Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπέζι

Codependent

Τραπέζι Το Codependent συνδυάζει την ψυχολογία και το σχεδιασμό, εστιάζοντας συγκεκριμένα στη φυσική εκδήλωση μιας ψυχολογικής κατάστασης, της αλληλεξάρτησης. Αυτοί οι δύο αλληλένδετοι πίνακες πρέπει να βασίζονται ο ένας στον άλλο για να λειτουργήσουν. Οι δύο μορφές δεν είναι σε θέση να στέκονται μόνες τους, αλλά μαζί δημιουργούν μια λειτουργική φόρμα. Ο τελικός πίνακας είναι ένα ισχυρό παράδειγμα του οποίου το σύνολο είναι μεγαλύτερο από το άθροισμα των μερών του.

Μαχαιροπίρουνα

Ingrede Set

Μαχαιροπίρουνα Το σετ μαχαιροπήρουνων Ingrede έχει σχεδιαστεί για να εκφράζει την ανάγκη για τελειότητα στην καθημερινή ζωή. Σετ με πιρούνι, κουτάλι και μαχαίρι μαζί με μαγνήτες. Τα μαχαιροπήρουνα στέκονται κάθετα και δημιουργούν αρμονία στο τραπέζι. Τα μαθηματικά σχήματα επιτρέπουν την κατασκευή μιας ρευστής μορφής που αποτελείται από τρία διαφορετικά κομμάτια. Αυτή η προσέγγιση δημιουργεί νέες δυνατότητες που μπορούν να εφαρμοστούν σε πολλά διαφορετικά προϊόντα, όπως επιτραπέζια σκεύη και άλλα σχέδια σκευών.

Το Ανοιχτήρι Επιστολών

Memento

Το Ανοιχτήρι Επιστολών Όλα ξεκινούν με ευγνώμονες. Μια σειρά ανοιχτών επιστολών που αντικατοπτρίζει τα επαγγέλματα: Το Memento δεν είναι μόνο ένα σύνολο εργαλείων αλλά και μια σειρά αντικειμένων που εκφράζουν την ευγνωμοσύνη και τα συναισθήματα του χρήστη. Μέσα από τη σημασιολογία των προϊόντων και τις απλές εικόνες διαφορετικών επαγγελμάτων, τα σχέδια και οι μοναδικοί τρόποι με τους οποίους χρησιμοποιείται κάθε κομμάτι του Memento δίνουν στον χρήστη διάφορες εμπειρίες.

Πολυθρόνα

Osker

Πολυθρόνα Ο Osker σας προσκαλεί αμέσως να καθίσετε και να χαλαρώσετε. Αυτή η πολυθρόνα έχει μια πολύ έντονη και καμπύλη σχεδίαση που παρέχει διακριτικά χαρακτηριστικά, όπως τέλεια κατασκευασμένα ξυλεία, δερμάτινα μπράτσα και μαξιλάρια. Οι πολλές λεπτομέρειες και η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας: το δέρμα και το μασίφ ξύλο εγγυώνται σύγχρονο και διαχρονικό σχεδιασμό.

Τα Έπιπλα Λεκάνης

Eva

Τα Έπιπλα Λεκάνης Η έμπνευση του σχεδιαστή προήλθε από τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό και τη χρήση του ως ένα ήσυχο αλλά αναζωογονητικό χαρακτηριστικό στο χώρο του μπάνιου. Προέκυψε από την έρευνα αρχιτεκτονικών μορφών και απλού γεωμετρικού όγκου. Η λεκάνη θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ένα στοιχείο που καθορίζει διαφορετικούς χώρους γύρω και ταυτόχρονα ένα κεντρικό σημείο στον χώρο. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, καθαρό και ανθεκτικό. Υπάρχουν αρκετές παραλλαγές, όπως αυτόνομος, πάγκος καθίσματος και επιτοίχιος τοίχος, καθώς και μονός ή διπλός νεροχύτης. Οι παραλλαγές στο χρώμα (χρώματα RAL) θα βοηθήσουν στην ενσωμάτωση του σχεδιασμού στο χώρο.

Επιτραπέζια Λάμπα

Oplamp

Επιτραπέζια Λάμπα Το Oplamp περιλαμβάνει ένα κεραμικό σώμα και μια βάση από μασίφ ξύλο πάνω στην οποία τοποθετείται μια φωτεινή πηγή. Χάρη στο σχήμα του, που λαμβάνεται μέσω της σύντηξης τριών κώνων, το σώμα του Oplamp μπορεί να περιστραφεί σε τρεις διακριτικές θέσεις που δημιουργούν διαφορετικούς τύπους φωτός: υψηλή επιτραπέζια λάμπα με φως περιβάλλοντος, χαμηλή επιτραπέζια λάμπα με φως περιβάλλοντος ή δύο φώτα περιβάλλοντος. Κάθε διαμόρφωση των κώνων της λάμπας επιτρέπει σε τουλάχιστον μία από τις ακτίνες φωτός να αλληλεπιδρά φυσικά με τις γύρω αρχιτεκτονικές ρυθμίσεις. Το Oplamp έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί πλήρως στην Ιταλία.