Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Δομή Φωτισμού

Tensegrity Space Frame

Η Δομή Φωτισμού Το φως Tensegrity space frame χρησιμοποιεί την αρχή του RBFuller «Less for more» για να παράγει ένα φωτιστικό χρησιμοποιώντας μόνο την πηγή φωτός και το ηλεκτρικό σύρμα. Η εφελκυστικότητα γίνεται το δομικό μέσο με το οποίο και οι δύο εργάζονται αμοιβαία σε συμπίεση και ένταση για να παράγουν ένα φαινομενικά ασυνεχές πεδίο φωτός που ορίζεται μόνο από τη δομική λογική του. Η επεκτασιμότητά του και η οικονομία της παραγωγής μιλούν σε ένα προϊόν ατελείωτης διαμόρφωσης του οποίου η φωτεινή μορφή αντιστέκεται με χαρά στην έλξη της βαρύτητας με μια απλότητα που επιβεβαιώνει το παράδειγμα της εποχής μας: Να επιτύχουμε περισσότερα, ενώ χρησιμοποιούμε λιγότερα.

Η Μετατρέψιμη Συσκευή Για Εκπαίδευση

Pupil 108

Η Μετατρέψιμη Συσκευή Για Εκπαίδευση Μαθητής 108: Η πιο προσιτή μετατρέψιμη συσκευή Windows 8 για Εκπαίδευση. Μια νέα διεπαφή και μια εντελώς νέα εμπειρία στη μάθηση. Ο μαθητής 108 διασχίζει τον κόσμο των tablet και των φορητών υπολογιστών, αλλάζοντας μεταξύ τους, για βελτιωμένη απόδοση στην Εκπαίδευση. Τα Windows 8 ανοίγουν νέες δυνατότητες μάθησης, επιτρέποντας στους μαθητές να επωφεληθούν πλήρως από τη λειτουργία οθόνης αφής και τις αμέτρητες εφαρμογές. Μέρος των Intel® Education Solutions, το Pupil 108 είναι η πιο προσιτή και κατάλληλη λύση για αίθουσες διδασκαλίας σε όλο τον κόσμο.

Τραπεζαρία

Chromosome X

Τραπεζαρία Τραπέζι φαγητού σχεδιασμένο για να φιλοξενεί οκτώ άτομα, τα οποία αλληλεπιδρούν σε διάταξη βέλους. Η κορυφή είναι ένα αφηρημένο X, κατασκευασμένο από δύο διαφορετικά κομμάτια που τονίζονται από μια βαθιά γραμμή, ενώ το ίδιο αφηρημένο X αντανακλάται στο πάτωμα με τη δομή της βάσης. Η λευκή δομή αποτελείται από τρία διαφορετικά κομμάτια για εύκολη συναρμολόγηση και μεταφορά. Επιπλέον, η αντίθεση του καπλαμά τικ και του λευκού για τη βάση επιλέχθηκε για να ελαφρύνει το κάτω μέρος δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην ακανόνιστα διαμορφωμένη κορυφή, παρέχοντας έτσι μια υπόδειξη για διαφορετική αλληλεπίδραση των χρηστών.

Οπτική Εγκατάσταση

Opx2

Οπτική Εγκατάσταση Το Opx2 είναι μια οπτική εγκατάσταση που διερευνά μια συμβιωτική σχέση μεταξύ φύσης και τεχνολογίας. Μια σχέση όπου τα μοτίβα, η επανάληψη και ο ρυθμός περιγράφουν τόσο τους φυσικούς σχηματισμούς όσο και τις λειτουργίες των υπολογιστικών διαδικασιών. Οι εγκαταστάσεις αποκλειστικής γεωμετρίας, στιγμιαίας αδιαφάνειας ή / και πυκνότητας είναι παρόμοιες με το φαινόμενο της οδήγησης από ένα χωράφι ή εξηγούνται στην τεχνολογία ενώ εξετάζουν το δυαδικό κώδικα. Το Opx2 δημιουργεί πολύπλοκη γεωμετρία και προκαλεί την αντίληψη του όγκου και του χώρου.

Αποσπώμενη Συσκευή Για Εκπαίδευση

Unite 401

Αποσπώμενη Συσκευή Για Εκπαίδευση Unite 401: Το τέλειο δίδυμο για την Εκπαίδευση. Ας μιλήσουμε για ομαδική εργασία. Με έναν απίστευτα ευέλικτο σχεδιασμό 2 σε 1, το Unite 401 είναι η ιδανική συσκευή για μαθητές για συνεργατικά μαθησιακά περιβάλλοντα. Ο συνδυασμός tablet και φορητού υπολογιστή παρέχει την πιο ισχυρή λύση για φορητές συσκευές για Εκπαίδευση, που ενισχύεται από την ασφαλή σχεδίαση mgseries στην πιο έξυπνη τιμή.

Γραφείο Μικρής Κλίμακας

Conceptual Minimalism

Γραφείο Μικρής Κλίμακας Ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι διακοσμημένος με αισθητικό, αλλά όχι λειτουργικό μινιμαλισμό. Ο ανοιχτός χώρος τονίζεται από καθαρές γραμμές, μεγάλα τζάμια που επιτρέπουν άφθονο φυσικό φως μέσα, επιτρέποντας στη γραμμή και το επίπεδο να γίνουν τα βασικά δομικά και αισθητικά στοιχεία. Η έλλειψη ορθών γωνιών καθόρισε την ανάγκη υιοθέτησης μιας πιο δυναμικής προβολής του χώρου, ενώ η επιλογή μιας παλέτας ανοιχτού χρώματος σε συνδυασμό με ποικιλία υλικών και υφής επιτρέπει την ενότητα και τη λειτουργία του χώρου. Τα ημιτελή τελειώματα σκυροδέματος ανυψώνονται στους τοίχους για να προσθέσουν μια αντίθεση μεταξύ λευκού-μαλακού και τραχιού-γκρι.