Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εσωτερική Διακόσμηση Του Ξενοδοχείου

Stories Container

Η Εσωτερική Διακόσμηση Του Ξενοδοχείου Το εμπορευματοκιβώτιο μεταφέρει φορτία σε μέρη. Το ξενοδοχείο προσφέρει χώρους ανάπαυσης για τους ταξιδιώτες. Ένας παροδικός χώρος ανάπαυσης είναι αυτό που έχουν κοινό. Γι 'αυτό χρησιμοποιήστε το "κοντέινερ" ως έννοια του ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο δεν είναι μόνο ένας χώρος ανάπαυσης, αλλά και ένας χώρος με προσωπικότητα. Κάθε δωμάτιο έχει τη δική του έκφραση και προσωπικότητα. Επομένως, δημιουργήστε οκτώ διαφορετικές σουίτες ως εξής: Indulge, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey και Ballerina. Το Stable House δεν είναι μόνο ένας χώρος ανάπαυσης, αλλά και ένας σταθμός τροφοδοσίας για το πνεύμα σας.

Εσωτερικός Σχεδιασμός Γραφείου

Yuli Design Studio

Εσωτερικός Σχεδιασμός Γραφείου Πάντα υπάρχουν πάρα πολλές ακατάστατες πινακίδες σε κάθετες, οριζόντιες και πλευρικές κατευθύνσεις σε δρόμους που εμποδίζουν την πραγματική αρχιτεκτονική εμφάνιση. Αυτό παροτρύνει να σκεφτείτε πώς να επαναπροσδιορίσετε τις πινακίδες για να βελτιώσετε και να αναβαθμίσετε τα εφέ που δημιουργούνται από τέτοια διακοσμητικά είδη εξωτερικού χώρου. Το σημείο εσωτερικού σχεδιασμού είναι η αποσύνθεση της προηγούμενης διάταξης. Εισάγεται ο φυσικός φωτισμός. Η σοφίτα είναι χτισμένη με υπερυψωμένο χώρο. Όπου άλλαξαν οι σκάλες. Τροποποίηση όπου οι σκάλες κόβουν το χρόνο κάθετων κινήσεων. Αυτό δημιουργεί μια νέα δυνατότητα εκτός των παλαιών ορίων.

Κομμωτήριο

Taipei Eros

Κομμωτήριο Τα κομμωτήρια βασίζονται στη γεωμετρία των μαύρων, λευκών και γκρίζων χρωμάτων. Οι χειρονομίες της κοπής των μαλλιών μεταφράζονται στη συγκέντρωση των γλυπτικών οντοτήτων. Το τριγωνικό μοτίβο διαμορφώνει τους λειτουργικούς κύβους και τα επίπεδα από την οροφή έως το δάπεδο μέσω των ενεργειών της συσσώρευσης, κοπής και ραψίματος. Οι φωτεινές ράβδοι που είναι ενσωματωμένες στις διαχωριστικές γραμμές συμβάλλουν σε πολλές ζώνες φωτισμού, χρησιμεύοντας ως συμπληρωματικός φωτισμός, ενώ ταυτόχρονα επιλύουν την κατάσταση της χαμηλωμένης οροφής. Επεκτείνονται και μαιάνδρον με την αντανάκλαση του μεγάλου καθρέφτη, μετακινούνται ελεύθερα μεταξύ των επιπέδων και της τρισδιάστατης.

Ο Ιδιωτικός Κήπος

Ryad

Ο Ιδιωτικός Κήπος Η πρόκληση συνίστατο στον εκσυγχρονισμό μιας παλιάς εξοχικής κατοικίας και τη μετέτρεψε σε ένα χώρο γαλήνης και ηρεμίας, εργαζόμενοι διεξοδικά τόσο στις αρχιτεκτονικές όσο και στις περιοχές του τοπίου. Η πρόσοψη ανανεώθηκε, έγινε αστική εργασία στα πεζοδρόμια και κατασκευάστηκε η πισίνα κολύμβησης και οι τοίχοι συγκράτησης, δημιουργώντας νέα σφυρηλατημένα σιδηρουργεία για τις καμάρες, τους τοίχους και τους φράκτες. Η κηπουρική, η άρδευση και η δεξαμενή, καθώς και κεραυνός, έπιπλα και αξεσουάρ ήταν επίσης ολοκληρωμένα.

Καφέ Και Εστιατόριο

Roble

Καφέ Και Εστιατόριο Η ιδέα του σχεδιασμού της προήλθε από τις μπριζόλες και τα καπνοπωλεία των ΗΠΑ, και ως αποτέλεσμα της ερευνητικής ομάδας πρώτης φάσης, η ερευνητική ομάδα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ξύλο και δέρμα με σκούρα χρώματα όπως το μαύρο και το πράσινο, μαζί με το χρυσό και το τριαντάφυλλο ο χρυσός λήφθηκε με ένα ζεστό και ελαφρύ πολυτελές φως. Τα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού είναι 6 μεγάλοι κρεμασμένοι πολυέλαιοι που αποτελούνται από 1200 χειροποίητο ανοδιωμένο ατσάλι. Όπως επίσης και ο μετρητής ράβδων 9 μέτρων, ο οποίος καλύπτεται από μια ομπρέλα 275 εκατοστών που αποτελείται από όμορφα και διαφορετικά μπουκάλια, χωρίς καμία υποστήριξη καλύπτει τον μετρητή ράβδων.

Η Αρχιτεκτονική Έρευνα Και Ανάπτυξη

Technology Center

Η Αρχιτεκτονική Έρευνα Και Ανάπτυξη Το αρχιτεκτονικό έργο του Τεχνολογικού Κέντρου έχει ως κατευθυντήρια γραμμή την ενσωμάτωση του αρχιτεκτονικού συνόλου στο γύρω τοπίο, έναν ήσυχο και ευχάριστο χώρο. Αυτή η καθοριστική ιδέα καθιστά το σύνολο ένα εξανθρωπισμένο ορόσημο, που προορίζεται για την απαραίτητη πνευματική εμβάπτιση των ερευνητών που θα ενεργήσουν σε αυτό, που εκφράζονται στην πλαστική και εποικοδομητική πρόθεσή της. Ο εντυπωσιακός και ολοκληρωμένος σχεδιασμός των στεγών σε κοίλη και κυρτή μορφή αγγίζει σχεδόν τις τονισμένες οριζόντιες γραμμές που ορίζουν έτσι, τα κύρια χαρακτηριστικά του αρχιτεκτονικού συγκροτήματος.