Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Αυξανόμενη Λάμπα

BB Little Garden

Η Αυξανόμενη Λάμπα Αυτό το έργο προτείνει την υποστήριξη αυτής της νέας χρήσης που παρέχει μια πληρέστερη εμπειρία αισθητικής μαγειρικής. Το BB Little Garden είναι ένας λαμπρός λαμπτήρας που μεγαλώνει και θέλει να επισκεφτεί ξανά τον χώρο των αρωματικών φυτών μέσα στην κουζίνα. Είναι ένας τόμος με καθαρές γραμμές, ως πραγματικό μινιμαλιστικό αντικείμενο. Ο κομψός σχεδιασμός έχει μελετηθεί ειδικά για να προσαρμοστεί σε μια ποικιλία εσωτερικών χώρων και να δώσει μια ιδιαίτερη νότα στην κουζίνα. Το BB Little Garden είναι ένα πλαίσιο για φυτά, η καθαρή του γραμμή τα μεγεθύνει και δεν διαταράσσει την ανάγνωση.

Το Τραπέζι

una

Το Τραπέζι η απρόσκοπτη ολοκλήρωση είναι η ουσία του πίνακα una. τρεις μορφές σφενδάμνου ενώνονται για να λιώσουν μια σκληρυμένη γυάλινη επιφάνεια. το προϊόν της έντονης προσοχής των υλικών και των δυνατοτήτων τους, ανθεκτικό αλλά ευάερο στην εμφάνιση και απίστευτα ελαφρύ, αναδεικνύεται ως η ενσάρκωση της ισορροπίας και της χάρης.

Κομοδίνο

shark-commode

Κομοδίνο Το Commode ενώνεται με ένα ανοιχτό ράφι και αυτό δίνει την αίσθηση της κίνησης και δύο μέρη το καθιστούν πιο σταθερό. Η χρήση διαφορετικών επιφανειών και διαφορετικών χρωμάτων επιτρέπει τη δημιουργία διαφορετικών διαθέσεων και μπορεί να εγκατασταθεί μεταξύ διαφορετικών εσωτερικών χώρων. Το κλειστό κομοδίνο και το ανοιχτό ράφι δίνει την ψευδαίσθηση ενός ζωντανού όντος.

Τραπέζι

Minimum

Τραπέζι Πολύ ελαφρύ και απλό στην παραγωγή και τη μεταφορά. Είναι πολύ λειτουργικός σχεδιασμός, αν και είναι εξωτερικά πολύ ελαφρύς και μοναδικός. Αυτή η μονάδα είναι πλήρως αποσυναρμολογημένη, η οποία μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και να συναρμολογηθεί σε οποιοδήποτε μέρος. Το μήκος μπορεί να συνδυαστεί, καθώς μπορεί να είναι ξύλινα-μεταλλικά πόδια, συναρμολογημένα μέσω των μεταλλικών συνδέσμων. Η μορφή και το χρώμα των ποδιών μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις.

Ντουλάπι

Deco

Ντουλάπι Ένα ντουλάπι κρέμασε πάνω από ένα άλλο. Πολύ μοναδικός σχεδιασμός, που επιτρέπει στα έπιπλα να μην γεμίζουν το χώρο, καθώς τα κουτιά δεν στέκονται στο πάτωμα, αλλά αναρτώνται. Είναι πολύ βολικό για χρήση, καθώς τα κουτιά χωρίζονται από τις ομάδες και με αυτόν τον τρόπο θα είναι πολύ βολικό για τον χρήστη. Η χρωματική παραλλαγή των υλικών είναι διαθέσιμη.

Κομοδίνο

dog-commode

Κομοδίνο Αυτό το κομοδίνο είναι παρόμοιο με ένα σκυλί εξωτερικά. Είναι πολύ χαρούμενο, αλλά, ταυτόχρονα, είναι πολύ λειτουργικό. Δεκατρία κουτιά διαφορετικού μεγέθους βρίσκονται μέσα σε αυτό το κομοδίνο. Αυτό το κομμάτι αποτελείται από τρία μεμονωμένα μέρη, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους για να σχηματίσουν ένα μοναδικό πράγμα. Τα αρχικά πόδια δίνουν την ψευδαίσθηση του όρθιου σκύλου.