Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Οικογενειακή Κατοικία

Sleeve House

Η Οικογενειακή Κατοικία Αυτό το πραγματικά μοναδικό σπίτι σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα και λόγιο Adam Dayem και κέρδισε πρόσφατα τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό American-Architects US Building of the Year. Η κατοικία 3-BR / 2.5-μπάνιου βρίσκεται σε ανοιχτά, κυλιόμενα λιβάδια, σε ένα περιβάλλον που προσφέρει προστασία της ιδιωτικής ζωής, καθώς και δραματική θέα στην κοιλάδα και στο βουνό. Όσο αινιγματικό και πρακτικό, η δομή έχει σχεδιαστεί διαγραμματικά ως δύο τεμνόμενοι όγκοι που μοιάζουν με μανίκι. Η βιώσιμη ξυλεία πρόσοψη από ξύλο δίνει στο σπίτι μια τραχιά, ξεπερασμένη υφή, μια σύγχρονη επανερμηνεία παλαιών αχυρώνων στην κοιλάδα του Hudson.

Βαλίτσα Βιωσιμότητας

Rhita

Βαλίτσα Βιωσιμότητας Η συναρμολόγηση και η αποσυναρμολόγηση έχουν σχεδιαστεί για λόγους βιωσιμότητας. Με ένα καινοτόμο σύστημα μεντεσέδων που έχει σχεδιαστεί, μειώθηκε το 70% των ανταλλακτικών, χωρίς κόλλα ή πριτσίνια για στερέωση, χωρίς ράψιμο της εσωτερικής επένδυσης, που διευκολύνει την επισκευή και μειώθηκε το 33% του όγκου των φορτίων, τελικά, επεκτείνετε τη βαλίτσα κύκλος ζωής. Όλα τα ανταλλακτικά μπορούν να αγοραστούν μεμονωμένα, για προσαρμογή της δικής της βαλίτσας ή αντικατάστασης ανταλλακτικών, χωρίς επιστροφή βαλίτσας στο κέντρο επισκευής, εξοικονόμηση χρόνου και μείωση του αποτυπώματος άνθρακα αποστολής.

Η Εξωτερική Μεταλλική Καρέκλα

Tomeo

Η Εξωτερική Μεταλλική Καρέκλα Κατά τη δεκαετία του '60, οι οραματιστές σχεδιαστές ανέπτυξαν τα πρώτα πλαστικά έπιπλα. Το ταλέντο των σχεδιαστών σε συνδυασμό με την ευελιξία της ουσίας οδήγησε στο απαραίτητο της. Τόσο οι σχεδιαστές όσο και οι καταναλωτές εθίστηκαν σε αυτό. Σήμερα, γνωρίζουμε τους περιβαλλοντικούς κινδύνους. Ωστόσο, οι βεράντες του εστιατορίου παραμένουν γεμάτες με πλαστικές καρέκλες. Αυτό συμβαίνει επειδή η αγορά προσφέρει λίγη εναλλακτική λύση. Ο κόσμος του σχεδιασμού παραμένει αραιοκατοικημένος με κατασκευαστές μεταλλικών επίπλων, ακόμη και μερικές φορές αναδημοσίευση σχεδίων από τα τέλη του 19ου αιώνα… Εδώ έρχεται η γέννηση του Tomeo: μια μοντέρνα, ελαφριά και στοιβαζόμενη ατσάλινη καρέκλα.

Ο Χώρος Τέχνης

Surely

Ο Χώρος Τέχνης Πρόκειται για μια τέχνη, απλή και λιανική, όλα συνδυάζονται σε ένα χώρο. Δεδομένου ότι η αρχιτεκτονική είναι ένα εργοστάσιο που λειτουργεί ως γάντζος ένδυσης. Όλο το κτίριο διατηρεί μια στίγματα υφή του τοίχου, καθώς μια υφή στρώματος του χώρου, δημιουργεί μια διαφορετική αντίθεση με το εξωτερικό, δημιουργεί επίσης μια εμπειρία χώρου. Εγκατέλειψε πάρα πολύ σκληρή διακόσμηση, χρησιμοποίησε κάποια απαλή διακόσμηση για εμφάνιση που δημιούργησε μια χαλαρωτική αίσθηση. Η αντίθεση μεταξύ δημιουργίας και πρώιμου σταδίου είναι πιο ευέλικτη για τη βιώσιμη ανάπτυξη του χώρου στο μέλλον.

Η Ταυτότητα Της Μάρκας

Pride

Η Ταυτότητα Της Μάρκας Για να δημιουργήσει το σχέδιο της μάρκας Pride, η ομάδα χρησιμοποίησε τη μελέτη του κοινού-στόχου με διάφορους τρόπους. Όταν η ομάδα έκανε το σχεδιασμό του λογότυπου και της εταιρικής ταυτότητας, έλαβε υπόψη τους κανόνες της ψυχο-γεωμετρίας - την επίδραση των γεωμετρικών μορφών σε ορισμένους ψυχο-τύπους ανθρώπων και την επιλογή τους. Επίσης, ο σχεδιασμός θα έπρεπε να έχει προκαλέσει ορισμένα συναισθήματα στο κοινό. Για να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, η ομάδα χρησιμοποίησε τους κανόνες της επίδρασης του χρώματος σε ένα άτομο. Γενικά, το αποτέλεσμα επηρέασε το σχεδιασμό όλων των προϊόντων της εταιρείας.

Το Κέντρο Πωλήσεων

Shuimolanting

Το Κέντρο Πωλήσεων Το κινέζικο στιλ αυτής της θήκης υιοθετεί την κόκκινη πέτρα από σκούρο καφέ στην αγορά και το κενό του φυσικού φωτισμού του παραθύρου του δαπέδου, σχηματίζοντας μια αντίθεση μεταξύ του φωτός και της σκιάς, του εικονικού και του πραγματικού. Οι εικονικές και ξύλινες γρίλιες από αλουμίνιο, τα κομμάτια φύλλων λωτού από χαλκό στο γραφικό σημείο του νερού και η τέχνη εγκατάστασης δομής κινεζικού χαρακτήρα στην υπόλοιπη περιοχή είναι το σημείο της «αυλής ορχιδέας μελανιού». υπόθεση. Συγκεκριμένα, η χρήση νέων υλικών της ευλογιάς, στο συνηθισμένο highlight είναι εξαιρετική, αλλά επίσης μειώνει έξυπνα το κόστος της επιφάνειας.