Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ιαπωνικό Εστιατόριο Και Μπαρ

Dongshang

Ιαπωνικό Εστιατόριο Και Μπαρ Το Dongshang είναι ένα ιαπωνικό εστιατόριο και μπαρ που βρίσκεται στο Πεκίνο, αποτελούμενο από μπαμπού σε διάφορες μορφές και μεγέθη. Το όραμα του έργου ήταν να δημιουργήσει ένα μοναδικό περιβάλλον φαγητού, συνδυάζοντας την ιαπωνική αισθητική με στοιχεία του κινεζικού πολιτισμού. Το παραδοσιακό υλικό με ισχυρές συνδέσεις με τις τέχνες και τις τέχνες των δύο χωρών καλύπτει τους τοίχους και τις οροφές για να δημιουργήσει μια οικεία ατμόσφαιρα. Το φυσικό και βιώσιμο υλικό συμβολίζει την αντι-αστική φιλοσοφία στην κινεζική κλασική ιστορία, το Seven Sages of the Bamboo Grove, και το εσωτερικό προκαλεί την αίσθηση του φαγητού μέσα σε έναν μπαμπού.

Πολυθρόνα

Osker

Πολυθρόνα Ο Osker σας προσκαλεί αμέσως να καθίσετε και να χαλαρώσετε. Αυτή η πολυθρόνα έχει μια πολύ έντονη και καμπύλη σχεδίαση που παρέχει διακριτικά χαρακτηριστικά, όπως τέλεια κατασκευασμένα ξυλεία, δερμάτινα μπράτσα και μαξιλάρια. Οι πολλές λεπτομέρειες και η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας: το δέρμα και το μασίφ ξύλο εγγυώνται σύγχρονο και διαχρονικό σχεδιασμό.

Σπίτι

Zen Mood

Σπίτι Το Zen Mood είναι ένα εννοιολογικό έργο που επικεντρώνεται σε 3 βασικούς οδηγούς: Μινιμαλισμός, προσαρμοστικότητα και αισθητική. Τα μεμονωμένα τμήματα επισυνάπτονται δημιουργώντας μια ποικιλία σχημάτων και χρήσεων: σπίτια, γραφεία ή εκθεσιακοί χώροι μπορούν να δημιουργηθούν χρησιμοποιώντας δύο μορφές. Κάθε ενότητα έχει σχεδιαστεί με διαστάσεις 3,20 x 6,00m σε 19m² εντός ορόφου 01 ή 02. Η μεταφορά γίνεται κυρίως με φορτηγά, μπορεί επίσης να παραδοθεί και να εγκατασταθεί σε μία μόνο ημέρα. Είναι ένας μοναδικός, σύγχρονος σχεδιασμός που δημιουργεί απλούς, ζωτικούς και δημιουργικούς χώρους που καθίστανται δυνατοί μέσω μιας καθαρής και βιομηχανικής εποικοδομητικής μεθόδου.

Το Σύστημα Wayfinding

Airport Bremen

Το Σύστημα Wayfinding Ένας μοντέρνος σχεδιασμός υψηλής αντίθεσης και μια ξεκάθαρη πληροφορία, η Hirarchie διακρίνει το νέο σύστημα. Το σύστημα προσανατολισμού λειτουργεί γρήγορα και θα συμβάλει θετικά στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στο αεροδρόμιο. Τα πιο σημαντικά μέσα δίπλα στη χρήση μιας νέας γραμματοσειράς, ένα διακριτικό στοιχείο βέλους, η εισαγωγή διαφορετικών χρωμάτων υψηλής αντίθεσης. Ήταν ιδιαίτερα σε λειτουργικές και ψυχολογικές πτυχές, όπως καλή ορατότητα, αναγνωσιμότητα και καταγραφή πληροφοριών χωρίς εμπόδια. Χρησιμοποιούνται νέες θήκες αλουμινίου με σύγχρονο, βελτιστοποιημένο φωτισμό LED. Προστέθηκαν πύργοι σήμανσης.

Τα Έπιπλα Λεκάνης

Eva

Τα Έπιπλα Λεκάνης Η έμπνευση του σχεδιαστή προήλθε από τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό και τη χρήση του ως ένα ήσυχο αλλά αναζωογονητικό χαρακτηριστικό στο χώρο του μπάνιου. Προέκυψε από την έρευνα αρχιτεκτονικών μορφών και απλού γεωμετρικού όγκου. Η λεκάνη θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ένα στοιχείο που καθορίζει διαφορετικούς χώρους γύρω και ταυτόχρονα ένα κεντρικό σημείο στον χώρο. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, καθαρό και ανθεκτικό. Υπάρχουν αρκετές παραλλαγές, όπως αυτόνομος, πάγκος καθίσματος και επιτοίχιος τοίχος, καθώς και μονός ή διπλός νεροχύτης. Οι παραλλαγές στο χρώμα (χρώματα RAL) θα βοηθήσουν στην ενσωμάτωση του σχεδιασμού στο χώρο.

Η Έννοια Της Συσκευασίας

Faberlic Supplements

Η Έννοια Της Συσκευασίας Στον σύγχρονο κόσμο, οι άνθρωποι εκτίθενται συνεχώς στις επιθετικές επιπτώσεις των εξωτερικών αρνητικών παραγόντων. Η κακή οικολογία, ο πολυάσχολος ρυθμός της ζωής σε μεγαλοπόλεις ή στρες οδηγεί σε αυξημένα φορτία στο σώμα. Για την ομαλοποίηση και βελτίωση της λειτουργικής κατάστασης του σώματος, χρησιμοποιούνται συμπληρώματα. Η κύρια μεταφορά αυτού του έργου έχει γίνει το διάγραμμα βελτίωσης της ευημερίας ενός ατόμου με τη χρήση συμπληρωμάτων. Επίσης, το κύριο γραφικό στοιχείο επαναλαμβάνει το σχήμα του γράμματος F - το πρώτο γράμμα της επωνυμίας.