Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εσωτερική Διακόσμηση Του Πανεπιστημίου

TED University

Η Εσωτερική Διακόσμηση Του Πανεπιστημίου Οι χώροι του Πανεπιστημίου TED που έχουν σχεδιαστεί με μια μοντέρνα σχεδιαστική ιδέα αντικατοπτρίζουν την προοδευτική και σύγχρονη κατεύθυνση του ιδρύματος TED. Οι σύγχρονες και πρώτες ύλες συνδυάζονται με τεχνολογική υποδομή και φωτισμό. Σε αυτό το σημείο, καθορίζονται οι διαστημικές συμβάσεις που δεν έχουν βιώσει στο παρελθόν. Δημιουργείται νέο είδος οράματος για πανεπιστημιακούς χώρους.

Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Χώρου Γραφείου

Infibond

Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Χώρου Γραφείου Το Shirli Zamir Design Studio σχεδίασε το νέο γραφείο της Infibond στο Τελ Αβίβ. Μετά από έρευνα σχετικά με το προϊόν της εταιρείας, η ιδέα δημιουργούσε έναν χώρο εργασίας που θέτει ερωτήσεις σχετικά με το λεπτό περίγραμμα που διαφέρει την πραγματικότητα από τη φαντασία, τον ανθρώπινο εγκέφαλο και την τεχνολογία και βρίσκοντας πώς συνδέονται όλα αυτά. Το στούντιο αναζήτησε τις σωστές δόσεις της χρήσης τόσο του όγκου, της γραμμής όσο και του κενού που θα καθορίσουν το χώρο. Το σχέδιο γραφείου αποτελείται από αίθουσες διευθυντών, αίθουσες συσκέψεων, επίσημα σαλόνια, καφετέρια και ανοιχτό θάλαμο, κλειστές αίθουσες τηλεφωνικών θαλάμων και ανοιχτό χώρο εργασίας.

Ο Σχεδιασμός Αρχιτεκτονικής Ξενώνα

Barn by a River

Ο Σχεδιασμός Αρχιτεκτονικής Ξενώνα Το έργο «Barn by a river» ανταποκρίνεται στην πρόκληση της δημιουργίας του κατοικημένου χώρου, με βάση την οικολογική εμπλοκή, και προτείνει συγκεκριμένη τοπική λύση του προβλήματος της αλληλοδιείσδυσης της αρχιτεκτονικής και του τοπίου. Το παραδοσιακό αρχέτυπο του σπιτιού φέρεται στον ασκητισμό των μορφών του. Κέδρος βότσαλο της οροφής και πράσινοι σχιστόλιθοι τοίχοι κρύβουν το κτίριο στο γρασίδι και τους θάμνους του τεχνητού τοπίου. Πίσω από τον γυάλινο τοίχο εμφανίζεται η βραχώδης όχθη του ποταμού.

Το Σούπερ Μάρκετ Αρωματοποιίας

Sense of Forest

Το Σούπερ Μάρκετ Αρωματοποιίας Η εικόνα ενός ημιδιαφανούς χειμερινού δάσους έγινε η έμπνευση αυτού του έργου. Η αφθονία των υφών του φυσικού ξύλου και του γρανίτη βυθίζει τον θεατή σε μια ροή πλαστικών και οπτικών εντυπώσεων των σημείων της φύσης. Ο βιομηχανικός τύπος εξοπλισμού απαλύνει τα χρώματα του κόκκινου και του πράσινου οξειδωμένου χαλκού. Το κατάστημα είναι ένας τόπος έλξης και επικοινωνίας για περισσότερα από 2000 άτομα καθημερινά.

Το Κατάστημα Αρωμάτων

Nostalgia

Το Κατάστημα Αρωμάτων Τα βιομηχανικά τοπία της δεκαετίας 1960-1970 ενέπνευσαν αυτό το έργο. Οι μεταλλικές κατασκευές από χάλυβα θερμής έλασης δημιουργούν έναν ρεαλιστικό τονισμό της αντι-ουτοπίας. Ένα σκουριασμένο φύλλο παλαιών περιφράξεων δημιουργεί μια ατμόσφαιρα απόλυτης ελευθερίας έκφρασης. Οι ανοιχτές τεχνικές επικοινωνίες, οι πάγκοι ασβεστοκονιάματος και γρανίτη προσθέτουν στην εσωτερική βιομηχανική κομψότητα της δεκαετίας του '60.

Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Του Ξενώνα

Barn by a River

Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Του Ξενώνα Το έργο «Barn by a river» ανταποκρίνεται στην πρόκληση της δημιουργίας του κατοικημένου χώρου, με βάση την οικολογική εμπλοκή, και προτείνει συγκεκριμένη τοπική λύση του προβλήματος της αλληλοδιείσδυσης της αρχιτεκτονικής και του τοπίου. Το παραδοσιακό αρχέτυπο του σπιτιού φέρεται στον ασκητισμό των μορφών του. Κέδρος βότσαλο της οροφής και πράσινοι σχιστόλιθοι τοίχοι κρύβουν το κτίριο στο γρασίδι και τους θάμνους του τεχνητού τοπίου. Πίσω από τον γυάλινο τοίχο εμφανίζεται η βραχώδης όχθη του ποταμού.