Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συσκευασία

Oink

Η Συσκευασία Για να διασφαλιστεί η προβολή του πελάτη στην αγορά, επιλέχθηκε μια παιχνιδιάρικη εμφάνιση και αίσθηση. Αυτή η προσέγγιση συμβολίζει όλες τις ιδιότητες της μάρκας, πρωτότυπες, νόστιμες, παραδοσιακές και τοπικές. Ο κύριος στόχος της χρήσης νέων συσκευασιών προϊόντων ήταν να παρουσιαστεί στους πελάτες η ιστορία πίσω από την εκτροφή μαύρων χοίρων και την παραγωγή παραδοσιακών λιχουδιών κρέατος υψηλής ποιότητας. Δημιουργήθηκαν ένα σύνολο εικονογραφήσεων σε τεχνική λινοκοπής που επιδεικνύουν δεξιοτεχνία. Οι ίδιες οι εικόνες παρουσιάζουν αυθεντικότητα και προτρέπουν τον πελάτη να σκεφτεί τα προϊόντα Oink, τη γεύση και την υφή τους.

Μεταφορέας Κατοικίδιων Ζώων

Pawspal

Μεταφορέας Κατοικίδιων Ζώων Ο μεταφορέας Pawspal Pet θα εξοικονομήσει ενέργεια και θα βοηθήσει τον ιδιοκτήτη του κατοικίδιου να παραδώσει γρήγορα. Για τη σχεδίαση Pawspal μεταφορέας κατοικίδιων ζώων εμπνευσμένο από το Διαστημικό Λεωφορείο που μπορούν να μεταφέρουν τα υπέροχα κατοικίδιά τους οπουδήποτε θέλουν. Και αν έχουν ένα ακόμη κατοικίδιο, μπορούν να τοποθετήσουν ένα άλλο στην κορυφή και να γειτνιάζουν με ρόδες στο κάτω μέρος για να τραβήξουν τους φορείς. Εκτός αυτού, το Pawspal έχει σχεδιάσει με εσωτερικό ανεμιστήρα εξαερισμού για άνετο για τα κατοικίδια και εύκολο στη φόρτισή του με USB C.

Το Γραφείο Προπωλήσεων

Ice Cave

Το Γραφείο Προπωλήσεων Το Ice Cave είναι ένας εκθεσιακός χώρος για έναν πελάτη που χρειαζόταν έναν χώρο με μοναδική ποιότητα. Στο μεταξύ, είναι σε θέση να παρουσιάσει διάφορες ιδιότητες του έργου Tehran Eye. Σύμφωνα με τη λειτουργία του έργου, μια ελκυστική αλλά ουδέτερη ατμόσφαιρα για την εμφάνιση των αντικειμένων και των γεγονότων όπως απαιτείται. Η χρήση της ελάχιστης επιφανειακής λογικής ήταν η ιδέα του σχεδιασμού. Μια ενσωματωμένη δικτυωτή επιφάνεια απλώνεται σε όλο το χώρο. Ο χώρος που απαιτείται για διαφορετικές χρήσεις διαμορφώνεται με βάση τις ξένες δυνάμεις στην άνω και κάτω κατεύθυνση που ασκούνται στην επιφάνεια. Για την κατασκευή, αυτή η επιφάνεια έχει χωριστεί σε 329 πάνελ.

Το Κατάστημα Λιανικής

Atelier Intimo Flagship

Το Κατάστημα Λιανικής Ο κόσμος μας χτυπήθηκε από πρωτοφανή ιό το 2020. Το πρώτο Flagship του Atelier Intimo που σχεδιάστηκε από το O and O Studio είναι εμπνευσμένο από την ιδέα της Αναγέννησης της Καμένης Γης, υπονοώντας την ενσωμάτωση της θεραπευτικής δύναμης της φύσης που δίνει στην ανθρωπότητα νέα ελπίδα. Ενώ δημιουργείται ένας δραματικός χώρος που επιτρέπει στους επισκέπτες να περνούν στιγμές φαντασίας και φαντασίας σε τέτοιο χρόνο και χώρο, δημιουργείται επίσης μια σειρά από εγκαταστάσεις τέχνης για να επιδείξουν πλήρως τα αληθινά χαρακτηριστικά της μάρκας. Το Flagship δεν είναι ένας συνηθισμένος χώρος λιανικής, είναι η σκηνή του Atelier Intimo.

Sneakers Box

BSTN Raffle

Sneakers Box Η αποστολή ήταν να σχεδιάσει και να δημιουργήσει μια φιγούρα δράσης για ένα παπούτσι Nike. Δεδομένου ότι αυτό το παπούτσι συνδυάζει ένα σχέδιο από λευκό δέρμα φιδιού με φωτεινά πράσινα στοιχεία, ήταν ξεκάθαρο ότι η φιγούρα δράσης θα ήταν κουρελιωτή. Οι σχεδιαστές σκιαγράφησαν και βελτιστοποίησαν τη φιγούρα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ως φιγούρα δράσης στο στυλ των γνωστών ηρώων δράσης. Στη συνέχεια σχεδίασαν ένα μικρό κόμικ με ιστορία και παρήγαγαν αυτή τη φιγούρα σε τρισδιάστατη εκτύπωση με συσκευασία υψηλής ποιότητας.

Η Υποστήριξη Εκστρατειών Και Πωλήσεων

Target

Η Υποστήριξη Εκστρατειών Και Πωλήσεων Το 2020, η Brainartist εγκαινιάζει μια καμπάνια πολλαπλών μέσων για τον πελάτη Steitz Secura για να αποκτήσει νέους πελάτες: με ένα εξαιρετικά εξατομικευμένο μήνυμα ως στοχευμένη καμπάνια αφίσας όσο το δυνατόν πιο κοντά στις πύλες των πιθανών πελατών και μια εξατομικευμένη αποστολή με το ασορτί παπούτσι από το τρέχουσα συλλογή. Ο παραλήπτης λαμβάνει το αντίστοιχο αντίστοιχο όταν κλείνει ένα ραντεβού με το τμήμα πωλήσεων. Στόχος της καμπάνιας ήταν να αναδείξει τον Steitz Secura και την «ταιριαστή» εταιρεία ως ένα τέλειο ζευγάρι. Η Brainartist ανέπτυξε την πλήρη, πολύ επιτυχημένη καμπάνια.