Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Μετασχηματιστικό Ελαστικό

T Razr

Το Μετασχηματιστικό Ελαστικό Στο εγγύς μέλλον, η ανάπτυξη των ηλεκτρικών μεταφορών βρίσκεται στην πόρτα. Ως κατασκευαστής ανταλλακτικών αυτοκινήτων, η Maxxis συνεχίζει να σκέφτεται πώς μπορεί να σχεδιάσει ένα εφικτό έξυπνο σύστημα που μπορεί να συμμετάσχει σε αυτήν την τάση και ακόμη και να το επιταχύνει. Το T Razr είναι ένα έξυπνο ελαστικό που αναπτύχθηκε για την ανάγκη. Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες του ανιχνεύουν ενεργά διαφορετικές συνθήκες οδήγησης και παρέχουν ενεργά σήματα για τη μετατροπή του ελαστικού. Τα μεγεθυμένα πέλματα τεντώνουν και αλλάζουν την περιοχή επαφής ως απόκριση στο σήμα, βελτιώνοντας έτσι την απόδοση πρόσφυσης.

Το Πολυτελές Υβριδικό Πιάνο

Exxeo

Το Πολυτελές Υβριδικό Πιάνο Το EXXEO είναι ένα κομψό υβριδικό πιάνο για σύγχρονους χώρους. Το μοναδικό του σχήμα ενσωματώνει την τρισδιάστατη σύντηξη ηχητικών κυμάτων. Οι πελάτες μπορούν να προσαρμόσουν πλήρως το πιάνο τους ώστε να είναι σε αρμονία με το περιβάλλον του ως διακοσμητικό έργο τέχνης. Αυτό το πιάνο υψηλής τεχνολογίας είναι κατασκευασμένο από εξωτικά υλικά όπως Carbon Fiber, premium Automotive Leather και Aerospace grade Aluminium. Προηγμένο σύστημα ηχείων ηχοσυστήματος. αναδημιουργεί το ευρύ δυναμικό εύρος των Grand pianos μέσω του ηχοσυστήματος 200 Watts, 9 ηχείων. Η ειδική ενσωματωμένη μπαταρία επιτρέπει στο πιάνο να εκτελεί έως και 20 ώρες με μία μόνο φόρτιση.

Συγκρότημα Φιλοξενίας

Serenity Suites

Συγκρότημα Φιλοξενίας Το Serenity Suites βρίσκεται στον οικισμό Νικήτη, Σιθωνία στη Χαλκιδική. Το συγκρότημα αποτελείται από τρεις μονάδες με είκοσι σουίτες και μια πισίνα. Οι οικοδομικές μονάδες σηματοδοτούν ένα βαθύ σχήμα χωρικού ορίζοντα προσφέροντας βέλτιστη θέα προς τη θάλασσα. Η πισίνα είναι ο πυρήνας μεταξύ διαμονής και δημόσιων ανέσεων. Το συγκρότημα φιλοξενίας αποτελεί ορόσημο στην περιοχή, ως εξωστρεφές κέλυφος με εσωτερικές ιδιότητες.

Ο Αποστειρωτής Uv

Sun Waves

Ο Αποστειρωτής Uv Το SunWaves είναι ένας αποστειρωτής ικανός να εξαλείφει μικρόβια, μούχλα, βακτήρια και ιούς σε μόλις 8 δευτερόλεπτα. Σχεδιασμένο για να διασπά το βακτηριακό φορτίο που υπάρχει σε επιφάνειες όπως φλιτζάνια καφέ ή πιατάκια. Το SunWaves επινοήθηκε έχοντας κατά νου τα δεινά της χρονιάς COVID-19, για να σας βοηθήσει να απολαύσετε μια χειρονομία όπως το να πίνετε τσάι στο καφέ με ασφάλεια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο οικιακό περιβάλλον γιατί με μια απλή κίνηση αποστειρώνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μέσω ενός φωτός UV-C που έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και ελάχιστη συντήρηση, συμβάλλοντας επίσης στη μείωση του υλικού μιας χρήσης.

Βραβείο

Nagrada

Βραβείο Αυτός ο σχεδιασμός υλοποιείται για να συμβάλει στην ομαλοποίηση της ζωής κατά την απομόνωση και να δημιουργήσει ένα ειδικό βραβείο για τους νικητές των διαδικτυακών τουρνουά. Το σχέδιο του βραβείου αντιπροσωπεύει τη μεταμόρφωση ενός πιόνι σε βασίλισσα, ως αναγνώριση της προόδου του παίκτη στο σκάκι. Το βραβείο αποτελείται από δύο επίπεδες φιγούρες, τη βασίλισσα και το πιόνι, οι οποίες εισάγονται η μία μέσα στην άλλη λόγω των στενών σχισμών που σχηματίζουν ένα ενιαίο κύπελλο. Ο σχεδιασμός του βραβείου είναι ανθεκτικός χάρη στον ανοξείδωτο χάλυβα και είναι βολικό για μεταφορά στον νικητή μέσω ταχυδρομείου.

Κρεμάστρα

Linap

Κρεμάστρα Αυτή η κομψή κρεμάστρα ρούχων δίνει λύσεις σε μερικά από τα μεγαλύτερα προβλήματα - τη δυσκολία τοποθέτησης ρούχων με στενό γιακά, τη δυσκολία κρέμασης εσωρούχων και την αντοχή. Η έμπνευση για το σχέδιο προήλθε από τον συνδετήρα, ο οποίος είναι συνεχής και ανθεκτικός, και η τελική διαμόρφωση και επιλογή του υλικού οφείλεται στις λύσεις σε αυτά τα προβλήματα. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που διευκολύνει την καθημερινότητα του τελικού χρήστη και επίσης ένα ωραίο αξεσουάρ ενός καταστήματος boutique.