Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εμπορικό Εσωτερικό

Nest

Εμπορικό Εσωτερικό Το δάπεδο μοιράζεται δύο μοναδικοί επαγγελματίες - υποστηρικτές και αρχιτέκτονες που απαιτούν ποικίλες ιεραρχικές παραγγελίες. Η επιλογή και η λεπτομέρεια των στοιχείων ήταν μια προσπάθεια να διατηρηθεί η συνολική εμφάνιση γειωμένη, γήινη και να αναζωογονηθεί η τοπική τέχνη και τα δομικά υλικά. Ο συνδυασμός και η εφαρμογή φιλικών προς το περιβάλλον υλικών, το μέγεθος των ανοιγμάτων, όλα έχουν προκληθεί από την ανάκληση του τοπικού κλίματος για να δημιουργήσει ένα ευχάριστο περιβάλλον που ξυπνάει τις χαμένες πρακτικές μαζί δομώντας τη βιώσιμη πρακτική.

Μαχαιροπίρουνα

Ingrede Set

Μαχαιροπίρουνα Το σετ μαχαιροπήρουνων Ingrede έχει σχεδιαστεί για να εκφράζει την ανάγκη για τελειότητα στην καθημερινή ζωή. Σετ με πιρούνι, κουτάλι και μαχαίρι μαζί με μαγνήτες. Τα μαχαιροπήρουνα στέκονται κάθετα και δημιουργούν αρμονία στο τραπέζι. Τα μαθηματικά σχήματα επιτρέπουν την κατασκευή μιας ρευστής μορφής που αποτελείται από τρία διαφορετικά κομμάτια. Αυτή η προσέγγιση δημιουργεί νέες δυνατότητες που μπορούν να εφαρμοστούν σε πολλά διαφορετικά προϊόντα, όπως επιτραπέζια σκεύη και άλλα σχέδια σκευών.

Η Υπηρεσία Σύστασης Μουσικής

Musiac

Η Υπηρεσία Σύστασης Μουσικής Το Musiac είναι μια μηχανή μουσικής πρότασης, χρησιμοποιήστε την ενεργητική συμμετοχή για να βρείτε ακριβείς επιλογές για τους χρήστες του. Στόχος είναι να προτείνει εναλλακτικές διεπαφές για να αμφισβητήσει την αυτοκρατία του αλγορίθμου. Το φιλτράρισμα πληροφοριών έχει γίνει αναπόφευκτη προσέγγιση αναζήτησης. Ωστόσο, δημιουργεί ηχητικά εφέ θαλάμου και περιορίζει τους χρήστες στη ζώνη άνεσής τους ακολουθώντας αυστηρά τις προτιμήσεις τους. Οι χρήστες γίνονται παθητικοί και σταματούν να αμφισβητούν τις επιλογές που παρέχει το μηχάνημα. Το να αφιερώσετε χρόνο για να ελέγξετε τις επιλογές μπορεί να αυξήσει το τεράστιο βιολογικό κόστος, αλλά είναι η προσπάθεια που δημιουργεί μια σημαντική εμπειρία.

Το Οικιακό Πρωτότυπο

No Footprint House

Το Οικιακό Πρωτότυπο Το NFH έχει αναπτυχθεί για σειριακή παραγωγή, με βάση μια μεγαλύτερη εργαλειοθήκη προκατασκευασμένων τυπολογιών κατοικιών Ένα πρώτο πρωτότυπο κατασκευάστηκε για μια ολλανδική οικογένεια στα νοτιοδυτικά της Κόστα Ρίκα. Επέλεξαν διαμόρφωση δύο υπνοδωματίων με ατσάλινη δομή και φινιρίσματα από ξύλο πεύκου, η οποία στάλθηκε στη θέση προορισμού της σε ένα μόνο φορτηγό. Το κτίριο έχει σχεδιαστεί γύρω από έναν κεντρικό πυρήνα εξυπηρέτησης προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η υλικοτεχνική απόδοση όσον αφορά τη συναρμολόγηση, τη συντήρηση και τη χρήση. Το έργο επιδιώκει την ολοκληρωμένη βιωσιμότητα από την άποψη της οικονομικής, περιβαλλοντικής, κοινωνικής και χωρικής απόδοσής του.

Ξενοδοχείο

LiHao

Ξενοδοχείο Επιστροφή στη φύση, τον πολιτιστικό σταθμό της πόλης. Δημιουργήστε έναν εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής. Απολαύστε αποκλειστικά μια ησυχία και ησυχία. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην πολυσύχναστη περιοχή Baoding High-tech Development Zone. Ο σχεδιαστής επαναπροσδιορίζει το ξενοδοχείο του θέρετρου της πόλης με ολιστική σκέψη μέσω της αναζωογόνησης του γύρω περιβάλλοντος, της αρχιτεκτονικής, του τοπίου και του εσωτερικού για τη δημιουργία ενός εκλεπτυσμένου, φυσικού και άνετου χώρου ξενοδοχείου. Αφήστε τους επαγγελματίες ταξιδιώτες να αισθάνονται ευημερούσαν στην ησυχία, κλέβοντας αναψυχή μισής ημέρας.

Τα Γραφεία Πωλήσεων

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Τα Γραφεία Πωλήσεων Με την επιφάνεια του νερού ως καθρέφτη, η ανυψωμένη εικόνα του κτιρίου ξεκινά. Με γλυπτική και φύτευση ως στοιχεία, το ενδιαφέρον του νερού διαμορφώνεται μέσω της διακόσμησης. με πλωτή φύτευση και μεταβαλλόμενες βρύσες και καλλιτεχνικά φώτα, το ενδιαφέρον διαμορφώνεται ; Με το νερό ως ψυχή, ο συνδυασμός τέχνης και λειτουργίας συνάγεται μέσω της καμπής του χώρου. Η ευρεία πισίνα, στον ήλιο, οι κυματισμοί του νερού, καθαροί και διαφανείς, λαμπεροί, μέσα από το φωτεινό νερό, μπορούν να δουν τη στάση κάθε πλακιδίου καθαρά, φαίνεται ότι καθαρίζει επίσης το ανθρώπινο μυαλό γενικά.