PU δέρμα, Satin, Power Mash και Spandex για τη βάση των υφασμάτων.

Κολιέ Και Σκουλαρίκια

Ocean Waves

Κολιέ Και Σκουλαρίκια Το κολιέ Oceanic wave είναι ένα όμορφο κομμάτι σύγχρονων κοσμημάτων. Η βασική έμπνευση του σχεδιασμού είναι ο ωκεανός. Η απεραντοσύνη, η ζωντάνια και η καθαρότητα είναι τα βασικά στοιχεία που προβάλλονται στο κολιέ. Ο σχεδιαστής έχει χρησιμοποιήσει μια καλή ισορροπία μπλε και λευκού για να παρουσιάσει ένα όραμα εκτίναξης των κυμάτων του ωκεανού. Είναι χειροποίητο σε λευκόχρυσο 18Κ και είναι διακοσμημένο με διαμάντια και μπλε ζαφείρι. Το κολιέ είναι αρκετά μεγάλο αλλά λεπτό. Έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε όλες τις μορφές ρούχων, αλλά είναι πιο κατάλληλο για να συνδυαστεί με ένα ντεκολτέ που δεν θα επικαλύπτεται.

Το Τυπωμένο Κλωστοϋφαντουργικό Προϊόν

The Withering Flower

Το Τυπωμένο Κλωστοϋφαντουργικό Προϊόν Το Withering Flower είναι ένας εορτασμός της δύναμης της εικόνας του λουλουδιού. Το λουλούδι είναι ένα δημοφιλές θέμα γραμμένο ως προσωποποίηση στην κινεζική λογοτεχνία. Σε αντίθεση με τη δημοτικότητα του ανθισμένου λουλουδιού, οι εικόνες του αποσυντιθέμενου λουλουδιού συχνά συνδέονται με τα τζίνξ και τα ταμπού. Η συλλογή εξετάζει τι διαμορφώνει την αντίληψη μιας κοινότητας για το τι είναι πανέμορφο και απαίσιο. Σχεδιασμένο σε φορέματα από τούλι 100 εκατοστών έως 200 εκατοστών, εκτύπωση μεταξοτυπίας σε ημιδιαφανή υφάσματα, η τεχνική της κλωστοϋφαντουργίας επιτρέπει στις εκτυπώσεις να παραμείνουν αδιαφανείς και ελαστικές στο πλέγμα, δημιουργώντας μια εμφάνιση εκτυπώσεων που αιωρούνται στον αέρα.

Δαχτυλίδι

Arch

Δαχτυλίδι Ο σχεδιαστής εμπνέεται από το σχήμα των αψίδων και του ουράνιου τόξου. Δύο μοτίβα - ένα σχήμα τόξου και ένα σχήμα σταγόνας, συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια μονή τρισδιάστατη μορφή. Συνδυάζοντας ελάχιστες γραμμές και φόρμες και χρησιμοποιώντας απλά και κοινά μοτίβα, το αποτέλεσμα είναι ένας απλός και κομψός δακτύλιος που γίνεται τολμηρός και παιχνιδιάρικος παρέχοντας χώρο για ροή ενέργειας και ρυθμού. Από διαφορετικές γωνίες, το σχήμα του δακτυλίου αλλάζει - το σχήμα της πτώσης προβάλλεται από την μπροστινή γωνία, το σχήμα της αψίδας παρατηρείται από την πλευρική γωνία και ο σταυρός προβάλλεται από την άνω γωνία. Αυτό παρέχει διέγερση για τον χρήστη.

Δαχτυλίδι

Touch

Δαχτυλίδι Με μια απλή κίνηση, μια δράση αφής μεταφέρει πλούσια συναισθήματα. Μέσω του δακτυλίου αφής, ο σχεδιαστής στοχεύει να μεταδώσει αυτό το ζεστό και άμορφο συναίσθημα με κρύο και συμπαγές μέταλλο. 2 καμπύλες ενώνονται για να σχηματίσουν ένα δαχτυλίδι που προτείνει 2 άτομα να κρατούν τα χέρια. Ο δακτύλιος αλλάζει την όψη του όταν περιστρέφεται η θέση του στο δάχτυλο και προβάλλεται από διαφορετικές γωνίες. Όταν τα συνδεδεμένα μέρη είναι τοποθετημένα μεταξύ των δακτύλων σας, ο δακτύλιος εμφανίζεται είτε κίτρινο είτε λευκό. Όταν τα συνδεδεμένα μέρη είναι τοποθετημένα στο δάχτυλο, μπορείτε να απολαύσετε το κίτρινο και το λευκό χρώμα μαζί.