Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κεραμικό

inci

Κεραμικό Ένας καθρέφτης της κομψότητας. Το Inci αντανακλά την ομορφιά ενός μαργαριταριού με ασπρόμαυρες επιλογές και είναι η σωστή επιλογή για όσους επιθυμούν να αντανακλούν την ευγένεια και την κομψότητα στους χώρους. Οι γραμμές Inci παράγονται σε μεγέθη 30 x 80 cm και μεταφέρουν την ασπρόμαυρη κομψότητα στους χώρους διαβίωσης. Παράγεται με τη χρήση τεχνολογίας ψηφιακής εκτύπωσης, τρισδιάστατου σχεδιασμού.

Ο Προγραμματιστής Ταχογράφου

Optimo

Ο Προγραμματιστής Ταχογράφου Το Optimo είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν οθόνης αφής για προγραμματισμό και βαθμονόμηση όλων των ψηφιακών ταχογράφων που είναι τοποθετημένοι σε επαγγελματικά οχήματα. Εστιάζοντας στην ταχύτητα και την ευκολία χρήσης, το Optimo συνδυάζει ασύρματη επικοινωνία, δεδομένα εφαρμογών προϊόντος και μια σειρά από διαφορετικές συνδέσεις αισθητήρων σε μια φορητή συσκευή για χρήση στην καμπίνα και το συνεργείο του οχήματος. Σχεδιασμένο για βέλτιστη εργονομία και ευέλικτη τοποθέτηση, η διεπαφή που βασίζεται στην εργασία και το καινοτόμο υλικό βελτιώνει δραματικά την εμπειρία του χρήστη και μεταφέρει προγραμματισμό ταχογράφου στο μέλλον.

Το Βιολογικό Ελαιόλαδο

Epsilon

Το Βιολογικό Ελαιόλαδο Το ελαιόλαδο Epsilon είναι προϊόν περιορισμένης έκδοσης από βιολογικούς ελαιώνες. Ολόκληρη η διαδικασία παραγωγής γίνεται με το χέρι, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους και το ελαιόλαδο εμφιαλώνεται αφιλτράριστο. Σχεδιάσαμε αυτό το πακέτο θέλοντας να διασφαλίσουμε ότι τα ευαίσθητα συστατικά του εξαιρετικά θρεπτικού προϊόντος θα παραληφθούν από τον καταναλωτή από το μύλο χωρίς καμία αλλαγή. Χρησιμοποιούμε το μπουκάλι Quadrotta που προστατεύεται από ένα περιτύλιγμα, δεμένο με δέρμα και τοποθετείται σε ένα χειροποίητο ξύλινο κουτί, σφραγισμένο με σφραγιστικό κερί. Έτσι, οι καταναλωτές γνωρίζουν ότι το προϊόν προήλθε απευθείας από το μύλο χωρίς καμία παρέμβαση.

Το Εργαστήριο Καθαρισμού Νερού

Purelab Chorus

Το Εργαστήριο Καθαρισμού Νερού Το Purelab Chorus είναι το πρώτο αρθρωτό σύστημα καθαρισμού νερού που έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει μεμονωμένες εργαστηριακές ανάγκες και χώρο. Παρέχει όλες τις ποιότητες καθαρού νερού, παρέχοντας μια επεκτάσιμη, ευέλικτη, προσαρμοσμένη λύση. Τα αρθρωτά στοιχεία μπορούν να διανεμηθούν σε όλο το εργαστήριο ή να συνδεθούν μεταξύ τους σε μια μοναδική μορφή πύργου, ελαχιστοποιώντας το αποτύπωμα του συστήματος. Τα απτικά χειριστήρια προσφέρουν εξαιρετικά ελεγχόμενους ρυθμούς ροής διανομής, ενώ ένα φωτοστέφανο φωτός δείχνει την κατάσταση του Χορού. Η νέα τεχνολογία καθιστά το Chorus το πιο προηγμένο διαθέσιμο σύστημα, μειώνοντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και το κόστος λειτουργίας.

Το Σύστημα Ελέγχου Πλοίων

GE’s New Bridge Suite

Το Σύστημα Ελέγχου Πλοίων Το αρθρωτό σύστημα ελέγχου πλοίων της GE έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει τόσο σε μεγάλα όσο και σε ελαφριά σκάφη, παρέχοντας διαισθητικό έλεγχο και σαφή οπτική ανάδραση. Η νέα τεχνολογία εντοπισμού θέσης, τα συστήματα ελέγχου κινητήρα και οι συσκευές παρακολούθησης επιτρέπουν στα πλοία να πραγματοποιούνται με ακρίβεια ελιγμούς σε περιορισμένους χώρους, ενώ ταυτόχρονα μειώνεται η πίεση στον χειριστή καθώς τα σύνθετα χειροκίνητα χειριστήρια αντικαθίστανται με νέα τεχνολογία οθόνης αφής. Μια ρυθμιζόμενη οθόνη μειώνει τις αντανακλάσεις και βελτιστοποιεί την εργονομία. Όλες οι κονσόλες έχουν ενσωματωμένες χειρολαβές για χρήση σε δύσκολες θάλασσες.