Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Γυαλιά

Mykita Mylon, Basky

Τα Γυαλιά Η συλλογή MYKITA MYLON είναι κατασκευασμένη από ελαφρύ υλικό πολυαμιδίου με εξαιρετική ατομική προσαρμοστικότητα. Αυτό το ειδικό υλικό δημιουργείται στρώμα με στρώμα χάρη στην τεχνική Selective Laser Sintering (SLS). Επανερμηνεύοντας το παραδοσιακό στρογγυλό και οβάλ στρογγυλό σχήμα θεάματος παντο που ήταν μοντέρνο τη δεκαετία του 1930, το μοντέλο BASKY προσθέτει ένα νέο πρόσωπο σε αυτήν τη συλλογή θεάματος που σχεδιάστηκε αρχικά για χρήση στον αθλητισμό.

Το Ρολόι

Ring Watch

Το Ρολόι Το Ring Watch αντιπροσωπεύει τη μέγιστη απλοποίηση ενός παραδοσιακού ρολογιού χειρός μέσω της εξάλειψης αριθμών και χεριών υπέρ των δύο δαχτυλιδιών. Αυτός ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός προσφέρει καθαρή και απλή εμφάνιση που παντρεύεται τέλεια με την εντυπωσιακή αισθητική του ρολογιού. Η κορώνα υπογραφής του παρέχει ακόμα ένα αποτελεσματικό μέσο για την αλλαγή της ώρας, ενώ η κρυφή οθόνη του e-ink δείχνει τις ζωντανές ζώνες χρωμάτων με εξαιρετικό ορισμό, διατηρώντας τελικά μια αναλογική όψη ενώ παράλληλα παρέχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Βραχιόλι

Fred

Βραχιόλι Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη βραχιολιών και βραχιολιών: σχεδιαστές, χρυσά, πλαστικά, φθηνά και ακριβά… αλλά όμορφα όπως είναι, όλα είναι πάντα απλά και μόνο βραχιόλια. Ο Φρεντ είναι κάτι περισσότερο. Αυτές οι μανσέτες στην απλότητά τους αναζωογονούν την ευγενή των παλιών εποχών, αλλά είναι μοντέρνα. Μπορούν να φορεθούν και στα γυμνά χέρια σε μεταξωτή μπλούζα ή μαύρο πουλόβερ και θα προσθέτουν πάντα μια πινελιά στο άτομο που τα φοράει. Αυτά τα βραχιόλια είναι μοναδικά επειδή έρχονται ως ζευγάρι. Είναι πολύ ελαφρύ που το καθιστά ευχάριστο. Φορώντας τα, θα παρατηρηθεί σιωπηλά!

Κολιέ Και Καρφίτσα

I Am Hydrogen

Κολιέ Και Καρφίτσα Ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από τη νεοπλατωνική φιλοσοφία του μακροκόσμου και του μικροκόσμου, βλέποντας τα ίδια σχέδια να αναπαράγονται σε όλα τα επίπεδα του κόσμου. Αναφερόμενος στη χρυσή αναλογία και στην ακολουθία fibonacci, το κολιέ διαθέτει ένα μαθηματικό σχέδιο που μιμείται τα μοτίβα φυλλοταξίας που παρατηρούνται στη φύση, όπως φαίνεται σε ηλιοτρόπια, μαργαρίτες και διάφορα άλλα φυτά. Ο χρυσός δακτύλιος αντιπροσωπεύει το Σύμπαν, τυλιγμένο στο ύφασμα του χωροχρόνου. Το "I Am Hydrogen" αντιπροσωπεύει ταυτόχρονα ένα μοντέλο "The Universal Constant of Design" και ένα μοντέλο του ίδιου του Σύμπαντος.

Ανακυκλωμένα Κοσμήματα

Clairely Upcycled Jewellery

Ανακυκλωμένα Κοσμήματα Όμορφα, καθαρά, ανακυκλωμένα κοσμήματα, σχεδιασμένα από την ανάγκη να χρησιμοποιηθούν τα απορρίμματα από την παραγωγή του Claire de Lune Chandelier. Αυτή η γραμμή έχει εξελιχθεί σε σημαντικό αριθμό συλλογών - όλες οι αφηγητικές ιστορίες, όλες αντιπροσωπεύοντας πολύ προσωπικές ματιές στις φιλοσοφίες του σχεδιαστή. Η διαφάνεια είναι ζωτικό μέρος της φιλοσοφίας των σχεδιαστών, και αυτό αντικατοπτρίζεται από την επιλογή του ακρυλικού που χρησιμοποιείται. Εκτός από το ακρυλικό καθρέφτη που χρησιμοποιείται, το οποίο αντανακλά το ίδιο το φως, το υλικό είναι πάντα διαφανές, χρώμα ή διαυγές. Η συσκευασία CD ενισχύει τις έννοιες της επανατοποθέτησης.

Δαχτυλίδι

The Empress

Δαχτυλίδι Φανταστική ομορφιά πέτρα - πυρό - η ουσία της φέρνει το μεγαλείο και τη σοβαρότητα. Αυτή είναι η ομορφιά και η μοναδικότητα της πέτρας που ταυτοποίησε την εικόνα, που προορίζεται για μελλοντική διακόσμηση. Υπήρχε η ανάγκη να δημιουργηθεί ένα μοναδικό πλαίσιο για πέτρα, που θα τον μεταφέρει στον αέρα. Η πέτρα τραβήχτηκε πέρα από το μέταλλο συγκράτησης. Αυτή η φόρμουλα αισθησιακό πάθος και ελκυστική δύναμη. Ήταν σημαντικό να διατηρηθεί η κλασική ιδέα, υποστηρίζοντας τη σύγχρονη αντίληψη για τα κοσμήματα.