Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Ιστότοπος

Illusion

Ο Ιστότοπος Το περιοδικό Scene 360 κυκλοφορεί το Illusion το 2008 και γίνεται γρήγορα το πιο επιτυχημένο έργο του με πάνω από 40 εκατομμύρια επισκέψεις. Ο ιστότοπος είναι αφιερωμένος στην προβολή καταπληκτικών δημιουργιών στην τέχνη, το σχεδιασμό και τον κινηματογράφο. Από υπερρεαλιστικά τατουάζ έως εκπληκτικές φωτογραφίες τοπίου, η επιλογή των δημοσιεύσεων συχνά κάνει τους αναγνώστες να λένε "WOW!"

Όνομα έργου : Illusion, Όνομα σχεδιαστών : Adriana de Barros, Όνομα πελάτη : Illusion.

Illusion Ο Ιστότοπος

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.