Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Χαλί

feltstone rug

Χαλί Το χαλί από πέτρινη περιοχή δίνει οπτική ψευδαίσθηση των πραγματικών λίθων. Η χρήση διαφορετικού είδους μαλλιού συμπληρώνει την εμφάνιση και την αίσθηση του χαλιού. Οι πέτρες διαφέρουν μεταξύ τους σε μέγεθος, χρώμα και υψηλή - η επιφάνεια μοιάζει με τη φύση. Μερικά από αυτά έχουν βρύα. Κάθε βότσαλο έχει έναν πυρήνα αφρού που περιβάλλεται από 100% μαλλί. Στη βάση αυτού του μαλακού πυρήνα κάθε βράχος συμπιέζεται υπό πίεση. Το στήριγμα του χαλιού είναι ένα διαφανές χαλί. Οι πέτρες ράβονται μαζί και με χαλί.

Ο Αρθρωτός Καναπές

Laguna

Ο Αρθρωτός Καναπές Τα καθίσματα σχεδιαστών Laguna είναι μια εκτεταμένη σύγχρονη συλλογή αρθρωτών καναπέδων και πάγκων. Σχεδιασμένο από την Ιταλίδα αρχιτέκτονα Elena Trevisan, έχοντας κατά νου τους εταιρικούς χώρους καθιστικού, αποτελεί την κατάλληλη λύση για μεγάλους ή μικρούς χώρους υποδοχής και χώρους ξεμπλοκαρίσματος. Οι καμπύλες, κυκλικές και ευθείες μονάδες καναπέ με και χωρίς βραχίονες θα συνδυαστούν απρόσκοπτα με ταιριαστά τραπεζάκια για να παρέχουν ευελιξία στη δημιουργία διαφόρων σχεδίων εσωτερικού σχεδιασμού.

Βρύση

Moon

Βρύση Η οργανική εμφάνιση και η συνέχεια των καμπυλών αυτής της βρύσης εμπνεύστηκαν από την ημισεληνοειδή φάση του φεγγαριού. Το Moon Bath Faucet ενσωματώνει τόσο το σώμα όσο και τη λαβή σε μοναδικό σχήμα. Μια κυκλική διατομή ανεβαίνει από το κάτω μέρος της βρύσης στο στόμιο εξόδου δημιουργώντας το προφίλ του Moon Faucet. Ένα καθαρό κόψιμο διαχωρίζει το σώμα από τη λαβή διατηρώντας ταυτόχρονα τον όγκο συμπαγή.

Λαμπτήρας

Jal

Λαμπτήρας Το Just Another Lamp, Jal, βασίζεται σε τρεις βασικές αρχές: απλότητα, ποιότητα και καθαρότητα. Περιλαμβάνει την απλότητα του σχεδιασμού, την ποιότητα των υλικών και την καθαρότητα του σκοπού του προϊόντος. Αυτό διατηρήθηκε βασικό, αλλά έδωσε επίσης σημασία τόσο στο γυαλί όσο και στο φως σε ίσο μέτρο. Εξαιτίας αυτού, το Jal μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους, μορφές και περιβάλλοντα.

Το Ρομπότ Της Βοήθειας

Spoutnic

Το Ρομπότ Της Βοήθειας Το Spoutnic είναι ένα ρομπότ υποστήριξης που έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει τις όρνιθες να ξαπλώνουν στα κουτιά τους. Οι κότες σηκώνονται στην προσέγγισή του και επιστρέφουν στη φωλιά. Κανονικά, ο κτηνοτρόφος πρέπει να πηγαίνει γύρω από όλα τα κτίριά του κάθε ώρα ή ακόμη και μισή ώρα στην κορυφή της ωοτοκίας, για να αποτρέψει τις όρνιθες να γεννήσουν τα αυγά τους στο έδαφος. Το μικρό αυτόνομο ρομπότ Spoutnic περνά εύκολα κάτω από τις αλυσίδες εφοδιασμού και μπορεί να κυκλοφορήσει σε όλο το κτίριο. Η μπαταρία της κρατά την ημέρα και επαναφορτίζεται σε μία νύχτα. Απαλλάσσει τους κτηνοτρόφους από μια κουραστική και μακρά εργασία, επιτρέποντας καλύτερη απόδοση και περιορίζοντας τον αριθμό των παροπλισμένων αυγών.

Πολυλειτουργική Κιθάρα

Black Hole

Πολυλειτουργική Κιθάρα Η μαύρη τρύπα είναι μια πολυλειτουργική κιθάρα που βασίζεται σε στυλ μουσικής hard rock και metal. Το σχήμα του αμαξώματος δίνει στους κιθαρίστες αίσθηση άνεσης. Είναι εξοπλισμένο με οθόνη υγρών κρυστάλλων στον πίνακα fret για τη δημιουργία οπτικών εφέ και προγραμμάτων μάθησης. Μπράιλ σημάδια πίσω από το λαιμό της κιθάρας, μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους που είναι τυφλοί ή έχουν χαμηλή όραση να παίξουν κιθάρα.