Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Δημόσια Εξωτερική Καρέκλα Κήπου

Para

Δημόσια Εξωτερική Καρέκλα Κήπου Το Para είναι ένα σύνολο δημόσιων εξωτερικών καρεκλών σχεδιασμένων να παρέχουν περιορισμένη ευελιξία στις εξωτερικές ρυθμίσεις. Ένα σετ καρεκλών που έχει μοναδικά συμμετρική μορφή και αποκλίνει εντελώς από την εγγενή οπτική ισορροπία του συμβατικού σχεδιασμού της καρέκλας Εμπνευσμένο από απλό σχήμα τραμπάλας, αυτό το σετ εξωτερικών καρεκλών είναι τολμηρό, μοντέρνο και χαιρετίζει την αλληλεπίδραση. Και οι δύο με βαρύ πυθμένα, το Para A υποστηρίζει περιστροφή 360 γύρω από τη βάση του και το Para B υποστηρίζει αμφίδρομη ανατροπή.

Τραπέζι

Grid

Τραπέζι Το πλέγμα είναι ένας πίνακας σχεδιασμένος από ένα σύστημα πλέγματος που εμπνεύστηκε από την παραδοσιακή κινεζική αρχιτεκτονική, όπου ένας τύπος ξύλινης κατασκευής που ονομάζεται Dougong (Dou Gong) χρησιμοποιείται σε διάφορα μέρη ενός κτηρίου. Με τη χρήση παραδοσιακής αλληλοσυνδεόμενης δομής ξύλου, η συναρμολόγηση του τραπεζιού είναι επίσης η διαδικασία εκμάθησης της δομής και της εμπειρίας της ιστορίας. Η δομή στήριξης (Dou Gong) είναι κατασκευασμένη από αρθρωτά μέρη που μπορούν εύκολα να αποσυναρμολογηθούν σε ανάγκη αποθήκευσης.

Σειρά Επίπλων

Sama

Σειρά Επίπλων Το Sama είναι μια αυθεντική σειρά επίπλων που προσφέρει λειτουργικότητα, συναισθηματική εμπειρία και μοναδικότητα μέσω των ελάχιστων, πρακτικών μορφών και του ισχυρού οπτικού εφέ. Η πολιτιστική έμπνευση που αντλείται από την ποίηση των περιστρεφόμενων φορεμάτων που φοριούνται σε τελετές Sama ερμηνεύεται εκ νέου στο σχεδιασμό της μέσω ενός παιχνιδιού τεχνικών γεωμετρίας κωνικού και κάμψης μετάλλων. Η γλυπτική στάση της σειράς συνδυάζεται με απλότητα σε υλικά, φόρμες και τεχνικές παραγωγής, για να προσφέρει λειτουργική & amp; αισθητικά οφέλη. Το αποτέλεσμα είναι μια μοντέρνα σειρά επίπλων που παρέχει μια ξεχωριστή πινελιά στους χώρους διαβίωσης.

Δαχτυλίδι

Dancing Pearls

Δαχτυλίδι Τα μαργαριτάρια που χορεύουν ανάμεσα στα βρυχημένα κύματα της θάλασσας, είναι το αποτέλεσμα της έμπνευσης από τον ωκεανό και τα μαργαριτάρια και είναι ένα τρισδιάστατο μοντέλο δαχτυλίδι. Αυτός ο δακτύλιος έχει σχεδιαστεί με συνδυασμό χρυσού και πολύχρωμων μαργαριταριών με ειδική δομή για την εφαρμογή της κίνησης των μαργαριταριών μεταξύ των βρυχηθών κυμάτων του ωκεανού. Η διάμετρος του σωλήνα έχει επιλεγεί σε καλό μέγεθος που καθιστά το σχέδιο αρκετά ανθεκτικό για να κάνει το μοντέλο κατασκευασμένο.

Το Κρεβάτι Γάτας

Catzz

Το Κρεβάτι Γάτας Κατά το σχεδιασμό του Catzz Cat κρεβάτι, η έμπνευση αντλήθηκε από τις ανάγκες των γατών και των ιδιοκτητών, και πρέπει να ενώσει τη λειτουργία, την απλότητα και την ομορφιά. Παρατηρώντας τις γάτες, τα μοναδικά γεωμετρικά χαρακτηριστικά τους ενέπνευσαν την καθαρή και αναγνωρίσιμη μορφή. Ορισμένα χαρακτηριστικά συμπεριφορικά πρότυπα (π.χ. κίνηση αυτιών) ενσωματώθηκαν στην εμπειρία χρήστη της γάτας. Επίσης, έχοντας κατά νου τους ιδιοκτήτες, ο στόχος ήταν να δημιουργήσουν ένα έπιπλο που θα μπορούσαν να προσαρμόσουν και να εμφανίσουν με υπερηφάνεια. Επιπλέον, ήταν σημαντικό να διασφαλιστεί η εύκολη συντήρηση. Όλα αυτά επιτρέπουν την κομψή, γεωμετρική σχεδίαση και την αρθρωτή δομή.

Το Κλαμπ Αναψυχής

Central Yosemite

Το Κλαμπ Αναψυχής Επιστρέψτε στην απλότητα της ζωής, στον ήλιο μέσα από το φως του παραθύρου και σταυρωτά. Προκειμένου να αντικατοπτρίζεται καλύτερα η φυσική γεύση στο συνολικό χώρο, αξιοποιήστε πλήρως τον σχεδιασμό του κορμού, την απλή και κομψή, ανθρωπιστική άνεση, την καλλιτεχνική ατμόσφαιρα του στρες. Ανατολίτικος τόνος γοητείας, με μοναδική χωρική διάθεση. Αυτή είναι μια άλλη έκφραση του εσωτερικού, είναι φυσική, καθαρή, μεταβλητή.