Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τουριστικό Αξιοθέατο

The Castle

Τουριστικό Αξιοθέατο Το Κάστρο είναι ένα ιδιωτικό έργο που ξεκίνησε πριν από είκοσι χρόνια το 1996 από ένα όνειρο από την παιδική ηλικία για να χτίσει το δικό του Κάστρο, όπως και στα παραμύθια. Ο σχεδιαστής είναι επίσης αρχιτέκτονας, κατασκευαστής και σχεδιαστής του τοπίου. Η κύρια ιδέα του έργου είναι να δημιουργήσει ένα μέρος για οικογενειακή αναψυχή, όπως ένα τουριστικό αξιοθέατο.

Το Εκπαιδευτικό Προϊόν

Shine and Find

Το Εκπαιδευτικό Προϊόν Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα αυτού του προϊόντος είναι η ευκολία μάθησης και η βελτίωση της μνήμης. Στο Shine and Find, κάθε αστερισμός γίνεται πρακτικά και αυτή η πρόκληση ασκείται επανειλημμένα. Κάνει μια ανθεκτική εικόνα στο μυαλό. Η εκμάθηση με αυτόν τον τρόπο, πρακτική και η μελέτη και επανάληψη, δεν είναι βαρετή και κάνει πιο ανθεκτική Μνήμη και ευχάριστη. Είναι πολύ συναισθηματικό, αλληλεπιδραστικό, απλό, καθαρό, ελάχιστο και μοντέρνο.

Το Ξενοδοχείο

Yu Zuo

Το Ξενοδοχείο Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται μέσα στα τείχη του ναού Dai, στο κάτω μέρος του όρους Tai. Στόχος των σχεδιαστών ήταν να μεταμορφώσει το σχεδιασμό του ξενοδοχείου ώστε να προσφέρει στους επισκέπτες ένα ήσυχο και άνετο κατάλυμα, και ταυτόχρονα, να επιτρέπει στους επισκέπτες να βιώσουν τη μοναδική ιστορία και τον πολιτισμό αυτής της πόλης. Χρησιμοποιώντας απλά υλικά, απαλούς τόνους, απαλό φωτισμό και προσεκτικά επιλεγμένα έργα τέχνης, ο χώρος εμφανίζει μια αίσθηση τόσο της ιστορίας όσο και της σύγχρονης.

Προσομοιωτής Για Περονοφόρο Χειριστή

Forklift simulator

Προσομοιωτής Για Περονοφόρο Χειριστή Ένας προσομοιωτής για χειριστή περονοφόρων από τη Sheremetyevo-Cargo είναι ένα ειδικό μηχάνημα σχεδιασμένο για εκπαίδευση και έλεγχο προσόντων οδηγών περονοφόρων. Αντιπροσωπεύει καμπίνα με σύστημα ελέγχου, καθιστικό και πτυσσόμενη πανοραμική οθόνη. Το κύριο υλικό του προσομοιωτή είναι μεταλλικό. Υπάρχουν επίσης πλαστικά στοιχεία και εργονομικά ένθετα κατασκευασμένα από ενσωματωμένο αφρό πολυουρεθάνης.

Η Έκθεση

City Details

Η Έκθεση Η βιτρίνα των σχεδιαστικών λύσεων για στοιχεία hardscape City Details πραγματοποιήθηκε από τις 3 Οκτωβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου, 5 2019 στη Μόσχα. Προηγμένες έννοιες στοιχείων hardscape, αθλητικών και παιδικών χαρών, λύσεων φωτισμού και λειτουργικών αντικειμένων αστικής τέχνης παρουσιάστηκαν σε μια έκταση 15.000 τετραγωνικών μέτρων. Χρησιμοποιήθηκε μια καινοτόμος λύση για την οργάνωση του εκθεσιακού χώρου, όπου αντί για ακόμη και σειρές θαλάμων εκθετών κατασκευάστηκε το μινιατούρα εργασίας της πόλης με όλα τα συγκεκριμένα στοιχεία, όπως: πλατεία της πόλης, δρόμοι, δημόσιος κήπος.

Κατοικία

Brooklyn Luxury

Κατοικία Εμπνευσμένο από το πάθος του πελάτη για πλούσιες ιστορικές κατοικίες, αυτό το έργο αντιπροσωπεύει μια προσαρμογή της λειτουργικότητας και της παράδοσης στις προθέσεις του παρόντος. Έτσι, το κλασικό στυλ επιλέχθηκε, προσαρμόστηκε και σχηματοποιήθηκε με τους κανόνες του σύγχρονου σχεδιασμού και των σύγχρονων τεχνολογιών, τα νέα υλικά καλής ποιότητας συνέβαλαν στη δημιουργία αυτού του έργου - ένα πραγματικό κόσμημα της αρχιτεκτονικής της Νέας Υόρκης. Οι αναμενόμενες δαπάνες θα υπερβούν τα 5 εκατομμύρια αμερικανικά δολάρια, θα προσφέρουν την προϋπόθεση για τη δημιουργία ενός κομψού και πολυτελούς εσωτερικού, αλλά και λειτουργικού και άνετου.