Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εγκατάσταση Της Επιφάνειας Εργασίας

Wood Storm

Η Εγκατάσταση Της Επιφάνειας Εργασίας Το Wood Storm είναι μια εγκατάσταση επιτραπέζιου υπολογιστή για οπτική απόλαυση. Η αναταραχή της ροής του αέρα γίνεται πραγματική από μια ξύλινη κουρτίνα, όπως ενισχύεται από τα φώτα που ρίχνονται από κάτω για έναν κόσμο χωρίς βαρύτητα. Η εγκατάσταση συμπεριφέρεται σαν έναν ατελείωτο δυναμικό βρόχο. Καθοδηγεί την οπτική γωνία γύρω της για να αναζητήσει την αφετηρία ή το τελικό σημείο καθώς το κοινό χορεύει πραγματικά με την καταιγίδα.

Όνομα έργου : Wood Storm, Όνομα σχεδιαστών : Naai-Jung Shih, Όνομα πελάτη : Naai-Jung Shih.

Wood Storm Η Εγκατάσταση Της Επιφάνειας Εργασίας

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.