Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Πολυέλαιος

Bridal Veil

Ο Πολυέλαιος Αυτό το αντικείμενο τέχνης - τέχνης με αναμμένα φώτα. Ευρύχωρο δωμάτιο με οροφή σύνθετου προφίλ, όπως σύννεφα σωρείτων. Ο πολυέλαιος χωράει σε ένα χώρο, ρέει ομαλά από τον μπροστινό τοίχο προς την οροφή. Κρυστάλλινα και λευκά φύλλα σμάλτου σε συνδυασμό με την ελαστική κάμψη λεπτών σωλήνων δημιουργούν την εικόνα ενός πέπλου που πετά πάνω από τον κόσμο. Η αφθονία των πουλιών που φέρουν φως και χρυσή λάμψη δημιουργούν μια αίσθηση ευρυχωρίας και χαράς.

Όνομα έργου : Bridal Veil, Όνομα σχεδιαστών : Victor A. Syrnev, Όνομα πελάτη : Uvelirnyi Dom VICTOR.

Bridal Veil Ο Πολυέλαιος

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.