Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ημερολόγιο

Calendar 2014 “Flowers”

Ημερολόγιο Σχεδιάστε ένα δωμάτιο, φέρετε τις εποχές - Το ημερολόγιο των λουλουδιών συνοδεύεται από σχέδιο βάζου με 12 διαφορετικά λουλούδια. Φωτίστε τη ζωή σας κάθε μήνα με ένα εποχιακό λουλούδι. Τα ποιοτικά σχέδια έχουν τη δύναμη να τροποποιούν το χώρο και να μεταμορφώνουν το μυαλό των χρηστών του. Προσφέρουν άνεση να βλέπεις, να κρατάς και να χρησιμοποιείς. Διαποτίζονται από ελαφρότητα και ένα στοιχείο έκπληξης, εμπλουτίζοντας χώρο. Τα γνήσια προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας την έννοια του Life with Design.

Οι Ετικέτες

Propeller

Οι Ετικέτες Το Propeller είναι μια συλλογή αλκοολούχων ποτών από διάφορα μέρη του κόσμου, που σχετίζεται με το θέμα των αεροπορικών ταξιδιών και έναν πιλότο ταξιδιώτη ως χαρακτήρα μάρκας. Τα χαρακτηριστικά κάθε είδους ποτού εκτίθενται μέσω πολλών εικονογραφήσεων, επιγραφών που μοιάζουν με αεροπορικά σήματα και σκίτσα που χρησιμεύουν ως συνταγές κοκτέιλ. Ο πολύπλευρος σχεδιασμός συμπληρώνεται με διάφορους τόνους από έγχρωμο φύλλο, διαφορετικές λάκες, μοτίβα και ανάγλυφο.

Ημερολόγιο

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Ημερολόγιο Το διαφημιστικό ημερολόγιο του ιστότοπου της πύλης, το goo (http://www.goo.ne.jp) είναι ένα λειτουργικό ημερολόγιο με το φύλλο για κάθε μήνα να μετατρέπεται σε τσέπη που σας επιτρέπει να διατηρείτε και να διαχειρίζεστε τις επαγγελματικές σας κάρτες, σημειώσεις και αποδείξεις . Το θέμα είναι το Red String για να δείξει τον δεσμό μεταξύ του goo και των χρηστών του. Και τα δύο άκρα της τσέπης συγκρατούνται στην πραγματικότητα από κόκκινες ραφές που γίνονται το επίκεντρο του σχεδιασμού. Ένα ημερολόγιο σε μια ευχάριστα εκφραστική μορφή, είναι κατάλληλο για το 2014.

Οι Ετικέτες

Stumbras Vodka

Οι Ετικέτες Αυτή η κλασική συλλογή βότκας του Stumbras αναβιώνει την παλιά λιθουανική παράδοση της βότκας. Ο σχεδιασμός κάνει ένα παλιό παραδοσιακό προϊόν κοντά και σχετικό με τον σημερινό καταναλωτή. Το πράσινο γυάλινο μπουκάλι, χρονολογείται σημαντικό για τη λιθουανική βότκα, θρύλοι βασισμένοι σε αληθινά γεγονότα και ευχάριστες, εντυπωσιακές λεπτομέρειες - η καμπυλωτή μορφή που θυμίζει παλιές φωτογραφίες, η κεκλιμένη μπάρα στο κάτω μέρος που συμπληρώνει την κλασική συμμετρική σύνθεση, και τις γραμματοσειρές και τα χρώματα που μεταδίδουν την ταυτότητα κάθε υπο-μάρκας - όλα κάνουν την παραδοσιακή συλλογή βότκας ανεπιτήδευτη και ενδιαφέρουσα.

Ημερολόγιο

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Ημερολόγιο Χτίζουμε πόλεις μαζί σας. Το μήνυμα που μεταδίδει η εταιρική προώθηση πωλήσεων της NTT East Japan εμφανίζεται σε αυτό ημερολόγιο γραφείου. Το πάνω μέρος των φύλλων ημερολογίου είναι κομμένο από πολύχρωμα κτίρια και τα επικαλυπτόμενα φύλλα σχηματίζουν μια ευτυχισμένη πόλη. Είναι ένα ημερολόγιο που μπορεί κανείς να απολαύσει την αλλαγή του τοπίου της σειράς των κτιρίων κάθε μήνα και να σας γεμίζει με την αίσθηση να παραμείνετε ευτυχείς όλο το χρόνο.

Ημερολόγιο

NTT COMWARE “Season Display”

Ημερολόγιο Πρόκειται για ένα επιτραπέζιο ημερολόγιο φτιαγμένο με διαχωριστική σχεδίαση με εποχιακά μοτίβα με εξαιρετική ανάγλυφη εκτύπωση. Το αποκορύφωμα του σχεδιασμού είναι όταν εμφανίζεται, τα εποχιακά μοτίβα ρυθμίζονται σε γωνία 30 μοιρών για καλύτερη προβολή. Αυτή η νέα φόρμα εκφράζει το μυθιστόρημα της NTT COMWARE για τη δημιουργία νέων ιδεών. Η σκέψη δίνεται στη λειτουργικότητα του ημερολογίου με άφθονο χώρο γραψίματος και κυβερνητικές γραμμές. Είναι καλό για γρήγορη προβολή και εύκολο στη χρήση, γεμάτο πρωτοτυπία που το ξεχωρίζει από άλλα ημερολόγια.