Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συσκευασία Καλλυντικών Φύσης

Olive Tree Luxury

Η Συσκευασία Καλλυντικών Φύσης Ο νέος σχεδιασμός συσκευασίας για τη γερμανική μάρκα πολυτελών φυσικών καλλυντικών αφηγείται την ιστορία του καλλιτεχνικά, σαν ένα ημερολόγιο, που το λούζει με ζεστά χρώματα. Φαινομενικά χαοτική με την πρώτη ματιά, με μια πιο προσεκτική εξέταση η συσκευασία μεταδίδει μια ισχυρή ενότητα, ένα μήνυμα. Χάρη στη νέα φιλοσοφία σχεδιασμού, όλα τα προϊόντα εκπέμπουν φυσικότητα, στυλ, αρχαίες θεραπευτικές γνώσεις και σύγχρονη πρακτικότητα.

Περίπτερο

Big Aplysia

Περίπτερο Στη διαδικασία της αστικής ανάπτυξης, είναι αναπόφευκτο να προκύψει το ίδιο δομημένο περιβάλλον. Τα παραδοσιακά κτίρια μπορεί επίσης να φαίνονται μονότονα και απόμακρα. Η εμφάνιση της αρχιτεκτονικής τοπίου με ιδιαίτερο σχήμα αμβλύνει τη σχέση μεταξύ των ανθρώπων στον αρχιτεκτονικό χώρο, γίνεται χώρος περιήγησης στα αξιοθέατα και ενεργοποιεί τη ζωντάνια.

Πάγκος αστικού τύπου

Eternity

Πάγκος αστικού τύπου Καλωσορίσατε ένα παγκάκι δύο ατόμων από χυτό σκυρόδεμα. Ο στιβαρός σχεδιασμός των δύο μονάδων αγκαλιάζει τον χρήστη και παρέχει μια άνετη καθιστική εμπειρία ενώ την ίδια στιγμή φροντίζει για τη σταθερότητα του συστήματος. Οι απολήξεις του πάγκου τοποθετούνται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να εξουδετερώνουν την παραμικρή κίνηση. Πρόκειται για ένα παγκάκι που σέβεται τις υφιστάμενες υποδομές του αστικού περιβάλλοντος: Με απλή τοποθέτηση στον τόπο εγκατάστασης. Τέλος στα σημεία αγκύρωσης και στις εργασίες θεμελίωσης, αυτό το παγκάκι απλά επικάθεται. Προσοχή η Eighternity είναι κοντά!

Πάγκος αστικού τύπου.

Nessie

Πάγκος αστικού τύπου. Καλωσορίσατε την Nessie, ένα παγκάκι που βασίζεται στην ιδέα του "Drop & Forget" δηλαδή, εύκολη τοποθέτηση με ελάχιστο κόστος: Πρόκειται για ένα παγκάκι που σέβεται τις υφιστάμενες υποδομές του αστικού περιβάλλοντος. Τέλος στα σημεία αγκύρωσης και στις εργασίες θεμελίωσης, το παγκάκι αυτό απλά επικάθεται. Ο στοιβαρός και επιμελώς ισορροπημένος σχεδιασμός από χυτό σκυρόδεμα αγκαλιάζει τον χρήστη και παρέχει μια άνετη καθιστική εμπειρία.

Αξεσουάρ Κουζίνας

KITCHEN TRAIN

Αξεσουάρ Κουζίνας Η χρήση διαφορετικών μορφών εργαλείων κουζίνας δημιουργεί ένα ακατάστατο περιβάλλον μαγειρέματος εκτός από την οπτική ενόχληση. Με λίγα λόγια, προσπάθησα να φτιάξω ένα ενιαίο σύνολο από αυτά τα δημοφιλή αξεσουάρ κουζίνας που χρησιμοποιούνται συνήθως σε όλα τα σπίτια. Αυτός ο σχεδιασμός ήταν αποκλειστικά εμπνευσμένος από τη δημιουργικότητα. Η "ενωμένη μορφή" και η "ευχάριστη εμφάνιση" είναι δύο από τα χαρακτηριστικά της. Επιπλέον, θα είναι ευπρόσδεκτη από την αγορά λόγω της καινοτόμου εμφάνισής της. Αυτό θα είναι μια ευκαιρία για τον κατασκευαστή και τον πελάτη ότι 6 σκεύη αγοράζονται σε ένα πακέτο.

Το Αυτοματοποιημένο Τερματικό Μετανάστευσης

CVision MBAS 2

Το Αυτοματοποιημένο Τερματικό Μετανάστευσης Το MBAS 2 σχεδιάστηκε για να αψηφά τη φύση των προϊόντων ασφαλείας και να ελαχιστοποιεί τον εκφοβισμό και τον φόβο τόσο των τεχνολογικών όσο και των ψυχολογικών πτυχών. Ο σχεδιασμός του επαναπροσδιορίζει τα οικεία στοιχεία οικιακού υπολογιστή για να παρέχει μια φιλική προς το χρήστη εμφάνιση για τους πολίτες της υπαίθρου στα σύνορα της Ταϊλάνδης. Φωνή και οπτικά στον οδηγό οθόνης για πρώτη φορά οι χρήστες βήμα προς βήμα στη διαδικασία. Ο διπλός τόνος χρώματος στο δακτυλικό αποτύπωμα υποδεικνύει σαφώς τις ζώνες σάρωσης. Το MBAS 2 είναι ένα μοναδικό προϊόν που στοχεύει να αλλάξει τον τρόπο που διασχίζουμε τα σύνορα, επιτρέποντας πολλές γλώσσες και μια φιλική εμπειρία χρήστη χωρίς διακρίσεις.