Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Νοσοκομείο

Warm Transparency

Νοσοκομείο Συμβατικά, ένα νοσοκομείο τείνει να είναι ένας χώρος που έχει φτωχό φυσικό χρώμα ή υλικό λόγω του υλικού τεχνητής δομής για τη βελτίωση της λειτουργικής και της αποτελεσματικότητας. Ως εκ τούτου, οι ασθενείς αισθάνονται ότι διαχωρίζονται από την καθημερινή τους ζωή. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ένα άνετο περιβάλλον όπου οι ασθενείς μπορούν να περάσουν και να απαλλαγούν από το άγχος, πρέπει να ληφθούν υπόψη. Οι αρχιτέκτονες TSC παρέχουν έναν ανοιχτό, άνετο χώρο, ορίζοντας έναν ανοιχτό χώρο οροφής σε σχήμα L και τις μεγάλες μαρκίζες χρησιμοποιώντας άφθονο ξύλινο υλικό. Η θερμή διαφάνεια αυτής της αρχιτεκτονικής συνδέει ανθρώπους και ιατρικές υπηρεσίες.

Σκουλαρίκια

Van Gogh

Σκουλαρίκια Σκουλαρίκια εμπνευσμένα από την Αμυγδαλιά στο Blossom ζωγραφισμένο από τον Van Gogh. Η λεπτότητα των κλαδιών αναπαράγεται από λεπτές αλυσίδες τύπου Cartier που, όπως τα κλαδιά, ταλαντεύονται με τον άνεμο. Οι διάφορες αποχρώσεις των διαφόρων πολύτιμων λίθων, από σχεδόν λευκό έως πιο έντονο ροζ, αντιπροσωπεύουν τις αποχρώσεις των λουλουδιών. Το σύμπλεγμα των ανθισμένων λουλουδιών αναπαριστάται με διαφορετικές κοπές. Φτιαγμένο με χρυσό 18 καράτια, ροζ διαμάντια, μοργανίτες, ροζ ζαφείρια και ροζ τουρμαλίνες. Γυαλισμένο και υφή φινίρισμα. Εξαιρετικά ελαφρύ και με τέλεια εφαρμογή. Αυτή είναι η άφιξη της άνοιξης με τη μορφή κοσμημάτων.

Κατοικία

Slabs House

Κατοικία Το Slab House σχεδιάστηκε για να αντιπαραβάλλει δομικά υλικά, συνδυάζοντας ξύλο, σκυρόδεμα και ατσάλι. Ο σχεδιασμός είναι ταυτόχρονα υπερσύγχρονος αλλά διακριτικός. Τα τεράστια παράθυρα αποτελούν άμεσο σημείο εστίασης, αλλά προστατεύονται από τις καιρικές συνθήκες και τη θέα στο δρόμο από τσιμεντένιες πλάκες. Οι κήποι χαρακτηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στην ιδιοκτησία, τόσο στο ισόγειο όσο και στον πρώτο όροφο, επιτρέποντας στους κατοίκους να αισθάνονται συνδεδεμένοι με τη φύση καθώς αλληλεπιδρούν με το ακίνητο, δημιουργώντας μια μοναδική ροή καθώς κινείται από την είσοδο προς τους χώρους διαβίωσης.

Σπίτι

VH Green

Σπίτι Το σπίτι είναι καταπράσινο τόσο σε επίπεδο όσο και σε στερεοσκοπικό, που δημιουργούν ένα καλό περιβάλλον τόσο για τους κατοίκους όσο και για την πόλη. Στην ηλιόλουστη περιοχή της Ασίας, το Breeze Soleil που χρησιμοποιεί αυτό το πράσινο είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος σκέψης. Δεν μπορεί να επιτευχθεί μόνο η λειτουργία της σκίασης το καλοκαίρι αλλά και η προστασία της ιδιωτικής ζωής, η αποφυγή του θορύβου του δρόμου και η επίδραση ψύξης με αυτόματη άρδευση.

Η Εκκλησία

Mary Help of Christian Church

Η Εκκλησία Λαμβάνοντας υπόψη την επέκταση της Καθολικής κοινότητας και την αύξηση του τουρισμού στο νησί Samui, Suratthani. Το Mary Help of Christian Church εξωτερικό σχεδιάστηκε σε συνδυασμένη μορφή προσευχής χεριών, γωνιακών φτερών και ακτίνων του Αγίου Πνεύματος. Εσωτερικός χώρος, ασφάλεια όπως στη μητρική μήτρα. Με τη χρήση του μακρού και στενού κενού κενού και μιας μεγάλης ελαφριάς μόνωσης μπετόν σκυροδέματος που διατρέχει το ελαφρύ κενό δημιουργήθηκαν για να δημιουργήσουν μια σκιά που συνεχώς αλλάζει με το χρόνο αλλά διατηρεί την εσωτερική άνεση. Ελαχιστοποιήστε τη συμβολική διακόσμηση και τη χρήση φυσικού υλικού ως ταπεινά σιγουριά κατά την προσευχή.

Κατοικία

Abstract House

Κατοικία Η κατοικία χρησιμοποιεί μια μοντέρνα αισθητική διατηρώντας παράλληλα μια κεντρική αυλή, η οποία προκαλεί την παραδοσιακή πρακτική του Κουβέιτ στην οικοδόμηση σπιτιών. Εδώ η κατοικία επιτρέπεται να αναγνωρίζει τόσο το παρελθόν όσο και το παρόν, χωρίς σύγκρουση. Το χαρακτηριστικό του νερού στα σκαλιά της κύριας πόρτας σαρώνει προς τα έξω, το δάπεδο από το δάπεδο μέχρι την οροφή βοηθά να διατηρήσει τους χώρους πιο ανοιχτούς, επιτρέποντας στους χρήστες να περνούν μεταξύ έξω και μέσα, παρελθόν και παρόν, χωρίς κόπο.