Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Φορητός Ανιχνευτής Ελαττωμάτων Υπερήχων

Prisma

Ο Φορητός Ανιχνευτής Ελαττωμάτων Υπερήχων Το Prisma έχει σχεδιαστεί για μη επεμβατικές δοκιμές υλικών στα πιο ακραία περιβάλλοντα. Είναι ο πρώτος ανιχνευτής που ενσωματώνει προηγμένη απεικόνιση σε πραγματικό χρόνο και σάρωση 3D, διευκολύνοντας την ερμηνεία ελαττωμάτων, μειώνοντας τον χρόνο τεχνικού στο χώρο. Με ένα σχεδόν άφθαρτο περίβλημα και μοναδικούς πολλαπλούς τρόπους επιθεώρησης, το Prisma μπορεί να καλύψει όλες τις εφαρμογές δοκιμών, από αγωγούς λαδιού έως εξαρτήματα αεροδιαστημικής. Είναι ο πρώτος ανιχνευτής με ενσωματωμένη καταγραφή δεδομένων και αυτόματη δημιουργία αναφορών PDF. Η ασύρματη σύνδεση και η σύνδεση Ethernet επιτρέπουν την αναβάθμιση ή τη διάγνωση της μονάδας.

Το Εργαστήριο Καθαρισμού Νερού

Purelab Chorus

Το Εργαστήριο Καθαρισμού Νερού Το Purelab Chorus είναι το πρώτο αρθρωτό σύστημα καθαρισμού νερού που έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει μεμονωμένες εργαστηριακές ανάγκες και χώρο. Παρέχει όλες τις ποιότητες καθαρού νερού, παρέχοντας μια επεκτάσιμη, ευέλικτη, προσαρμοσμένη λύση. Τα αρθρωτά στοιχεία μπορούν να διανεμηθούν σε όλο το εργαστήριο ή να συνδεθούν μεταξύ τους σε μια μοναδική μορφή πύργου, ελαχιστοποιώντας το αποτύπωμα του συστήματος. Τα απτικά χειριστήρια προσφέρουν εξαιρετικά ελεγχόμενους ρυθμούς ροής διανομής, ενώ ένα φωτοστέφανο φωτός δείχνει την κατάσταση του Χορού. Η νέα τεχνολογία καθιστά το Chorus το πιο προηγμένο διαθέσιμο σύστημα, μειώνοντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και το κόστος λειτουργίας.

Ο Πολυέλαιος

Bridal Veil

Ο Πολυέλαιος Αυτό το αντικείμενο τέχνης - τέχνης με αναμμένα φώτα. Ευρύχωρο δωμάτιο με οροφή σύνθετου προφίλ, όπως σύννεφα σωρείτων. Ο πολυέλαιος χωράει σε ένα χώρο, ρέει ομαλά από τον μπροστινό τοίχο προς την οροφή. Κρυστάλλινα και λευκά φύλλα σμάλτου σε συνδυασμό με την ελαστική κάμψη λεπτών σωλήνων δημιουργούν την εικόνα ενός πέπλου που πετά πάνω από τον κόσμο. Η αφθονία των πουλιών που φέρουν φως και χρυσή λάμψη δημιουργούν μια αίσθηση ευρυχωρίας και χαράς.

Το Πρόγραμμα Πιστότητας Πιστωτικών Καρτών

Education Currency

Το Πρόγραμμα Πιστότητας Πιστωτικών Καρτών Πρόκειται για ένα πρόγραμμα πιστών καρτών τραπεζικής κάρτας που χορηγείται μεταξύ της τράπεζας εκδότη και του εκπαιδευτικού ιδρύματος συνεργατών που δίνει ανταμοιβές με τη μορφή δικαιωμάτων ωρών εκμάθησης που συσσωρεύονται σε μεγαλύτερες μονάδες που είναι δικαιώματα ωρών πίστωσης που δίνονται στον κάτοχο της κάρτας με τις δαπάνες του με κάρτα, τα δικαιώματα συσσωρευμένων ωρών πίστωσης θα να εξαργυρωθεί όταν παρακολουθήσει εκπαιδευτικό μάθημα σε αυτό το εκπαιδευτικό ίδρυμα συνεργατών. Σε αντάλλαγμα για δεδομένα δικαιώματα πίστωσης, η τράπεζα θα συνάψει συμφωνία ανταλλαγής τελών ανταλλαγής με αυτό το ίδρυμα. Ο στόχος του έργου είναι η οικονομική υποστήριξη των ανθρώπων για την επίτευξη εκπαιδευτικών στόχων και του εκπαιδευτικού τομέα.

Ο Εισαγωγικός Χώρος Για Την Εμπορική Έκθεση

Salon de TE

Ο Εισαγωγικός Χώρος Για Την Εμπορική Έκθεση Απαιτήθηκε ένας εισαγωγικός σχεδιασμός χώρου 1900m2, προτού οι επισκέπτες εξερευνήσουν τις 145 διεθνείς μάρκες ρολογιών στο Salon de TE. Για να αποτυπώσει τη φαντασία του επισκέπτη για τον πολυτελή τρόπο ζωής και το ρομαντισμό, αναπτύχθηκε ως "Deluxe Train Journey" ως η κύρια ιδέα. Για να δημιουργήσετε δραματοποίηση, η αίθουσα υποδοχής μετατράπηκε σε θέμα σταθμού ημέρας, σε αντιπαραβολή με τη σκηνή της πλατφόρμας του βραδινού τρένου της εσωτερικής αίθουσας, με παράθυρα αμαξοστοιχίας μεγάλου μεγέθους που εκπέμπουν γραφικά αφήγησης. Τέλος, μια πολυλειτουργική αρένα με μια σκηνή ανοίγει στις διάφορες επώνυμες προθήκες.

Το Τουριστικό Αξιοθέατο

In love with the wind

Το Τουριστικό Αξιοθέατο Το Castle In love with the wind είναι μια κατοικία του 20ου αιώνα μέσα σε ένα τοπίο 10 στρεμμάτων κοντά στο χωριό Ravadinovo, μια περιοχή στην καρδιά του βουνού Strandza. Επισκεφθείτε και απολαύστε παγκοσμίως γνωστές συλλογές, εκπληκτική αρχιτεκτονική και εμπνευσμένες οικογενειακές ιστορίες. Χαλαρώστε μέσα σε ειδυλλιακούς κήπους, απολαύστε δασικές εκτάσεις και βόλτες δίπλα στη λίμνη και νιώστε το πνεύμα των παραμυθιών.