Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο

George

Εστιατόριο Η ιδέα του Τζορτζ είναι «ένα φαγητό που έχει σχεδιαστεί μαζί με τις αναμνήσεις του πελάτη». Είναι ένα μέρος όπου μπορεί κανείς να απολαύσει άνετα καθημερινές εκδηλώσεις, όπως γεύματα και πάρτι, λατρεύοντας τον αμερικανικό πολιτισμό και την ιστορία της σύγχρονης αρχιτεκτονικής όταν ο πελάτης ζούσε στη Νέα Υόρκη. Ως εκ τούτου, το εστιατόριο, στο σύνολό του, είναι χτισμένο σύμφωνα με την εικόνα του εστιατορίου κληρονομιάς στη Νέα Υόρκη, επιπλέον κτίρια φτιαγμένα λίγο-πολύ, δείχνοντας μια αίσθηση ιστορικού υποβάθρου. Αυτό είναι για να ενσωματώσουμε την έννοια που αναφέρθηκε παραπάνω και καταφέραμε να μεγιστοποιήσουμε τις δυνατότητες αυτού του κτιρίου.

Η Εσωτερική Διακόσμηση

CRONUS

Η Εσωτερική Διακόσμηση Αυτό το bar lounge των μελών απευθύνεται σε στελέχη που επιθυμούν να περάσουν κομψές βραδιές στην πόλη. Είναι αυτονόητο ότι θα νιώσετε κάτι ιδιαίτερο και εξαιρετικό για όσους θέλουν να γίνουν μέλη και που είναι πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν αυτό το μπαρ. Επιπλέον, μόλις αρχίσετε να χρησιμοποιείτε εδώ, η χρηστικότητα και η άνεση θα παίξουν μεγάλη σημασία στη φόρμα λειτουργίας. Μπορεί να βρείτε ότι αυτές οι δύο πτυχές που αναφέρθηκαν παραπάνω είναι αρκετά περίεργες, και για να δώσετε τη σωστή πινελιά, ήταν η πρόκληση μας. Πράγματι, αυτή η «δύο πτυχές» ήταν η λέξη-κλειδί για το σχεδιασμό αυτού του lounge bar.

Το Ιαπωνικό Κοτολέτο Εστιατόριο

Saboten Beijing the 1st

Το Ιαπωνικό Κοτολέτο Εστιατόριο Αυτή είναι μια ιαπωνική αλυσίδα εστιατορίων που ονομάζεται "Saboten", το πρώτο εστιατόριο ναυαρχίδας στην Κίνα. Η παραμόρφωση της παράδοσής μας και ο καλός εντοπισμός είναι απαραίτητες για να γίνει ευκολότερη η αποδοχή της ιαπωνικής κουλτούρας από ξένες χώρες. Εδώ, βλέποντας τα μελλοντικά οράματα της αλυσίδας εστιατορίων, δημιουργήσαμε σχέδια που θα γίνουν χρήσιμα εγχειρίδια κατά την επέκτασή τους στην Κίνα και επίσης στο εξωτερικό. Στη συνέχεια, μια από τις προκλήσεις μας ήταν να κατανοήσουμε τη σωστή κατανόηση των «ιαπωνικών εικόνων» που προτιμούν οι ξένοι. Εστιάσαμε κυρίως στην «παραδοσιακή Ιαπωνία». Καταβάλλουμε προσπάθειες για τον τρόπο ενσωμάτωσής του.

Η Εσωτερική Διακόσμηση Του Πανεπιστημίου

TED University

Η Εσωτερική Διακόσμηση Του Πανεπιστημίου Οι χώροι του Πανεπιστημίου TED που έχουν σχεδιαστεί με μια μοντέρνα σχεδιαστική ιδέα αντικατοπτρίζουν την προοδευτική και σύγχρονη κατεύθυνση του ιδρύματος TED. Οι σύγχρονες και πρώτες ύλες συνδυάζονται με τεχνολογική υποδομή και φωτισμό. Σε αυτό το σημείο, καθορίζονται οι διαστημικές συμβάσεις που δεν έχουν βιώσει στο παρελθόν. Δημιουργείται νέο είδος οράματος για πανεπιστημιακούς χώρους.

Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Χώρου Γραφείου

Infibond

Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Χώρου Γραφείου Το Shirli Zamir Design Studio σχεδίασε το νέο γραφείο της Infibond στο Τελ Αβίβ. Μετά από έρευνα σχετικά με το προϊόν της εταιρείας, η ιδέα δημιουργούσε έναν χώρο εργασίας που θέτει ερωτήσεις σχετικά με το λεπτό περίγραμμα που διαφέρει την πραγματικότητα από τη φαντασία, τον ανθρώπινο εγκέφαλο και την τεχνολογία και βρίσκοντας πώς συνδέονται όλα αυτά. Το στούντιο αναζήτησε τις σωστές δόσεις της χρήσης τόσο του όγκου, της γραμμής όσο και του κενού που θα καθορίσουν το χώρο. Το σχέδιο γραφείου αποτελείται από αίθουσες διευθυντών, αίθουσες συσκέψεων, επίσημα σαλόνια, καφετέρια και ανοιχτό θάλαμο, κλειστές αίθουσες τηλεφωνικών θαλάμων και ανοιχτό χώρο εργασίας.

Ο Σχεδιασμός Αρχιτεκτονικής Ξενώνα

Barn by a River

Ο Σχεδιασμός Αρχιτεκτονικής Ξενώνα Το έργο «Barn by a river» ανταποκρίνεται στην πρόκληση της δημιουργίας του κατοικημένου χώρου, με βάση την οικολογική εμπλοκή, και προτείνει συγκεκριμένη τοπική λύση του προβλήματος της αλληλοδιείσδυσης της αρχιτεκτονικής και του τοπίου. Το παραδοσιακό αρχέτυπο του σπιτιού φέρεται στον ασκητισμό των μορφών του. Κέδρος βότσαλο της οροφής και πράσινοι σχιστόλιθοι τοίχοι κρύβουν το κτίριο στο γρασίδι και τους θάμνους του τεχνητού τοπίου. Πίσω από τον γυάλινο τοίχο εμφανίζεται η βραχώδης όχθη του ποταμού.