Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Δείγματα Χρωμάτων Μπύρας

Beertone

Δείγματα Χρωμάτων Μπύρας Η Beertone είναι ο πρώτος οδηγός αναφοράς μπύρας με βάση τα διάφορα χρώματα μπύρας, που παρουσιάζονται σε γυάλινο ανεμιστήρα. Για την πρώτη έκδοση συλλέξαμε πληροφορίες από 202 διαφορετικές ελβετικές μπύρες, που ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα, από την Ανατολή προς τη Δύση, από το Βορρά στο Νότο. Όλη η διαδικασία χρειάστηκε πολύ χρόνο και μια λεπτομερή λογιστική για να γίνει, αλλά το αποτέλεσμα αυτών των δύο παθών μαζί μας κάνει πολύ περήφανοι και έχουν ήδη προγραμματιστεί περαιτέρω εκδόσεις. Στην υγειά σας!

Η Ταυτότητα Της Μάρκας

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Η Ταυτότητα Της Μάρκας Το BIA είναι ένα σύμβολο τοπικού πουλιού του Ατλαντικού Ουρανού, που πετά πάνω από σκέψεις και όνειρα πάνω από χώρες, πιλότο της φύσης που μεταφέρει ανθρώπους, αναμνήσεις, επιχειρήσεις και εταιρείες. Στη SATA, η BIA θα συμβολίζει πάντα την ένωση των εννέα νησιών του Αρχιπελάγους σε μια ατλαντική πρόκληση: πάρτε το όνομα των Αζορών στον Κόσμο και θα φέρει τον Κόσμο στις Αζόρες. Το BIA - Blue Islands Açor - ένα νέο εφευρετικό πουλί, ευθύγραμμο, εμπνευσμένο από το φουτουρισμό των πρωτοτύπων, χτισμένο πάνω στον μοναδικό γενετικό κώδικα, τόσο ασύμμετρο, διακριτό και χρωματιστό όσο τα εννέα νησιά των Αζορών.

Το Ψηφιακό Διαδραστικό Περιοδικό

DesignSoul Digital Magazine

Το Ψηφιακό Διαδραστικό Περιοδικό Το περιοδικό Filli Boya Design Soul εξηγεί τη σημασία των χρωμάτων στη ζωή μας για τους αναγνώστες του με διαφορετικό και ευχάριστο τρόπο. Το περιεχόμενο του Design Soul περιέχει μια ευρεία περιοχή από τη μόδα έως την τέχνη. από τη διακόσμηση έως την προσωπική φροντίδα. από τον αθλητισμό στην τεχνολογία, ακόμη και από τα τρόφιμα και τα ποτά έως τα βιβλία. Εκτός από διάσημα και ενδιαφέροντα πορτρέτα, ανάλυση, τελευταία τεχνολογία και συνεντεύξεις, το περιοδικό περιλαμβάνει επίσης ενδιαφέρον περιεχόμενο, βίντεο και μουσική. Το περιοδικό Filli Boya Design Soul δημοσιεύεται ανά τρίμηνο σε iPad, iPhone και Android.

Το Τσιγάρο / Κάδος Τσίχλας

Smartstreets-Smartbin™

Το Τσιγάρο / Κάδος Τσίχλας Ένα πολλαπλό πατενταρισμένο κάδο απορριμμάτων με μοναδικές δυνατότητες, το Smartbin ™ συμπληρώνει την υπάρχουσα υποδομή του δρόμου ως διπλό, πλάτη με πλάτη σε οποιοδήποτε μέγεθος ή σχήμα στύλου λαμπτήρα ή πινακίδας, ή σε σόλο μορφή σε τοίχους, κάγκελα και πλίνθους. Αυτό απελευθερώνει νέα, απροσδόκητη αξία από υπάρχοντα περιουσιακά στοιχεία στους δρόμους για να δημιουργήσει δίκτυα βολικών, προβλέψιμων κάδων απορριμμάτων τσιγάρων και ούλων που είναι πάντα προσιτά, χωρίς να προσθέτει ακαταστασία στη σκηνή του δρόμου. Το Smartbin μεταμορφώνει τη φροντίδα του δρόμου σε πόλεις παγκοσμίως, επιτρέποντας μια αποτελεσματική αντίδραση στα απορρίμματα τσιγάρων και ούλων.

Ο Ιστότοπος

Illusion

Ο Ιστότοπος Το περιοδικό Scene 360 κυκλοφορεί το Illusion το 2008 και γίνεται γρήγορα το πιο επιτυχημένο έργο του με πάνω από 40 εκατομμύρια επισκέψεις. Ο ιστότοπος είναι αφιερωμένος στην προβολή καταπληκτικών δημιουργιών στην τέχνη, το σχεδιασμό και τον κινηματογράφο. Από υπερρεαλιστικά τατουάζ έως εκπληκτικές φωτογραφίες τοπίου, η επιλογή των δημοσιεύσεων συχνά κάνει τους αναγνώστες να λένε "WOW!"

Το Κουτί Δώρου

Jack Daniel's

Το Κουτί Δώρου Το πολυτελές κουτί δώρου για το Jack Daniel's Tennessee Whisky δεν είναι μόνο ένα κανονικό κουτί, συμπεριλαμβανομένου ενός μπουκαλιού μέσα. Αυτή η μοναδική κατασκευή συσκευασιών αναπτύχθηκε για εξαιρετική σχεδίαση αλλά και για ασφαλή παράδοση μπουκαλιών ταυτόχρονα. Χάρη στα μεγάλα ανοιχτά παράθυρα μπορούμε να δούμε σε ολόκληρο το κουτί. Το φως που έρχεται κατευθείαν μέσα από το κουτί αναδεικνύει το αρχικό χρώμα του ουίσκι και την καθαρότητα του προϊόντος. Αν και οι δύο πλευρές του κουτιού είναι ανοιχτές, η στρεπτική ακαμψία είναι εξαιρετική. Το κιβώτιο δώρων είναι τελείως κατασκευασμένο από χαρτόνι και είναι γεμάτο ματ με επένδυση από θερμή σφράγιση και ανάγλυφα στοιχεία.