Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Οι Ανέσεις Του Ξενοδοχείου

Marn

Οι Ανέσεις Του Ξενοδοχείου Έχοντας έμπνευση από τα εορταστικά σνακ της παραδοσιακής κουλτούρας του Ταϊνάν (μια παλιά πόλη στην Ταϊβάν γεμάτη πολιτιστική κληρονομιά), μετατρέποντάς τα σε μια σειρά από ξενοδοχειακές παροχές, αυτές οι σειρές εορταστικών σνακ είναι πάντα γνωστές στους ντόπιους ως «Marn», σημαίνει εκπλήρωση. στην κινεζική κουλτούρα? κέικ ρυζιού σε σχήμα χελώνας ως σαπούνι χεριών και σαπούνι, κέικ φασολιών φασολιών ως προϊόντα μπάνιου, γλυκό ζυμαρικό tang yuan ως κρέμα χεριών και κουλούρι στον ατμό & amp; Κέικ κουλούρι καστανιάς ζάχαρης Tainan ως σετ τσαγιού. Η πολιτιστική κληρονομιά του Ταϊνάν θα μπορούσε να είναι ευρέως διαδεδομένη στον κόσμο, καθώς το ξενοδοχείο είναι μια ωραία πλατφόρμα για την προώθηση του τοπικού πολιτισμού.

Πλαστικοποιημένο Σκαμνί Μπαμπού

Kala

Πλαστικοποιημένο Σκαμνί Μπαμπού Kala, ένα σκαμνί κατασκευασμένο από πολυστρωματικό μπαμπού με ανασυρόμενο μηχανισμό στον κεντρικό άξονα. Λαμβάνοντας τη δομή της ομπρέλας λαδιού-χαρτιού ως έμπνευση, η λωρίδα από πλαστικοποιημένο μπαμπού ψήθηκε στη ζέστη και το εξάρτημα σφιγκτήρα στο ξύλινο καλούπι που λυγίστηκε σε σχήμα, δείχνοντας την απλότητα και την ανατολίτικη γοητεία του. Είναι ενδιαφέρον ότι η ελαστικότητα της δομής από πολυστρωματικό μπαμπού και ο ανασυρόμενος μηχανισμός στον κεντρικό άξονα, κάποιος θα βρει αλληλεπίδραση όταν κάθεται στο σκαμνί Kala, θα κατεβεί ελαφρά και ομαλά και όταν σηκωθεί κάποιος από το σκαμνί Kala, θα ανέβει πίσω στη θέση του .

Το Παιχνίδι Προπόνησης Αναπνοής

P Y Lung

Το Παιχνίδι Προπόνησης Αναπνοής Είναι σχεδιασμός συσκευής που μοιάζει με παιχνίδι για όλες τις ηλικίες, έτσι ώστε όλοι να επωφελούνται από την τακτική προπόνηση αναπνοής για να ενισχύσουν την ικανότητα των πνευμόνων, φυσώντας την μπάλα να περάσει από κομμάτια με διαφορετικά σημεία ελέγχου για τον έλεγχο της εισπνοής και της εκπνοής του αέρα. Τα κομμάτια διατίθενται σε διάφορα δομοστοιχεία, ευέλικτα και εναλλάξιμα. Μια δομή μαγνητικού μηχανισμού σχεδιασμένη στον αναπνευστήρα που παρέχει προσαρμογή για να ταιριάζει στην αναπνευστική κατάσταση.

Σετ Επίπλων

ChuangHua Tracery

Σετ Επίπλων Το ChuangHua Tracery ταιριάζει για οικιακό ντεκόρ, εμπορικό χώρο, ξενοδοχείο ή στούντιο που η ουσία του εμπνέεται από το ChuangHua, το κινέζικο μοτίβο παραθύρων. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία κάμψης λαμαρίνας και βαφή πούδρας σε έντονο κοκκινωπό χρώμα που ξεκινά με καθαρά λευκό που φωτίζει την εορταστική του εμφάνιση, καθιστώντας τα απαλλαγμένα από τη μεταλλική εικόνα σκληρού, κρύου και βαρύ. Αισθητικά απλό, καθαρό και τακτοποιημένο στο δομικό του σχήμα, όταν το φως περνά μέσα από το μοτίβο κοπής λέιζερ, η σκιά προβάλλεται στον γύρω τοίχο και στο πάτωμα που δείχνει μια γεύση ομορφιάς.

Το Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Μάθησης

GrowForest

Το Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Μάθησης Βοηθώντας τα παιδιά να κατανοήσουν τους βιώσιμους αναπτυξιακούς στόχους της ζωής στην ξηρά, την προστασία, τη διατήρηση και την αποκατάσταση της δασοκομίας. Τα δέντρα είναι πανομοιότυπα με τα οικιακά είδη ξυλείας της ακακίας της Ταϊβάν, του θυμιάματος κέδρου, του Τοτσιγκί, του έλατου της Ταϊβάν, του καμίνου και του ασιατικού έλατου. Ζεστή πινελιά από ξύλινη υφή, το μοναδικό άρωμα κάθε είδους δέντρου και το υψόμετρο εδάφους για διαφορετικά είδη δέντρων. Ένα εικονογραφημένο βιβλίο ιστοριών βοηθά να εμβαθύνει τα παιδιά με την έννοια της διατήρησης των δασών, να μαθαίνει τις διαφορές μεταξύ των ειδών δέντρων της Ταϊβάν, φέρνοντας την έννοια των δασών διατήρησης με το βιβλίο εικόνων.

Παρεκκλήσι Γάμου

Cloud of Luster

Παρεκκλήσι Γάμου Το σύννεφο της λάμψης είναι ένα παρεκκλήσι γάμου που βρίσκεται μέσα σε μια αίθουσα γαμήλιων τελετών στην πόλη Himeji της Ιαπωνίας. Ο σχεδιασμός προσπαθεί να μεταφράσει το πνεύμα της σύγχρονης γαμήλιας τελετής σε φυσικό χώρο. Το εκκλησάκι είναι όλο το λευκό, ένα σχήμα σύννεφου τυλιγμένο σχεδόν εξ ολοκλήρου σε καμπύλο γυαλί που το ανοίγει στον γύρω κήπο και τη λεκάνη νερού. Οι στήλες φέρουν επίστρωση υπερβολικού κεφαλαίου, όπως κεφαλές που τις συνδέουν ομαλά στο μινιμαλιστικό ανώτατο όριο. Το παρεκκλήσι στην πλευρά της λεκάνης είναι μια υπερβολική καμπύλη που επιτρέπει σε ολόκληρη τη δομή να φαίνεται σαν να επιπλέει στο νερό και να τονίζει την ελαφρότητα της.