Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ταυτότητα Της Μάρκας

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Η Ταυτότητα Της Μάρκας Το BIA είναι ένα σύμβολο τοπικού πουλιού του Ατλαντικού Ουρανού, που πετά πάνω από σκέψεις και όνειρα πάνω από χώρες, πιλότο της φύσης που μεταφέρει ανθρώπους, αναμνήσεις, επιχειρήσεις και εταιρείες. Στη SATA, η BIA θα συμβολίζει πάντα την ένωση των εννέα νησιών του Αρχιπελάγους σε μια ατλαντική πρόκληση: πάρτε το όνομα των Αζορών στον Κόσμο και θα φέρει τον Κόσμο στις Αζόρες. Το BIA - Blue Islands Açor - ένα νέο εφευρετικό πουλί, ευθύγραμμο, εμπνευσμένο από το φουτουρισμό των πρωτοτύπων, χτισμένο πάνω στον μοναδικό γενετικό κώδικα, τόσο ασύμμετρο, διακριτό και χρωματιστό όσο τα εννέα νησιά των Αζορών.

Όνομα έργου : SATA | BIA - Blue Islands Açor, Όνομα σχεδιαστών : SATA Airlines, Όνομα πελάτη : SATA Airlines.

SATA | BIA - Blue Islands Açor Η Ταυτότητα Της Μάρκας

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.