Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Ιστότοπος

Illusion

Ο Ιστότοπος Το περιοδικό Scene 360 κυκλοφορεί το Illusion το 2008 και γίνεται γρήγορα το πιο επιτυχημένο έργο του με πάνω από 40 εκατομμύρια επισκέψεις. Ο ιστότοπος είναι αφιερωμένος στην προβολή καταπληκτικών δημιουργιών στην τέχνη, το σχεδιασμό και τον κινηματογράφο. Από υπερρεαλιστικά τατουάζ έως εκπληκτικές φωτογραφίες τοπίου, η επιλογή των δημοσιεύσεων συχνά κάνει τους αναγνώστες να λένε "WOW!"

Όνομα έργου : Illusion, Όνομα σχεδιαστών : Adriana de Barros, Όνομα πελάτη : Illusion.

Illusion Ο Ιστότοπος

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.