Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κονσόλα

Qadem Hooks

Κονσόλα Το Qadem Hooks είναι ένα έργο τέχνης με λειτουργία κονσόλας εμπνευσμένη από τη φύση. Αποτελείται από διάφορα βαμμένα πράσινα παλιά γάντζα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν μαζί με το Qadem (μια πίσω σέλα από παλιά ξύλινη μουλάρι) για τη μεταφορά σιταριού από ένα χωριό σε άλλο. Τα άγκιστρα συνδέονται με ένα παλιό Σιτάρι Thresher Board, ως βάση και τελειωμένα με γυάλινο πάνελ στην κορυφή.

Κονσόλα

Mabrada

Κονσόλα Μια μοναδική κονσόλα από βαμμένο ξύλο με πέτρινο φινίρισμα, που παρουσιάζει έναν παλιό αυθεντικό μύλο καφέ που χρονολογείται από την οθωμανική περίοδο. Ένα ψυγείο καφέ Ιορδανίας (Mabrada) αναπαράχθηκε και γλυπτό για να σταθεί ως ένα από τα πόδια στην αντίθετη πλευρά της κονσόλας όπου κάθεται ο μύλος, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό κομμάτι για ένα φουαγιέ ή σαλόνι.

Η Εταιρική Ταυτότητα

Jae Murphy

Η Εταιρική Ταυτότητα Ο αρνητικός χώρος χρησιμοποιείται επειδή κάνει τους θεατές περίεργους και μόλις βιώσουν αυτή τη στιγμή Aha, τους αρέσει αμέσως και τον απομνημονεύουν. Το σήμα λογότυπου έχει αρχικά J, M, την κάμερα και το τρίποδο ενσωματωμένα στον αρνητικό χώρο. Δεδομένου ότι η Jae Murphy φωτογραφίζει συχνά παιδιά, οι μεγάλες σκάλες, που σχηματίζονται με το όνομα, και η χαμηλή κάμερα δείχνουν ότι τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα. Μέσω του σχεδιασμού εταιρικής ταυτότητας, αναπτύσσεται περαιτέρω η ιδέα του αρνητικού χώρου από το λογότυπο. Προσθέτει μια νέα διάσταση σε κάθε στοιχείο και κάνει το σύνθημα, μια ασυνήθιστη άποψη του κοινού, να ισχύει.

Το Διθέσιο

Mowraj

Το Διθέσιο Το Mowraj είναι ένα διθέσιο σχεδιασμένο για να ενσωματώνει το πνεύμα των αιγυπτιακών και γοτθικών στυλ. Η μορφή του προήλθε από το Nowrag, την αιγυπτιακή εκδοχή του αλωνιστικού ελκήθρου που άλλαξε για να ενσωματώσει τη γοτθική αίσθηση χωρίς να διακυβεύεται η εθνοτική αντιελοβιακή ουσία της. Η σχεδίαση είναι μαύρη βερνίκι με χειροποίητα εθνοτικά αιγυπτιακά χαρακτικά τόσο στα χέρια όσο και στα πόδια, καθώς και πλούσια βελούδινη ταπετσαρία με μπουλόνια και δαχτυλίδια έλξης που του δίνουν μια μεσαιωνική ρίψη σαν γοτθική εμφάνιση.

Η Εταιρική Ταυτότητα

Predictive Solutions

Η Εταιρική Ταυτότητα Το Predictive Solutions είναι ένας πάροχος προϊόντων λογισμικού για προγνωστικά αναλυτικά στοιχεία. Τα προϊόντα της εταιρείας χρησιμοποιούνται για να κάνουν προβλέψεις αναλύοντας τα υπάρχοντα δεδομένα. Το σήμα της εταιρείας - τομείς ενός κύκλου - μοιάζει με γραφήματα πίτας και επίσης μια πολύ στυλιζαρισμένη και απλοποιημένη εικόνα ενός ματιού στο προφίλ. Η πλατφόρμα μάρκας "ρίχνει φως" είναι ένας οδηγός για όλα τα γραφικά της μάρκας. Τόσο μεταβαλλόμενες, αφηρημένες μορφές ρευστού όσο και θεματικές απλοποιημένες απεικονίσεις χρησιμοποιούνται ως πρόσθετα γραφικά σε διάφορες εφαρμογές.

Η Εταιρική Ταυτότητα

Glazov

Η Εταιρική Ταυτότητα Το Glazov είναι ένα εργοστάσιο επίπλων σε μια πόλη με το ίδιο όνομα. Το εργοστάσιο παράγει φθηνά έπιπλα. Δεδομένου ότι ο σχεδιασμός τέτοιων επίπλων είναι μάλλον γενικός, αποφασίστηκε να βασιστεί η έννοια της επικοινωνίας στα αρχικά "ξύλινα" τρισδιάστατα γράμματα, λέξεις που αποτελούνται από τέτοια γράμματα συμβολίζουν σετ επίπλων. Τα γράμματα συνθέτουν λέξεις "έπιπλα", "υπνοδωμάτιο" κ.λπ. ή ονόματα συλλογής, τοποθετούνται έτσι ώστε να μοιάζουν με έπιπλα. Τα περιγραμμένα τρισδιάστατα γράμματα είναι παρόμοια με τα σχέδια επίπλων και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε χαρτικά ή πάνω σε φωτογραφικά υπόβαθρα για την αναγνώριση της επωνυμίας.