Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ανακαίνιση Ιστορικού Κτηρίου

BrickYard33

Η Ανακαίνιση Ιστορικού Κτηρίου Στην Ταϊβάν, παρόλο που υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις ιστορικής ανακαίνισης κτιρίων, αλλά έχει ιστορική σημασία, είναι κλειστό μέρος νωρίτερα, τώρα ανοίγει μπροστά σε όλους. Μπορείτε να γευματίσετε εδώ, να κάνετε έναν περίπατο εδώ, να παίξετε εδώ, να απολαύσετε το τοπίο εδώ, να ακούσετε μουσική εδώ, να κάνετε διαλέξεις, γάμους, ακόμη και μόλις ολοκληρωμένη παρουσίαση αυτοκινήτου BMW και AUDI, με πολλές λειτουργίες. Εδώ μπορείτε να βρείτε αναμνήσεις των ηλικιωμένων μπορεί επίσης να είναι η νεότερη γενιά που δημιουργεί αναμνήσεις.

Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Κατοικιών

Urban Twilight

Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Κατοικιών Ο χώρος είναι γεμάτος από πλούσιο σχεδιασμό, όσον αφορά τα υλικά και τις λεπτομέρειες που εφαρμόζονται στο έργο. Το σχέδιο αυτού του επίπεδου είναι λεπτού σχήματος Z, το οποίο χαρακτηρίζει τον χώρο, αλλά αποτελεί επίσης πρόκληση για την ευρεία και γενναιόδωρη χωρική αίσθηση για τους ενοικιαστές. Ο Σχεδιαστής δεν παρείχε τοίχους για να κόψει τη συνέχεια του ανοιχτού χώρου. Με αυτήν τη λειτουργία, το εσωτερικό δέχεται το φυσικό φως του ήλιου, το οποίο φωτίζει το χώρο για να κάνει την ατμόσφαιρα και να κάνει τον χώρο άνετο και ευρύ. Η χειροτεχνία περιγράφει επίσης τον χώρο με ωραίες πινελιές. Τα μεταλλικά και φυσικά υλικά διαμορφώνουν τη σύνθεση του σχεδιασμού.

Ιππικό Περίπτερο

Oat Wreath

Ιππικό Περίπτερο Το ιππικό περίπτερο είναι ένα μέρος του νέου ιππικού κέντρου. Το αντικείμενο βρίσκεται στην πολιτιστική κληρονομιά και προστατεύεται από πολιτιστική περιοχή του ιστορικού συνόλου της έκθεσης. Κύρια αρχιτεκτονική ιδέα είναι ο αποκλεισμός τεράστιων κεφαλαίων τειχών υπέρ διαφανών ξύλινων στοιχείων δαντέλας. Το κύριο κίνητρο του στολίδι της πρόσοψης είναι ένα στυλιζαρισμένο ρυθμικό μοτίβο με τη μορφή σιταριού αυτιά ή βρώμης. Λεπτές μεταλλικές στήλες υποστηρίζουν σχεδόν ανεπαίσθητα τις ακτίνες φωτός της κολλημένης ξύλινης οροφής, που υψώθηκαν, με την ολοκλήρωση με τη μορφή μιας στυλιζαρισμένης σιλουέτας του κεφαλιού του αλόγου.

Ιδιωτική Κατοικία

The Cube

Ιδιωτική Κατοικία Για να δημιουργήσετε μια ποιοτική εμπειρία διαβίωσης και να επαναπροσδιορίσετε την εικόνα ενός κτιρίου κατοικιών στο Κουβέιτ, διατηρώντας παράλληλα τις κλιματικές απαιτήσεις και τις ανάγκες απορρήτου που υπαγορεύει ο αραβικός πολιτισμός, ήταν οι κύριες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο σχεδιαστής. Το Cube House είναι ένα τετραώροφο κτίριο από σκυρόδεμα / χάλυβα με βάση την προσθήκη και αφαίρεση μέσα σε έναν κύβο δημιουργώντας μια δυναμική εμπειρία μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων για να απολαύσετε φυσικό φως και θέα στο τοπίο καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Αγροικία

House On Pipes

Αγροικία Ένα πλέγμα λεπτών χαλύβδινων σωλήνων που διαμορφώνονται με κλιμακωτό τρόπο ελαχιστοποιεί το αποτύπωμα του κτιρίου παρέχοντας ταυτόχρονα την ακαμψία και τη σταθερότητα για την ανύψωση του χώρου διαβίωσης πάνω από αυτό. Σύμφωνα με την προσέγγιση της μινιμαλιστικής εικόνας, αυτή η αγροικία έχει σχεδιαστεί στο πλαίσιο των υπαρχόντων δέντρων για τη μείωση της εσωτερικής αύξησης θερμότητας. Αυτό υποβοηθήθηκε περαιτέρω από το σκόπιμο συγκλονισμό των μπλοκ τέφρας Fly στην πρόσοψη με το κενό που προέκυψε και η σκιά να ψύχει φυσικά το κτίριο. Η ανύψωση του σπιτιού εξασφάλισε επίσης ότι το τοπίο ήταν αδιάκοπο και οι απόψεις ήταν απεριόριστες.

Σπίτι

Basalt

Σπίτι Χτισμένο για άνεση και κομψότητα. Αυτός ο σχεδιασμός είναι πραγματικά εντυπωσιακός και αξιοσημείωτος μέσα και έξω. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν ξύλο βελανιδιάς, παράθυρα κατασκευασμένα για να φέρουν άφθονο ηλιακό φως και είναι καταπραϋντικό για τα μάτια. Είναι μαγευτικό από την ομορφιά και την τεχνική του. Μόλις βρεθείτε σε αυτό το σπίτι, δεν μπορείτε παρά να παρατηρήσετε την ηρεμία και την αίσθηση της όασης που σας αναλαμβάνει. Η αύρα των δέντρων και των γύρω με τις ακτίνες του ήλιου κάνει αυτό το σπίτι ένα μοναδικό μέρος για να ζήσετε μακριά από την πολυσύχναστη ζωή της πόλης. Το σπίτι Basalt είναι χτισμένο για να ευχαριστήσει και να φιλοξενήσει μια ποικιλία ανθρώπων.