Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Χώρος Εργασίας

Dava

Ο Χώρος Εργασίας Η Dava έχει αναπτυχθεί για γραφεία ανοιχτού χώρου, σχολεία και πανεπιστήμια, όπου οι ήσυχες και συγκεντρωτικές φάσεις εργασίας είναι σημαντικές. Οι μονάδες μειώνουν τις ακουστικές και οπτικές διαταραχές. Λόγω του τριγωνικού σχήματος, τα έπιπλα είναι αποδοτικά ως προς το χώρο και επιτρέπουν μια ποικιλία επιλογών διαρρύθμισης. Τα υλικά της Dava είναι WPC και μάλλινα, και τα δύο είναι βιοαποικοδομήσιμα. Ένα σύστημα προσθηκών στερεώνει τους δύο τοίχους στο τραπέζι και υπογραμμίζει την απλότητα στην παραγωγή και το χειρισμό.

Τα Έξυπνα Έπιπλα

Fluid Cube and Snake

Τα Έξυπνα Έπιπλα Το Hello Wood δημιούργησε μια σειρά επίπλων εξωτερικού χώρου με έξυπνες λειτουργίες για χώρους κοινότητας. Ξαναπροσδιορίζοντας το είδος των δημόσιων επίπλων, σχεδίασαν οπτικά ελκυστικές και λειτουργικές εγκαταστάσεις, με σύστημα φωτισμού και πρίζες USB, που απαιτούσαν την ενσωμάτωση ηλιακών συλλεκτών και μπαταριών. Το φίδι είναι μια αρθρωτή δομή. Τα στοιχεία του είναι μεταβλητά ώστε να ταιριάζουν στον συγκεκριμένο ιστότοπο. Το Fluid Cube είναι μια σταθερή μονάδα με γυάλινη κορυφή με ηλιακά στοιχεία. Το στούντιο πιστεύει ότι ο σκοπός του σχεδιασμού είναι να μετατρέψει τα αντικείμενα καθημερινής χρήσης σε αγαπημένα αντικείμενα.

Τραπεζαρία

Augusta

Τραπεζαρία Το Augusta ερμηνεύει το κλασικό τραπέζι φαγητού. Αντιπροσωπεύοντας τις γενιές πριν από εμάς, ο σχεδιασμός φαίνεται να αναπτύσσεται από μια αόρατη ρίζα. Τα πόδια του τραπεζιού είναι προσανατολισμένα σε αυτόν τον κοινό πυρήνα, φτάνοντας μέχρι να κρατήσουν το ταμπλό με ταιριάζει με το βιβλίο. Το συμπαγές ευρωπαϊκό ξύλο καρυδιάς επιλέχθηκε για τη σημασία της σοφίας και της ανάπτυξής του. Το ξύλο που συνήθως απορρίπτεται από τους κατασκευαστές επίπλων χρησιμοποιείται για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του. Οι κόμβοι, οι ρωγμές, ο άνεμος κουνιέται και οι μοναδικοί στροβιλισμοί αφηγούνται την ιστορία της ζωής του δέντρου. Η μοναδικότητα του ξύλου επιτρέπει σε αυτήν την ιστορία να ζει σε ένα κομμάτι οικογενειακών επίπλων κειμένου.

Το Ηχείο

Sperso

Το Ηχείο Το Sperso προέρχεται από δύο λέξεις Sperm και Sound. Το ιδιαίτερο σχήμα της υαλώδους φυσαλίδας και του ηχείου στο λάκκο του στο κεφάλι αναφέρεται στην αίσθηση ανδρικότητας και τη βαθιά διείσδυση του ήχου γύρω από το περιβάλλον, όπως η φωτιά ενός αρσενικού σπέρματος στο γυναικείο ωάριο κατά τη διάρκεια του ζευγαρώματος. Ο στόχος είναι η παραγωγή ήχου υψηλής ισχύος και υψηλής ποιότητας γύρω από το περιβάλλον. Το ασύρματο σύστημά του επιτρέπει στο χρήστη να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο, το φορητό υπολογιστή, τα tablet και άλλες συσκευές στο ηχείο μέσω Bluetooth. Αυτό το ηχείο οροφής μπορεί να χρησιμοποιηθεί ειδικά σε καθιστικό, υπνοδωμάτια και αίθουσα τηλεόρασης.

Σκαμνί

Ane

Σκαμνί Το σκαμπό Ane έχει συμπαγή ξυλεία από ξύλο που φαίνεται να επιπλέει αρμονικά, αλλά ανεξάρτητα από τα πόδια ξυλείας, πάνω από το ατσάλινο πλαίσιο. Ο σχεδιαστής δηλώνει ότι το κάθισμα, χειροποίητο από πιστοποιημένη φιλική προς το περιβάλλον ξυλεία, διαμορφώνεται μέσω της μοναδικής χρήσης πολλαπλών τεμαχίων ενός σχήματος ξύλου τοποθετημένου και κομμένου με δυναμικό τρόπο. Όταν κάθονται στο σκαμνί, η ελαφρά αύξηση της γωνίας προς τα πίσω και οι γωνίες κύλισης στις πλευρές τελειώνουν με τρόπο που παρέχει μια φυσική, άνετη θέση καθίσματος. Το σκαμνί Ane έχει τον σωστό βαθμό πολυπλοκότητας για να δημιουργήσει ένα κομψό φινίρισμα.

Σετ Καφέ

Riposo

Σετ Καφέ Ο σχεδιασμός αυτής της υπηρεσίας ήταν εμπνευσμένος από δύο σχολεία των αρχών του 20ου αιώνα, το γερμανικό Bauhaus και το ρωσικό avant-garde. Η αυστηρή ευθεία γεωμετρία και η καλά μελετημένη λειτουργικότητα αντιστοιχούν πλήρως στο πνεύμα των μανιφέστων εκείνων των εποχών: "αυτό που είναι βολικό είναι όμορφο". Ταυτόχρονα, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις, ο σχεδιαστής συνδυάζει δύο αντίθετα υλικά σε αυτό το έργο. Η κλασική λευκή πορσελάνη γάλακτος συμπληρώνεται από φωτεινά καπάκια από φελλό. Η λειτουργικότητα του σχεδιασμού υποστηρίζεται από απλές, βολικές λαβές και τη συνολική χρηστικότητα της φόρμας.