Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Συνδεδεμένο Ρολόι

COOKOO

Το Συνδεδεμένο Ρολόι COOKOO ™, το πρώτο smartwatch σχεδιαστών στον κόσμο που συνδυάζει μια αναλογική κίνηση με μια ψηφιακή οθόνη. Με ένα εμβληματικό σχέδιο για εξαιρετικά καθαρές γραμμές και έξυπνες λειτουργίες, το ρολόι εμφανίζει προτιμώμενες ειδοποιήσεις από το smartphone ή το iPad σας. Χάρη στο COOKOO App ™ οι χρήστες παραμένουν στον έλεγχο της συνδεδεμένης ζωής τους επιλέγοντας ποιες ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις θέλουν να λαμβάνουν απευθείας στον καρπό τους. Το πάτημα του προσαρμόσιμου κουμπιού COMMAND επιτρέπει την απομακρυσμένη ενεργοποίηση της κάμερας, την αναπαραγωγή μουσικής με τηλεχειριστήριο, το check-in στο Facebook με ένα κουμπί και πολλές άλλες επιλογές.

Όνομα έργου : COOKOO, Όνομα σχεδιαστών : CONNECTEDEVICE Ltd, Όνομα πελάτη : COOKOO, a new brand created 2012 by ConnecteDevice Limited..

COOKOO Το Συνδεδεμένο Ρολόι

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.