Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συλλογή Κοσμημάτων

Ataraxia

Η Συλλογή Κοσμημάτων Σε συνδυασμό με τη μόδα και την προηγμένη τεχνολογία, το έργο στοχεύει στη δημιουργία κοσμημάτων που μπορούν να κάνουν τα παλιά γοτθικά στοιχεία σε νέο στυλ, συζητώντας τις δυνατότητες του παραδοσιακού στο σύγχρονο πλαίσιο. Με το ενδιαφέρον για τον τρόπο με τον οποίο το Gothic vibes επηρεάζει το κοινό, το έργο προσπαθεί να προκαλέσει μοναδική ατομική εμπειρία μέσω παιχνιδιάρικης αλληλεπίδρασης, διερευνώντας τη σχέση μεταξύ σχεδιασμού και φορέων. Οι συνθετικοί πολύτιμοι λίθοι, ως χαμηλότερο οικολογικό αποτύπωμα, κόπηκαν σε ασυνήθιστα επίπεδες επιφάνειες για να ρίξουν τα χρώματα τους στο δέρμα για να ενισχύσουν την αλληλεπίδραση.

Το Collier

Eves Weapon

Το Collier Το όπλο της Εύα είναι φτιαγμένο από τριαντάφυλλο 750 καρατίων και λευκόχρυσο. Περιέχει 110 διαμάντια (20,2ct) και αποτελείται από 62 τμήματα. Όλα έχουν δύο εντελώς διαφορετικές εμφανίσεις: Στην πλάγια όψη τα τμήματα είναι σε σχήμα μήλου, στην κάτοψη φαίνονται γραμμές σχήματος V. Κάθε τμήμα χωρίζεται πλαγίως για να δημιουργήσει το εφέ ελατηρίου φόρτωσης που κρατά τα διαμάντια - τα διαμάντια συγκρατούνται μόνο από ένταση. Αυτό τονίζει πλεονεκτικά τη φωτεινότητα, τη λάμψη και μεγιστοποιεί την ορατή λάμψη του διαμαντιού. Επιτρέπει έναν εξαιρετικά ελαφρύ και καθαρό σχεδιασμό, παρά το μέγεθος του κολιέ.

Δαχτυλίδι

Wishing Well

Δαχτυλίδι Κατά την επίσκεψή του σε έναν κήπο με τριανταφυλλιές στα όνειρά της, η Tippy ήρθε σε ένα πηγάδι που περιβάλλεται από τριαντάφυλλα. Εκεί, κοίταξε στο πηγάδι και είδε την αντανάκλαση των νυχτερινών αστεριών, και έκανε μια ευχή. Τα αστέρια της νύχτας αντιπροσωπεύονται από τα διαμάντια και το ρουμπίνι συμβολίζει το βαθύτερο πάθος, τα όνειρα και τις ελπίδες που έκανε στο πηγάδι. Αυτός ο σχεδιασμός διαθέτει προσαρμοσμένο τριαντάφυλλο, εξάγωνο ρουμπίνι νύχι σε 14 καράτια. Τα μικρά φύλλα είναι σκαλισμένα για να δείξουν την υφή των φυσικών φύλλων. Το δαχτυλίδι υποστηρίζει το επίπεδο πάνω μέρος και στρέφεται ελαφρώς προς τα μέσα. Τα μεγέθη δακτυλίου πρέπει να υπολογιστούν μαθηματικά.

Η Τσάντα Tote

Totepographic

Η Τσάντα Tote Τοπογραφικά εμπνευσμένη σχεδίαση tote bag, για να χρησιμεύσει ως εύκολη μεταφορά, ειδικά κατά τη διάρκεια εκείνων των πολυάσχολων ημερών που ξοδεύτηκαν για ψώνια ή για εργασίες. Η χωρητικότητα της τσάντας Tote είναι σαν βουνό και μπορεί να κρατήσει ή να μεταφέρει πολλά πράγματα. Το μαντείο οστό είναι η συνολική δομή της σακούλας, η τοπογραφική χαρτογραφική μορφή για να είναι επιφανειακό υλικό όπως μια ορεινή ανώμαλη επιφάνεια.

Κρεμαστό Κόσμημα

Taq Kasra

Κρεμαστό Κόσμημα Το Taq Kasra, που σημαίνει αψίδα kasra, είναι το μνημόνιο του The Sasani Kingdom που βρίσκεται τώρα στο Ιράκ. Αυτό το μενταγιόν εμπνευσμένο από τη γεωμετρία του Taq kasra και το μεγαλείο των πρώην κυριαρχιών που ήταν στη δομή και τον υποκειμενικότητά τους, χρησιμοποιήθηκε σε αυτήν την αρχιτεκτονική μέθοδο για να γίνει αυτό το ήθος. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ο μοντέρνος σχεδιασμός που το έχει κάνει ένα κομμάτι με ξεχωριστή θέα, έτσι ώστε να σχηματίζει την πλάγια όψη που μοιάζει με σήραγγα και φέρνει υποκειμενισμό και σχηματίζει την μετωπική όψη που έχει δημιουργήσει ένα τόξο.

Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων

Utopia

Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων Σε αυτή τη συλλογή, η Yina Hwang εμπνεύστηκε κυρίως από σχήματα που είναι συμμετρικά και ασύμμετρα με ένα άγγιγμα της υπόγειας μουσικής κουλτούρας. Επιμέλεια αυτής της συλλογής βασίστηκε στην κεντρική στιγμή της αγκαλιάς της για να δημιουργήσει μια συλλογή από λειτουργικά αλλά αφηρημένα ρούχα και αξεσουάρ για να ενσωματώσει την ιστορία της εμπειρίας της. Κάθε εκτύπωση και ύφασμα στο έργο είναι πρωτότυπο και χρησιμοποίησε κυρίως PU δέρμα, Satin, Power Mash και Spandex για τη βάση των υφασμάτων.