Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εσωτερική Διακόσμηση

Suzhou MZS Design College

Η Εσωτερική Διακόσμηση Αυτό το έργο βρίσκεται στο Suzhou, το οποίο είναι γνωστό από τον παραδοσιακό σχεδιασμό κινέζικου κήπου. Η σχεδιαστής προσπάθησε να συγκεντρώσει τόσο τις νεωτεριστικές της ευαισθησίες όσο και τη φωνή Suzhou. Ο σχεδιασμός παίρνει στοιχεία από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του Suzhou με τη χρήση ασβεστωμένων τοίχων από γύψο, πορτών φεγγαριού και περίπλοκης αρχιτεκτονικής κήπου για να οραματίσετε εκ νέου τη φωνή του Suzhou σε ένα σύγχρονο περιβάλλον. Τα έπιπλα δημιουργήθηκαν εκ νέου με ανακυκλωμένα κλαδιά, μπαμπού και σχοινιά από άχυρο με συμμετοχή μαθητών, η οποία έδωσε το ιδιαίτερο νόημα σε αυτόν τον εκπαιδευτικό χώρο.

Η Καρέκλα Ανταλλαγής Μηνυμάτων

Kepler 186f

Η Καρέκλα Ανταλλαγής Μηνυμάτων Η δομική βάση της πολυθρόνας Kepler-186f είναι ένα ταψάκι, συγκολλημένο από ένα χαλύβδινο σύρμα στο οποίο στερεώνονται τα στοιχεία σκαλισμένα από τη βελανιδιά με τη βοήθεια μανικιών από ορείχαλκο. Διάφορες επιλογές χρήσης οπλισμού συνδυάζονται αρμονικά με στοιχεία ξυλογλυπτικής και κοσμημάτων. Αυτό το αντικείμενο τέχνης αντιπροσωπεύει ένα πείραμα στο οποίο συνδυάζονται διαφορετικές αισθητικές αρχές. Θα μπορούσε να περιγραφεί ως "Βαρβαρικό ή Νέο Μπαρόκ" στο οποίο συνδυάζονται οι τραχιές και οι εκλεκτές μορφές. Ως αποτέλεσμα του αυτοσχεδιασμού, το Kepler έγινε πολυεπίπεδο, τυλιγμένο με τα υποκείμενα και νέες λεπτομέρειες.

Ο Παραμετρικός Σχεδιασμός

Titanium Choker

Ο Παραμετρικός Σχεδιασμός Σχετικά, το IOU χρησιμοποιεί λογισμικό προσομοίωσης 3D για τη δημιουργία παραμετρικών μοντέλων, παρόμοιο με το στυλ με το οποίο κέρδισε η Zaha Hadid στον κόσμο της αρχιτεκτονικής. Υλικά, η IOU παρουσιάζει αποκλειστικά αντικείμενα σε τιτάνιο με λογότυπα χρυσού 18κτ Το τιτάνιο είναι πιο ζεστό σε κοσμήματα, αλλά είναι δύσκολο να δουλέψεις. Οι μοναδικές του ιδιότητες κάνουν τα κομμάτια όχι μόνο πολύ ελαφριά, αλλά δίνουν τη δυνατότητα να τα φτιάξουν σχεδόν σε οποιοδήποτε χρώμα του φάσματος.

Το Follow Focus Ad-On

ND Lens Gear

Το Follow Focus Ad-On Το ND LensGear προσαρμόζει με ακρίβεια τους εγωκεντρικούς φακούς με διαφορετικές διαμέτρους. Η σειρά ND LensGear καλύπτει όλους τους φακούς όπως δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο LensGear. Χωρίς κοπή και χωρίς κάμψη: Όχι περισσότερα βιδωτά προγράμματα οδήγησης, φθαρμένες ζώνες ή ενοχλητικά υπολείμματα ιμάντων που προεξέχουν. Όλα ταιριάζουν σαν γοητεία. Και ένα άλλο πλεονέκτημα, χωρίς εργαλεία! Χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό του, επικεντρώνεται απαλά και σταθερά γύρω από το φακό.

Σύστημα Προσαρμογέα Για Επαγγελματική Μαγνητοσκόπηση

NiceDice

Σύστημα Προσαρμογέα Για Επαγγελματική Μαγνητοσκόπηση Το NiceDice-System είναι ο πρώτος προσαρμογέας πολλαπλών λειτουργιών στη βιομηχανία φωτογραφικών μηχανών. Το καθιστά αρκετά ευχάριστο να συνδέσετε εξοπλισμό με διαφορετικά πρότυπα τοποθέτησης από διαφορετικές μάρκες - όπως φώτα, οθόνες, μικρόφωνα και πομπούς - σε μια κάμερα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που πρέπει να είναι ανάλογα με την κατάσταση. Ακόμη και νέα αναπτυσσόμενα πρότυπα συναρμολόγησης ή εξοπλισμός που αγοράστηκε πρόσφατα μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα στο σύστημα ND, απλώς με τη λήψη νέου προσαρμογέα

Εστιατόριο Μπαρ Στον Τελευταίο Όροφο

The Atticum

Εστιατόριο Μπαρ Στον Τελευταίο Όροφο Η γοητεία ενός εστιατορίου σε ένα βιομηχανικό περιβάλλον πρέπει να αντικατοπτρίζεται στην αρχιτεκτονική και την επίπλωση. Ο μαύρος και γκρι ασβέστης σοβάς, που αναπτύχθηκε ειδικά για αυτό το έργο, είναι μια από τις αποδείξεις αυτού. Η μοναδική, τραχιά δομή του διατρέχει όλα τα δωμάτια. Στη λεπτομερή εκτέλεση χρησιμοποιήθηκαν σκόπιμα υλικά όπως ο ακατέργαστος χάλυβας, των οποίων οι ραφές συγκόλλησης και τα σημάδια λείανσης παρέμειναν ορατά. Αυτή η εντύπωση υποστηρίζεται από την επιλογή των κουφωμάτων muntin. Αυτά τα ψυχρά στοιχεία έρχονται σε αντίθεση με ζεστό ξύλο δρυός, χειροποίητο πλανισμένο παρκέ ψαροκόκαλο και έναν πλήρως φυτεμένο τοίχο.