Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Νιπτήρας

Vortex

Νιπτήρας Ο στόχος του σχεδιασμού δίνης είναι να βρει μια νέα μορφή για να επηρεάσει τη ροή του νερού στους νιπτήρες για να αυξήσει την αποδοτικότητά τους, να συμβάλει στην εμπειρία του χρήστη και να βελτιώσει τις αισθητικές και σημειωτικές τους ιδιότητες. Το αποτέλεσμα είναι μια μεταφορά, προερχόμενη από μια εξιδανικευμένη μορφή δίνης που σημαίνει ροή αποστράγγισης και νερού που δείχνει οπτικά ολόκληρο το αντικείμενο ως λειτουργικό νιπτήρα. Αυτή η φόρμα σε συνδυασμό με τη βρύση, καθοδηγεί το νερό σε μια σπειροειδή διαδρομή επιτρέποντας στην ίδια ποσότητα νερού να καλύπτει περισσότερο έδαφος, με αποτέλεσμα μειωμένη κατανάλωση νερού για καθαρισμό.

Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Το Risky shop σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε από την smallna, ένα στούντιο σχεδιασμού και μια vintage γκαλερί που ιδρύθηκε από τον Piotr Płoski. Το έργο έθεσε πολλές προκλήσεις, καθώς η μπουτίκ βρίσκεται στον δεύτερο όροφο μιας πολυκατοικίας, δεν διαθέτει βιτρίνα και έχει εμβαδόν μόλις 80 τ.μ. Εδώ ήρθε η ιδέα να διπλασιαστεί η περιοχή, αξιοποιώντας τόσο τον χώρο στην οροφή όσο και τον όροφο. Επιτυγχάνεται μια φιλόξενη, σπιτική ατμόσφαιρα, παρόλο που τα έπιπλα είναι κρεμαστά στην οροφή. Το επικίνδυνο κατάστημα έχει σχεδιαστεί κατά όλων των κανόνων (αψηφά ακόμη και τη βαρύτητα). Αντικατοπτρίζει πλήρως το πνεύμα της μάρκας.

Σκουλαρίκια Και Δαχτυλίδι

Mouvant Collection

Σκουλαρίκια Και Δαχτυλίδι Η συλλογή Mouvant εμπνεύστηκε από ορισμένες πτυχές του φουτουρισμού, όπως οι ιδέες του δυναμισμού και της υλοποίησης του άυλου που παρουσίασε ο Ιταλός καλλιτέχνης Umberto Boccioni. Τα σκουλαρίκια και ο δακτύλιος της Mouvant Collection διαθέτουν πολλά χρυσά θραύσματα διαφόρων μεγεθών, συγκολλημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνει μια ψευδαίσθηση κίνησης και να δημιουργεί πολλά διαφορετικά σχήματα, ανάλογα με τη γωνία που απεικονίζεται.

Βότκα

Kasatka

Βότκα Το "KASATKA" αναπτύχθηκε ως κορυφαία βότκα. Ο σχεδιασμός είναι μινιμαλιστικός, τόσο με τη μορφή της φιάλης όσο και με τα χρώματα. Ένα απλό κυλινδρικό μπουκάλι και ένα περιορισμένο φάσμα χρωμάτων (λευκό, αποχρώσεις του γκρι, μαύρο) τονίζουν την κρυσταλλική καθαρότητα του προϊόντος και την κομψότητα και το στυλ μιας μινιμαλιστικής γραφικής προσέγγισης.

Το Πατίνι Για Απαλό Και Σκληρό Χιόνι

Snowskate

Το Πατίνι Για Απαλό Και Σκληρό Χιόνι Το πρωτότυπο Snow Skate παρουσιάζεται εδώ σε ένα πολύ νέο και λειτουργικό σχεδιασμό - σε μαόνι από σκληρό ξύλο και με ανοξείδωτο ατσάλι. Ένα πλεονέκτημα είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν παραδοσιακές δερμάτινες μπότες με φτέρνα, και ως εκ τούτου δεν υπάρχει ζήτηση για ειδικές μπότες. Το κλειδί για την πρακτική του skate, είναι η τεχνική της εύκολης γραβάτας, καθώς ο σχεδιασμός και η κατασκευή βελτιστοποιούνται με έναν καλό συνδυασμό στο πλάτος και το ύψος του skate. Ένας άλλος αποφασιστικός παράγοντας είναι το πλάτος των δρομέων που βελτιστοποιούν τη διαχείριση πατινάζ σε συμπαγές ή σκληρό χιόνι. Οι δρομείς είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι εφοδιασμένοι με εσοχές.

Η Φιλοξενία Σταδίων

San Siro Stadium Sky Lounge

Η Φιλοξενία Σταδίων Το έργο των νέων Sky lounge είναι το πρώτο βήμα του τεράστιου προγράμματος ανακαίνισης που πραγματοποιούν οι AC Milan και FC Internazionale, μαζί με τον Δήμο του Μιλάνου, με σκοπό να μετατρέψουν το στάδιο San Siro σε μια πολυλειτουργική εγκατάσταση ικανή να φιλοξενήσει όλα τα σημαντικά γεγονότα που θα αντιμετωπίσει το Μιλάνο κατά τη διάρκεια του επερχόμενου EXPO 2015. Μετά την επιτυχία του έργου skybox, η Ragazzi & Partners ανέπτυξε την ιδέα της δημιουργίας μιας νέας φιλοσοφίας φιλοξενίας πάνω από το κύριο περίπτερο του Σαν Σέρρο Στάδιο.