Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Hypercar

Shayton Equilibrium

Το Hypercar Το Shayton Equilibrium αντιπροσωπεύει τον καθαρό ηδονισμό, τη διαστροφή σε τέσσερις τροχούς, μια αφηρημένη ιδέα για τους περισσότερους ανθρώπους και την πραγματοποίηση των ονείρων σε λίγους τυχερούς. Αντιπροσωπεύει την απόλυτη ευχαρίστηση, μια νέα αντίληψη για τη μετάβαση από το ένα σημείο στο άλλο, όπου ο στόχος δεν είναι τόσο σημαντικός όσο η εμπειρία. Ο Shayton είναι έτοιμος να ανακαλύψει τα όρια των δυνατοτήτων υλικών, να δοκιμάσει νέες εναλλακτικές πράσινες προτάσεις και υλικά που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την απόδοση διατηρώντας παράλληλα το γενεαλογικό σύστημα του υπερ-αυτοκινήτου. Η επόμενη φάση είναι να βρείτε τον επενδυτή και να κάνετε την Shayton Equilibrium πραγματικότητα.

Όνομα έργου : Shayton Equilibrium, Όνομα σχεδιαστών : Andrej Stanta, Όνομα πελάτη : Shayton Automotive.

Shayton Equilibrium Το Hypercar

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.