Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Οι Ετικέτες

Propeller

Οι Ετικέτες Το Propeller είναι μια συλλογή αλκοολούχων ποτών από διάφορα μέρη του κόσμου, που σχετίζεται με το θέμα των αεροπορικών ταξιδιών και έναν πιλότο ταξιδιώτη ως χαρακτήρα μάρκας. Τα χαρακτηριστικά κάθε είδους ποτού εκτίθενται μέσω πολλών εικονογραφήσεων, επιγραφών που μοιάζουν με αεροπορικά σήματα και σκίτσα που χρησιμεύουν ως συνταγές κοκτέιλ. Ο πολύπλευρος σχεδιασμός συμπληρώνεται με διάφορους τόνους από έγχρωμο φύλλο, διαφορετικές λάκες, μοτίβα και ανάγλυφο.

Ημερολόγιο

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Ημερολόγιο Το διαφημιστικό ημερολόγιο του ιστότοπου της πύλης, το goo (http://www.goo.ne.jp) είναι ένα λειτουργικό ημερολόγιο με το φύλλο για κάθε μήνα να μετατρέπεται σε τσέπη που σας επιτρέπει να διατηρείτε και να διαχειρίζεστε τις επαγγελματικές σας κάρτες, σημειώσεις και αποδείξεις . Το θέμα είναι το Red String για να δείξει τον δεσμό μεταξύ του goo και των χρηστών του. Και τα δύο άκρα της τσέπης συγκρατούνται στην πραγματικότητα από κόκκινες ραφές που γίνονται το επίκεντρο του σχεδιασμού. Ένα ημερολόγιο σε μια ευχάριστα εκφραστική μορφή, είναι κατάλληλο για το 2014.

Το Σετ Τσαγιού

Wavy

Το Σετ Τσαγιού Εμπνευσμένο από τη βεράντα της τραβερτίνης στη φύση, το Wavy είναι ένα σετ τσαγιού που θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία τσαγιού. Οι καινοτόμες λαβές έχουν αναπτυχθεί για να ταιριάζουν άνετα στα χέρια σας. Τοποθετώντας το κύπελλο με τις παλάμες σας, θα ανακαλύψετε ότι ξεδιπλώνεται σαν νούφαρο και θα σας οδηγήσει σε μια στιγμή ηρεμίας.

Κοσμήματα

Poseidon

Κοσμήματα Το Κοσμήματα που σχεδιάζω εκφράζει τα συναισθήματά μου. Με αντιπροσωπεύει ως καλλιτέχνης, σχεδιαστής και επίσης ως άτομο. Η ώθηση για τη δημιουργία του Ποσειδώνα τέθηκε στις πιο σκοτεινές ώρες της ζωής μου όταν ένιωσα φοβισμένος, ευάλωτος και χρειάζομαι προστασία. Κατά κύριο λόγο σχεδίασα αυτήν τη συλλογή για να χρησιμοποιώ την αυτοάμυνα. Παρόλο που αυτή η έννοια έχει ξεθωριάσει σε όλο αυτό το έργο, εξακολουθεί να υπάρχει. Ο Ποσειδώνας (ο θεός της θάλασσας και το "Earth-Shaker" των σεισμών στην ελληνική μυθολογία) είναι η πρώτη επίσημη συλλογή μου και απευθύνεται σε ισχυρές γυναίκες, με σκοπό να δώσει στο χρήστη την αίσθηση δύναμης και αυτοπεποίθησης.

Οι Ετικέτες

Stumbras Vodka

Οι Ετικέτες Αυτή η κλασική συλλογή βότκας του Stumbras αναβιώνει την παλιά λιθουανική παράδοση της βότκας. Ο σχεδιασμός κάνει ένα παλιό παραδοσιακό προϊόν κοντά και σχετικό με τον σημερινό καταναλωτή. Το πράσινο γυάλινο μπουκάλι, χρονολογείται σημαντικό για τη λιθουανική βότκα, θρύλοι βασισμένοι σε αληθινά γεγονότα και ευχάριστες, εντυπωσιακές λεπτομέρειες - η καμπυλωτή μορφή που θυμίζει παλιές φωτογραφίες, η κεκλιμένη μπάρα στο κάτω μέρος που συμπληρώνει την κλασική συμμετρική σύνθεση, και τις γραμματοσειρές και τα χρώματα που μεταδίδουν την ταυτότητα κάθε υπο-μάρκας - όλα κάνουν την παραδοσιακή συλλογή βότκας ανεπιτήδευτη και ενδιαφέρουσα.

Ημερολόγιο

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Ημερολόγιο Χτίζουμε πόλεις μαζί σας. Το μήνυμα που μεταδίδει η εταιρική προώθηση πωλήσεων της NTT East Japan εμφανίζεται σε αυτό ημερολόγιο γραφείου. Το πάνω μέρος των φύλλων ημερολογίου είναι κομμένο από πολύχρωμα κτίρια και τα επικαλυπτόμενα φύλλα σχηματίζουν μια ευτυχισμένη πόλη. Είναι ένα ημερολόγιο που μπορεί κανείς να απολαύσει την αλλαγή του τοπίου της σειράς των κτιρίων κάθε μήνα και να σας γεμίζει με την αίσθηση να παραμείνετε ευτυχείς όλο το χρόνο.