Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Φλιτζάνι Καφέ Και Πιατάκι

WithDelight

Φλιτζάνι Καφέ Και Πιατάκι Το σερβίρισμα γλυκών λιχουδιών στο πλάι του καφέ είναι μέρος πολλών διαφορετικών πολιτισμών, καθώς είναι έθιμο να σερβίρετε ένα φλιτζάνι καφέ με τουρκική απόλαυση στην Τουρκία, μπισκότα στην Ιταλία, churros στην Ισπανία και ημερομηνίες στην Αραβία. Ωστόσο, στα συμβατικά πιατάκια αυτές οι λιχουδιές γλιστρούν προς το ζεστό φλιτζάνι καφέ και κολλάνε ή βρέχονται από τις διαρροές καφέ. Για να αποφευχθεί αυτό, αυτό το φλιτζάνι καφέ διαθέτει ένα πιατάκι με αποκλειστικές υποδοχές, διατηρώντας τις λιχουδιές του καφέ στη θέση τους. Δεδομένου ότι ο καφές είναι ένα από τα βασικά ζεστά ροφήματα, η βελτίωση της ποιότητας της εμπειρίας κατανάλωσης καφέ έχει σημασία όσον αφορά την καθημερινή ζωή.

Η Επωνυμία Και Η Συσκευασία

Leman Jewelry

Η Επωνυμία Και Η Συσκευασία Οπτική λύση για τη νέα ταυτότητα του Leman Jewelry ήταν ένα εντελώς νέο σύστημα για να εκθέσει την πολυτέλεια, την εξαιρετική αλλά εκλεπτυσμένη και ελάχιστη αίσθηση. Το νέο λογότυπο εμπνευσμένο από τη διαδικασία εργασίας Leman, την υπηρεσία σχεδιασμού υψηλής ραπτικής τους, δημιουργώντας όλα τα διαμάντια που περιβάλλουν ένα αστέρι ή ένα σύμβολο σπινθηρίσματος, δημιουργώντας ένα εκλεπτυσμένο σύμβολο και επίσης αντηχεί το λαμπερό αποτέλεσμα του διαμαντιού. Στη συνέχεια, όλα τα υλικά ασφάλειας παράχθηκαν με υψηλής ποιότητας λεπτομέρειες για να τονίσουν και να εμπλουτίσουν την πολυτέλεια όλων των ολοκαίνουργιων οπτικών στοιχείων.

Η Έκθεση

LuYu

Η Έκθεση Η τέχνη επηρεάζει τη ζωή και η ζωή φέρνει βαθύ προβληματισμό και ερμηνεία της τέχνης. Η απόσταση μεταξύ τέχνης και ζωής μπορεί να είναι στην καθημερινή μετακίνηση. Εάν τρώτε κάθε γεύμα προσεκτικά, μπορείτε να μετατρέψετε τη ζωή σας σε τέχνη. Η δημιουργία του σχεδιαστή είναι επίσης τέχνη, η οποία παράγεται με τις δικές του σκέψεις. Οι τεχνικές είναι εργαλεία και οι εκφράσεις είναι αποτελέσματα. Μόνο με σκέψεις θα υπάρξουν πραγματικά καλά έργα.

Το Σαλόνι Και Το Σαλόνι Κτιρίων Κατοικιών

Light Music

Το Σαλόνι Και Το Σαλόνι Κτιρίων Κατοικιών Για την Light Music, ένα σχεδιασμό οικιστικού λόμπι και lounge, οι Armand Graham και Aaron Yassin από το A + A Studio που εδρεύουν στη Νέα Υόρκη ήθελαν να συνδέσουν το χώρο με τη δυναμική γειτονιά του Adams Morgan στην Ουάσιγκτον, όπου η νυχτερινή ζωή και η μουσική σκηνή, από την τζαζ Το Go-go to punk rock και τα ηλεκτρονικά ήταν πάντα κεντρικά. Αυτή είναι η δημιουργική τους έμπνευση. το αποτέλεσμα είναι ένας μοναδικός χώρος που συνδυάζει πρωτοποριακές μεθόδους ψηφιακής κατασκευής με παραδοσιακές τεχνικές για να δημιουργήσει έναν συναρπαστικό κόσμο με τον δικό του παλμό και ρυθμό που αποτίει φόρο τιμής στη ζωντανή πρωτότυπη μουσική του DC.

Τραπέζι

Codependent

Τραπέζι Το Codependent συνδυάζει την ψυχολογία και το σχεδιασμό, εστιάζοντας συγκεκριμένα στη φυσική εκδήλωση μιας ψυχολογικής κατάστασης, της αλληλεξάρτησης. Αυτοί οι δύο αλληλένδετοι πίνακες πρέπει να βασίζονται ο ένας στον άλλο για να λειτουργήσουν. Οι δύο μορφές δεν είναι σε θέση να στέκονται μόνες τους, αλλά μαζί δημιουργούν μια λειτουργική φόρμα. Ο τελικός πίνακας είναι ένα ισχυρό παράδειγμα του οποίου το σύνολο είναι μεγαλύτερο από το άθροισμα των μερών του.

Εμπορικό Εσωτερικό

Nest

Εμπορικό Εσωτερικό Το δάπεδο μοιράζεται δύο μοναδικοί επαγγελματίες - υποστηρικτές και αρχιτέκτονες που απαιτούν ποικίλες ιεραρχικές παραγγελίες. Η επιλογή και η λεπτομέρεια των στοιχείων ήταν μια προσπάθεια να διατηρηθεί η συνολική εμφάνιση γειωμένη, γήινη και να αναζωογονηθεί η τοπική τέχνη και τα δομικά υλικά. Ο συνδυασμός και η εφαρμογή φιλικών προς το περιβάλλον υλικών, το μέγεθος των ανοιγμάτων, όλα έχουν προκληθεί από την ανάκληση του τοπικού κλίματος για να δημιουργήσει ένα ευχάριστο περιβάλλον που ξυπνάει τις χαμένες πρακτικές μαζί δομώντας τη βιώσιμη πρακτική.