Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εκτίμηση Της Τέχνης

The Kala Foundation

Η Εκτίμηση Της Τέχνης Υπάρχει από καιρό μια παγκόσμια αγορά για ινδικούς πίνακες ζωγραφικής, αλλά το ενδιαφέρον για την ινδική τέχνη έχει καθυστερήσει στις ΗΠΑ. Για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τα διαφορετικά στυλ της Ινδικής Λαϊκής Ζωγραφικής, το Ίδρυμα Kala ιδρύθηκε ως μια νέα πλατφόρμα για την προβολή των έργων ζωγραφικής και για να τους κάνει πιο προσιτούς σε μια διεθνή αγορά. Το ίδρυμα αποτελείται από έναν ιστότοπο, μια εφαρμογή για κινητά, μια έκθεση με βιβλία έκδοσης και προϊόντα που συμβάλλουν στη γεφύρωση του χάσματος και στη σύνδεση αυτών των έργων ζωγραφικής με ένα μεγαλύτερο κοινό.

Φωτισμός

Mondrian

Φωτισμός Η λάμπα ανάρτησης Mondrian αγγίζει τα συναισθήματα μέσα από χρώματα, όγκους και σχήματα. Το όνομα οδηγεί στην έμπνευσή του, τον ζωγράφο Mondrian. Είναι ένα φωτιστικό ανάρτησης με ορθογώνιο σχήμα σε οριζόντιο άξονα που σχηματίζεται από πολλά στρώματα έγχρωμου ακρυλικού. Η λάμπα έχει τέσσερις διαφορετικές όψεις εκμεταλλευόμενη την αλληλεπίδραση και την αρμονία που δημιουργούν τα έξι χρώματα που χρησιμοποιούνται για αυτή τη σύνθεση, όπου το σχήμα διακόπτεται από μια λευκή γραμμή και ένα κίτρινο στρώμα. Το Mondrian εκπέμπει φως τόσο προς τα πάνω όσο και προς τα κάτω, δημιουργώντας διάχυτο, μη επεμβατικό φωτισμό, που ρυθμίζεται από ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο με δυνατότητα ρύθμισης ρύθμισης.

Η Χειρολαβή Αλτήρων

Dbgripper

Η Χειρολαβή Αλτήρων Αυτό είναι ένα ασφαλές και καλό εργαλείο γυμναστικής για όλες τις ηλικίες. Απαλή επίστρωση αφής στην επιφάνεια, παρέχοντας μεταξένια αίσθηση. Κατασκευασμένο από 100% ανακυκλώσιμη σιλικόνη με ειδική φόρμουλα υλικού που παράγει 6 διαφορετικά επίπεδα σκληρότητας, με διαφορετικό μέγεθος και βάρος, παρέχει προαιρετική προπόνηση δύναμης πρόσφυσης. Η χειρολαβή μπορεί επίσης να χωρέσει στη στρογγυλεμένη εγκοπή και στις δύο πλευρές της ράβδου αλτήρα προσθέτοντας βάρος σε αυτήν για εκγύμναση των μυών του βραχίονα έως και 60 τύπων διαφορετικών συνδυασμών δύναμης. Τα εντυπωσιακά χρώματα από ανοιχτό σε σκούρο, υποδηλώνουν τη δύναμη και το βάρος από ανοιχτό σε βαρύ.

Βάζο

Canyon

Βάζο Το χειροποίηβάζο με λουλούδια κατασκευάστηκε από 400 κομμάτια λαμαρίνας κοπής με λέιζερ ακριβείας με διαφορετικά πάχη, στοιβάζοντας στρώμα-στρώμα και συγκολλημένο κομμάτι-κομμάτι, επιδεικνύοντας ένα καλλιτεχνικό γλυπτό από βάζο λουλουδιών, που παρουσιάζεται σε ένα λεπτομερές σχέδιο του φαραγγιού. Τα στρώματα μετάλλου στοίβαξης δείχνουν την υφή του τμήματος του φαραγγιού, αυξάνοντας επίσης τα σενάρια με διαφορετικό περιβάλλον, δημιουργώντας ακανόνιστα μεταβαλλόμενα εφέ φυσικής υφής.

Καρέκλα

Stool Glavy Roda

Καρέκλα Το Stool Glavy Roda ενσωματώνει τις ιδιότητες που είναι εγγενείς στον Αρχηγό της Οικογένειας: ακεραιότητα, οργάνωση και αυτοπειθαρχία. Ορθές γωνίες, σχήματα κύκλου και παραλληλόγραμμου σε συνδυασμό με διακοσμητικά στοιχεία υποστηρίζουν τη σύνδεση του παρελθόντος με το παρόν, καθιστώντας την καρέκλα ως διαχρονικό αντικείμενο. Η καρέκλα είναι κατασκευασμένη από ξύλο με χρήση οικολογικών επιστρώσεων και μπορεί να βαφτεί σε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε. Το σκαμπό Glavy Roda ταιριάζει φυσικά σε κάθε εσωτερικό χώρο γραφείου, ξενοδοχείου ή ιδιωτικής κατοικίας.

Βραβείο

Nagrada

Βραβείο Αυτός ο σχεδιασμός υλοποιείται για να συμβάλει στην ομαλοποίηση της ζωής κατά την απομόνωση και να δημιουργήσει ένα ειδικό βραβείο για τους νικητές των διαδικτυακών τουρνουά. Το σχέδιο του βραβείου αντιπροσωπεύει τη μεταμόρφωση ενός πιόνι σε βασίλισσα, ως αναγνώριση της προόδου του παίκτη στο σκάκι. Το βραβείο αποτελείται από δύο επίπεδες φιγούρες, τη βασίλισσα και το πιόνι, οι οποίες εισάγονται η μία μέσα στην άλλη λόγω των στενών σχισμών που σχηματίζουν ένα ενιαίο κύπελλο. Ο σχεδιασμός του βραβείου είναι ανθεκτικός χάρη στον ανοξείδωτο χάλυβα και είναι βολικό για μεταφορά στον νικητή μέσω ταχυδρομείου.