Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Σνακ

Have Fun Duck Gift Box

Τα Σνακ Το κουτί δώρου "Have Fun Duck" είναι ένα ειδικό κουτί δώρου για νέους. Εμπνευσμένο από παιχνίδια, παιχνίδια και ταινίες σε στιλ pixel, ο σχεδιασμός απεικονίζει μια «πόλη τροφίμων» για νέους με ενδιαφέρουσες και λεπτομερείς εικόνες. Η εικόνα IP θα ενσωματωθεί στους δρόμους της πόλης και οι νέοι λατρεύουν τα σπορ, τη μουσική, το χιπ χοπ και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Απολαύστε διασκεδαστικά αθλητικά παιχνίδια απολαμβάνοντας φαγητό, εκφράστε έναν νεαρό, διασκεδαστικό και χαρούμενο τρόπο ζωής.

Η Συσκευασία Τροφίμων

Kuniichi

Η Συσκευασία Τροφίμων Η παραδοσιακή ιαπωνική συντηρημένη τροφή Tsukudani δεν είναι γνωστή στον κόσμο. Βρασμένο πιάτο σάλτσας σόγιας που συνδυάζει διάφορα θαλασσινά και υλικά της γης. Το νέο πακέτο περιλαμβάνει εννέα ετικέτες σχεδιασμένες να εκσυγχρονίζουν τα παραδοσιακά ιαπωνικά μοτίβα και να εκφράζουν τα χαρακτηριστικά των συστατικών. Το νέο λογότυπο της μάρκας έχει σχεδιαστεί με την προσδοκία να συνεχιστεί αυτή η παράδοση για τα επόμενα 100 χρόνια.

Το Μέλι

Ecological Journey Gift Box

Το Μέλι Ο σχεδιασμός του κουτιού δώρου μελιού εμπνέεται από το "οικολογικό ταξίδι" της Shennongjia με άφθονα άγρια φυτά και καλό φυσικό οικολογικό περιβάλλον. Η προστασία του τοπικού οικολογικού περιβάλλοντος είναι το δημιουργικό θέμα του σχεδιασμού. Ο σχεδιασμός υιοθετεί την παραδοσιακή κινεζική τέχνη κοπής χαρτιού και την τέχνη μαριονέτα σκιών για να δείξει την τοπική φυσική οικολογία και πέντε σπάνια και απειλούμενα ζώα πρώτης κατηγορίας που προστατεύονται. Τραχύ γρασίδι και χαρτί ξύλου χρησιμοποιείται στο υλικό συσκευασίας, το οποίο αντιπροσωπεύει την έννοια της φύσης και της προστασίας του περιβάλλοντος. Το εξωτερικό κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξαιρετικό κουτί αποθήκευσης για επαναχρησιμοποίηση.

Σκαμνί Κουζίνας

Coupe

Σκαμνί Κουζίνας Αυτό το σκαμπό έχει σχεδιαστεί για να βοηθάει κάποιον να διατηρεί ουδέτερη στάση καθιστή. Παρατηρώντας την καθημερινή συμπεριφορά των ανθρώπων, η ομάδα σχεδιασμού βρήκε την ανάγκη για άτομα να κάθονται στα σκαμπό για μικρότερο χρονικό διάστημα, όπως να κάθονται στην κουζίνα για ένα γρήγορο διάλειμμα, κάτι που ενέπνευσε την ομάδα να δημιουργήσει αυτό το σκαμνί ειδικά για να φιλοξενήσει τέτοια συμπεριφορά. Αυτό το σκαμπό έχει σχεδιαστεί με ελάχιστα εξαρτήματα και κατασκευές, καθιστώντας το σκαμνί προσιτό και οικονομικό τόσο για τους αγοραστές όσο και για τους πωλητές λαμβάνοντας υπόψη την παραγωγικότητα των κατασκευών.

Το Infographic Με Κινούμενο Gif

All In One Experience Consumption

Το Infographic Με Κινούμενο Gif Το έργο All In One Experience Consumption είναι ένα Big Data Infographic που δείχνει πληροφορίες όπως ο σκοπός, ο τύπος και η κατανάλωση των επισκεπτών σε πολύπλοκα εμπορικά κέντρα. Τα κύρια περιεχόμενα αποτελούνται από τρία αντιπροσωπευτικά Insights που προέρχονται από την ανάλυση των Big Data, και τακτοποιούνται από πάνω προς τα κάτω σύμφωνα με τη σειρά σπουδαιότητας. Τα γραφικά γίνονται χρησιμοποιώντας ισομετρικές τεχνικές και ομαδοποιούνται σε χρησιμοποιώντας το αντιπροσωπευτικό χρώμα κάθε θέματος.

Η Αφίσα Της Ταινίας

Mosaic Portrait

Η Αφίσα Της Ταινίας Η ταινία τέχνης "Mosaic Portrait" κυκλοφόρησε ως πρωτότυπη αφίσα. Αφηγείται κυρίως την ιστορία ενός κοριτσιού που δέχθηκε σεξουαλική επίθεση. Το λευκό έχει συνήθως τη μεταφορά του θανάτου και το σύμβολο της αγνότητας. Αυτή η αφίσα επιλέγει να κρύψει το μήνυμα του "θανάτου" πίσω από μια ήσυχη και απαλή κατάσταση ενός κοριτσιού, ώστε να τονίσει το ισχυρότερο συναίσθημα πίσω από τη σιωπή. Ταυτόχρονα, ο σχεδιαστής ενσωμάτωσε καλλιτεχνικά στοιχεία και ενδεικτικά σύμβολα στην εικόνα, προκαλώντας πιο εκτεταμένη σκέψη και εξερεύνηση των έργων του κινηματογράφου.