Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Βαυαρικός Σχεδιασμός Συσκευασίας Μπύρας

AEcht Nuernberger Kellerbier

Ο Βαυαρικός Σχεδιασμός Συσκευασίας Μπύρας Στα μεσαιωνικά χρόνια, τα τοπικά ζυθοποιεία αφήνουν την μπύρα να γεράσει σε πάνω από 600 χρόνια κελάρια κάτω από το κάστρο της Νυρεμβέργης. Τιμώντας αυτήν την ιστορία, η συσκευασία του "AEcht Nuernberger Kellerbier" παίρνει μια αυθεντική ματιά στο παρελθόν. Η ετικέτα μπύρας δείχνει ένα χέρι του κάστρου που κάθεται πάνω σε βράχους και ένα ξύλινο βαρέλι στο κελάρι, πλαισιωμένο από γραμματοσειρές τύπου vintage. Η ετικέτα σφράγισης με το σήμα κατατεθέν της εταιρείας "St. Mauritius" και ο φελλός από χαλκό με στέμμα αποδίδουν χειροτεχνία και εμπιστοσύνη.

Κέντρο Πωλήσεων

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Κέντρο Πωλήσεων Ο σχεδιασμός συνδυάζει τους βορειοανατολικούς λαούς με την ευγένεια και τη χάρη του Νότου για να αφήσει τη ζωή γεμάτη χωρίς αποκλεισμούς. Ο έξυπνος σχεδιασμός και η συμπαγής διάταξη επεκτείνουν την εσωτερική αρχιτεκτονική. Ο σχεδιαστής χρησιμοποιεί απλές και διεθνείς δεξιότητες σχεδίασης με καθαρά στοιχεία και απλά υλικά, που καθιστούν τον χώρο φυσικό, χαλαρό και μοναδικό. Ο σχεδιασμός είναι ένα κέντρο πωλήσεων με 600 τετραγωνικά μέτρα, στοχεύει στο σχεδιασμό ενός σύγχρονου ανατολίτικου κέντρου πωλήσεων, κάνοντας την καρδιά του κατοίκου ήσυχη και απορρίπτει τον εξωτερικό θόρυβο. Κρατήστε αργό και απολαύστε τη ζωή ομορφιάς.

Το Κέντρο Πωλήσεων

Yango Poly Kuliang Hill

Το Κέντρο Πωλήσεων Αυτός ο σχεδιασμός στοχεύει να διερευνήσει πώς να φέρει μια ευχάριστη εμπειρία ειδυλλιακής ζωής στα προάστια, η οποία οδηγεί τους ανθρώπους να ακολουθούν καλή ζωή και οδηγεί τους ανθρώπους να κινηθούν προς την ανατολική ποιητική κατοικία. Ο σχεδιαστής χρησιμοποιεί μια μοντέρνα και απλή δεξιοτεχνία με φυσικά και απλά υλικά. Εστιάζοντας στο πνεύμα και παραμελώντας τη φόρμα, ο σχεδιασμός συνδυάζει τα στοιχεία του τοπίου Zen και του πολιτισμού τσαγιού, τα ερωτικά συναισθήματα των ψαράδων, την ομπρέλα λαδιού. Μέσω του χειρισμού των λεπτομερειών, εξισορροπεί τη λειτουργία και την αισθητική και κάνει το ζωντανό καλλιτεχνικό.

Η Βίλα

Tranquil Dwelling

Η Βίλα Ο σχεδιασμός χρησιμοποιεί τεχνικές σχεδιασμού τυπικής ισορροπίας ως aixs για να μεταδώσει την ανατολική καλλιτεχνική αντίληψη. Υιοθετεί στοιχεία από μπαμπού, ορχιδέα, δαμάσκηνο και τοπίο. Η απλή οθόνη σχηματίζεται με την επέκταση του σχήματος μπαμπού αφαιρώντας τη μορφή σκυροδέματος και σταματά εκεί που πρέπει να σταματήσει. Οι διατάξεις του καθιστικού και της τραπεζαρίας πάνω-κάτω καθορίζουν το όριο του χώρου και ενσωματώνουν την ανατολική προοπτική χωρική που είναι αραιή και συνονθύλευμα. Γύρω από το θέμα του να ζεις απλά και να ταξιδεύεις ελαφρά, Οι κινούμενες γραμμές είναι ξεκάθαρες, είναι μια νέα προσπάθεια για το περιβάλλον κατοίκησης των ανθρώπων.

Η Επωνυμία Σαλόνι Ομορφιάς

Silk Royalty

Η Επωνυμία Σαλόνι Ομορφιάς Ο στόχος της διαδικασίας καθιέρωσης επωνυμίας είναι να τοποθετηθεί η μάρκα στην κατηγορία υψηλών προδιαγραφών λαμβάνοντας μια ματιά και μια αίσθηση προσαρμογής στις παγκόσμιες τάσεις στο μακιγιάζ και τη φροντίδα του δέρματος. Κομψό στο εσωτερικό και το εξωτερικό του, προσφέροντας στους πελάτες μια πολυτελή απόδραση για υποχώρηση στην αυτοεξυπηρέτηση αφήνοντας ανανεωμένο. Η επιτυχής επικοινωνία της εμπειρίας στους καταναλωτές ενσωματώθηκε στη διαδικασία σχεδιασμού. Επομένως, το Alharir Salon έχει αναπτυχθεί, εκφράζοντας τη θηλυκότητα, τα οπτικά στοιχεία, τα πλούσια χρώματα και τις υφές με προσοχή στις λεπτές λεπτομέρειες για να προσθέσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και άνεση.

Ο Έξυπνος Μύλος Κουζίνας

FinaMill

Ο Έξυπνος Μύλος Κουζίνας Το FinaMill είναι ένας ισχυρός μύλος κουζίνας με εναλλάξιμους και επαναπληρώσιμους μπαχαρικούς. Το FinaMill είναι ο εύκολος τρόπος ανύψωσης του μαγειρέματος με την τολμηρή γεύση των φρεσκοτριμμένων μπαχαρικών. Απλώς γεμίστε τους επαναχρησιμοποιούμενους λοβούς με αποξηραμένα μπαχαρικά ή βότανα, τραβήξτε έναν λοβό στη θέση του και αλέστε την ακριβή ποσότητα μπαχαρικού που χρειάζεστε με το πάτημα ενός κουμπιού. Ανταλλάξτε λοβό μπαχαρικών με μερικά μόνο κλικ και συνεχίστε να μαγειρεύετε. Είναι το μύλο για όλα τα μπαχαρικά σας.