Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εσωτερικό Σπίτι

Seamless Blank

Εσωτερικό Σπίτι Αυτό είναι ένα σπίτι για να παρουσιάσει τον μοναδικό τρόπο ζωής της οικοδέσποινας, που είναι ένα σπίτι γραφίστας και επιχειρηματία. Ο σχεδιαστής παρουσιάζει φυσικά υλικά για να απεικονίσει τις προτιμήσεις της οικοδέσποινα και να διατηρήσει κενές περιοχές για να γεμίσει τα πράγματα της οικογένειας. Η κουζίνα είναι το κέντρο του σπιτιού, ειδικά σχεδιασμένη για την οικοδέσποινα και βεβαιωθείτε ότι οι γονείς μπορούν να δουν οπουδήποτε. Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με δάπεδο από λευκό γρανίτη, ιταλική βαφή, διαφανές γυαλί και επίστρωση λευκής σκόνης για να αποκαλύψει τις κομψές λεπτομέρειες των υλικών.

Εσωτερικό Σπίτι

Warm loft

Εσωτερικό Σπίτι Ένα σπίτι βιομηχανικού στιλ με ζεστά υλικά. Αυτό το σπίτι προετοιμάζει πολλές λειτουργίες για τους πελάτες για την προώθηση των ποιοτικών ζωής. Ο σχεδιαστής προσπάθησε να συνδέσει τους σωλήνες σε κάθε χώρο και συνδυασμένους σωλήνες ξύλου, χάλυβα και ENT για να απεικονίσει την ιστορία της ζωής των πελατών. Δεν είναι ίδιο με το συνηθισμένο βιομηχανικό στυλ, αυτό το σπίτι εισάγει μόνο λίγα χρώματα και προετοιμάζει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.

Το Σκαμνί

Ydin

Το Σκαμνί Το σκαμπό Ydin μπορεί να τοποθετηθεί μόνοι σας, χωρίς τη χρήση ειδικών εργαλείων, χάρη σε ένα απλό σύστημα κλειδώματος. Τα 4 πανομοιότυπα πόδια δεν τοποθετούνται σε καμία συγκεκριμένη σειρά και το κάθισμα από σκυρόδεμα, ενεργώντας ως ο θεμέλιος λίθος, κρατά τα πάντα στη θέση του. Τα πόδια κατασκευάζονται με θραύσματα ξύλου που προέρχονται από έναν κατασκευαστή σκαλοπατιών, επεξεργάζονται εύκολα χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές επεξεργασίας ξύλου και τέλος λαδώνουν. Το κάθισμα είναι απλώς διαμορφωμένο σε μόνιμο σκυρόδεμα UHP ενισχυμένο με ίνες. Μόνο 5 αποσπώμενα μέρη για να συσκευαστούν σε επίπεδο επίπεδο και να είναι έτοιμα για αποστολή στους τελικούς πελάτες, είναι ένα άλλο επιχείρημα αειφορίας.

Το Καροτσάκι Με Απλή Ψύξη

Coq

Το Καροτσάκι Με Απλή Ψύξη Ο Patrick Sarran δημιούργησε το καροτσάκι τυριού Coq το 2012. Η περίεργη θέση αυτού του τροχαίου αντικειμένου διεγείρει την περιέργεια των επισκεπτών, αλλά μην κάνετε κανένα λάθος, αυτό είναι κυρίως ένα εργαλείο εργασίας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω μιας στυλιζαρισμένης βερνικωμένης δομής οξιάς στην κορυφή ενός κυλινδρικού κόκκινου λακαρισμένου δακτυλίου που μπορεί να κρεμαστεί στο πλάι για να αποκαλύψει μια ποικιλία ωριμασμένων τυριών. Χρησιμοποιώντας τη λαβή για να μετακινήσετε το καλάθι, ανοίγοντας το κουτί, σύροντας το ταμπλό για να δημιουργήσετε χώρο για την πλάκα, περιστρέφοντας αυτόν τον δίσκο για να κόψετε τμήματα τυριού, ο σερβιτόρος μπορεί να αναπτύξει τη διαδικασία σε ένα μικρό κομμάτι της τέχνης.

Το Κατεψυγμένο Έρημο Καρότσι

Sweet Kit

Το Κατεψυγμένο Έρημο Καρότσι Αυτή η κινητή βιτρίνα για την εξυπηρέτηση επιδορπίων σε εστιατόρια δημιουργήθηκε το 2016 και είναι το τελευταίο κομμάτι της σειράς Κ. Ο σχεδιασμός Sweet-Kit πληροί την απαίτηση για κομψότητα, ευελιξία, όγκο και διαφάνεια. Ο μηχανισμός ανοίγματος βασίζεται σε έναν δακτύλιο που περιστρέφεται γύρω από έναν ακρυλικό γυάλινο δίσκο. Δύο χυτοί δακτύλιοι οξιάς είναι οι τροχιές περιστροφής, καθώς και οι λαβές για το άνοιγμα της θήκης και για τη μετακίνηση του καροτσιού γύρω από το εστιατόριο. Αυτές οι ενσωματωμένες δυνατότητες βοηθούν στη ρύθμιση της σκηνής για εξυπηρέτηση και στην επισήμανση των προϊόντων που εμφανίζονται.

Η Υπηρεσία Ζεστών Ροφημάτων Με Φρέσκα Φυτά

Herbal Tea Garden

Η Υπηρεσία Ζεστών Ροφημάτων Με Φρέσκα Φυτά Ο Patrick Sarran δημιούργησε το Herbal Tea Garden ως ένα μοναδικό στοιχείο για το Landmark Mandarin Oriental του Χονγκ Κονγκ το 2014. Ο διευθυντής τροφοδοσίας ήθελε ένα καροτσάκι στο οποίο θα μπορούσε να εκτελέσει την τελετή τσαγιού. Αυτός ο σχεδιασμός επαναχρησιμοποιεί τους κωδικούς που ανέπτυξε ο Patrick Sarran στα καροτσάκια της σειράς K, όπως το καροτσάκι KEZA και το πολυλειτουργικό καρότσι Km31, επηρεασμένο από την κινεζική ζωγραφική τοπίου.