Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σπίτι

Santos

Σπίτι Χρησιμοποιώντας το ξύλο ως το κύριο κατασκευαστικό στοιχείο, το σπίτι μετατοπίζει τα δύο επίπεδα σε τομή, δημιουργώντας μια γυάλινη οροφή για ενσωμάτωση στο περιβάλλον και επιτρέποντας την είσοδο του φυσικού φωτός. Ο χώρος διπλού ύψους αρθρώνει τη σχέση μεταξύ του ισογείου, του επάνω ορόφου και του τοπίου. Μια μεταλλική οροφή πάνω από τον φεγγίτη πετά, προστατεύοντάς την από την εμφάνιση του δυτικού ήλιου και επισκευάζοντας επίσημα τον όγκο, πλαισιώνοντας το όραμα του φυσικού περιβάλλοντος. Το πρόγραμμα διαρθρώνεται εντοπίζοντας δημόσιες χρήσεις στο ισόγειο και ιδιωτικές χρήσεις στον επάνω όροφο.

Έπιπλα Συν Ανεμιστήρας

Brise Table

Έπιπλα Συν Ανεμιστήρας Το Brise Table έχει σχεδιαστεί με αίσθηση ευθύνης για την κλιματική αλλαγή και επιθυμία να χρησιμοποιεί ανεμιστήρες και όχι κλιματιστικά. Αντί να φυσάει δυνατούς ανέμους, επικεντρώνεται στην αίσθηση δροσιάς με την κυκλοφορία του αέρα ακόμη και μετά την απενεργοποίηση του κλιματιστικού. Με το Brise Table, οι χρήστες μπορούν να πάρουν λίγο αεράκι και να το χρησιμοποιήσουν ως πλευρικό τραπέζι ταυτόχρονα. Επίσης, διαπερνά καλά το περιβάλλον και κάνει τον χώρο πιο όμορφο.

Το Άνοιγμα Του Τίτλου

Pop Up Magazine

Το Άνοιγμα Του Τίτλου Το έργο ήταν ένα ταξίδι για να εξερευνήσετε τα θέματα Escape (θέμα για το 2019) αφηρημένα και ρευστά, δείχνοντας τις αλλαγές, τα νέα πράγματα και τις συνέπειες από αυτό. Όλα τα γραφικά είναι καθαρά και άνετα στην παρακολούθηση, σε αντίθεση με την άβολη πραγματικότητα από την πράξη της διαφυγής. Ο σχεδιασμός αλλάζει συνεχώς και τα σχήματα μορφοποίησης στο κινούμενο σχέδιο αντιπροσωπεύουν τη δράση της αναπροσαρμογής, που προκαλείται από κάποια κατάσταση. Το Escape έχει διαφορετικές έννοιες, ερμηνείες και η άποψη διαφέρει από παιχνιδιάρικο σε σοβαρό.

Δομικό Δαχτυλίδι

Spatial

Δομικό Δαχτυλίδι Ο σχεδιασμός ενσωματώνει μια μεταλλική δομή πλαισίου στην οποία το druzy συγκρατείται με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνεται έμφαση τόσο στην πέτρα όσο και στη μεταλλική δομή πλαισίου. Η κατασκευή είναι αρκετά ανοιχτή και διασφαλίζει ότι η πέτρα είναι το αστέρι του σχεδιασμού. Η ακανόνιστη μορφή του druzy και των μεταλλικών σφαιρών που συγκρατούν τη δομή μαζί φέρνει λίγο απαλότητα στο σχεδιασμό. Είναι τολμηρό, νευρικό και φορετό.

Η Διαφήμιση

Insect Sculptures

Η Διαφήμιση Κάθε κομμάτι δημιουργήθηκε με το χέρι για να δημιουργήσει γλυπτά από έντομα εμπνευσμένα από το περιβάλλον τους και το φαγητό που τρώνε. Το έργο τέχνης χρησιμοποιήθηκε ως παρότρυνση για δράση μέσω του ιστότοπου Doom, επίσης, για τον προσδιορισμό συγκεκριμένων οικιακών παρασίτων. Τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν για αυτά τα γλυπτά προέρχονταν από σκουπίδια, σκουπίδια, κοίλες ποταμών και σούπερ μάρκετ. Μόλις συναρμολογήθηκε κάθε έντομο, φωτογραφήθηκαν και επεξεργάστηκαν στο photoshop.

Το Παγωτό

Sister's

Το Παγωτό Αυτή η συσκευασία έχει σχεδιαστεί για την εταιρεία Sisters Ice Cream. Η ομάδα σχεδιασμού προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τρεις κυρίες, που θυμίζουν τους κατασκευαστές αυτού του προϊόντος, με τη μορφή χαρούμενων χρωμάτων που προέρχονται από τη γεύση κάθε παγωτού. Σε κάθε γεύση του σχεδιασμού, το σχήμα του παγωτού χρησιμοποιείται ως μαλλιά του χαρακτήρα, το οποίο παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα και νέα εικόνα συσκευασίας παγωτού. Αυτό το σχέδιο, στη νέα του μορφή, έχει προσελκύσει πολλή προσοχή μεταξύ των ανταγωνιστών του και είχε υψηλές πωλήσεις. Ο σχεδιασμός προσπαθεί να δημιουργήσει πρωτότυπη και δημιουργική συσκευασία.