Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Μετασχηματιστικό Ελαστικό

T Razr

Το Μετασχηματιστικό Ελαστικό Στο εγγύς μέλλον, η ανάπτυξη των ηλεκτρικών μεταφορών βρίσκεται στην πόρτα. Ως κατασκευαστής ανταλλακτικών αυτοκινήτων, η Maxxis συνεχίζει να σκέφτεται πώς μπορεί να σχεδιάσει ένα εφικτό έξυπνο σύστημα που μπορεί να συμμετάσχει σε αυτήν την τάση και ακόμη και να το επιταχύνει. Το T Razr είναι ένα έξυπνο ελαστικό που αναπτύχθηκε για την ανάγκη. Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες του ανιχνεύουν ενεργά διαφορετικές συνθήκες οδήγησης και παρέχουν ενεργά σήματα για τη μετατροπή του ελαστικού. Τα μεγεθυμένα πέλματα τεντώνουν και αλλάζουν την περιοχή επαφής ως απόκριση στο σήμα, βελτιώνοντας έτσι την απόδοση πρόσφυσης.

Η Υπηρεσία Σύστασης Μουσικής

Musiac

Η Υπηρεσία Σύστασης Μουσικής Το Musiac είναι μια μηχανή μουσικής πρότασης, χρησιμοποιήστε την ενεργητική συμμετοχή για να βρείτε ακριβείς επιλογές για τους χρήστες του. Στόχος είναι να προτείνει εναλλακτικές διεπαφές για να αμφισβητήσει την αυτοκρατία του αλγορίθμου. Το φιλτράρισμα πληροφοριών έχει γίνει αναπόφευκτη προσέγγιση αναζήτησης. Ωστόσο, δημιουργεί ηχητικά εφέ θαλάμου και περιορίζει τους χρήστες στη ζώνη άνεσής τους ακολουθώντας αυστηρά τις προτιμήσεις τους. Οι χρήστες γίνονται παθητικοί και σταματούν να αμφισβητούν τις επιλογές που παρέχει το μηχάνημα. Το να αφιερώσετε χρόνο για να ελέγξετε τις επιλογές μπορεί να αυξήσει το τεράστιο βιολογικό κόστος, αλλά είναι η προσπάθεια που δημιουργεί μια σημαντική εμπειρία.

Το Πολυτελές Υβριδικό Πιάνο

Exxeo

Το Πολυτελές Υβριδικό Πιάνο Το EXXEO είναι ένα κομψό υβριδικό πιάνο για σύγχρονους χώρους. Το μοναδικό του σχήμα ενσωματώνει την τρισδιάστατη σύντηξη ηχητικών κυμάτων. Οι πελάτες μπορούν να προσαρμόσουν πλήρως το πιάνο τους ώστε να είναι σε αρμονία με το περιβάλλον του ως διακοσμητικό έργο τέχνης. Αυτό το πιάνο υψηλής τεχνολογίας είναι κατασκευασμένο από εξωτικά υλικά όπως Carbon Fiber, premium Automotive Leather και Aerospace grade Aluminium. Προηγμένο σύστημα ηχείων ηχοσυστήματος. αναδημιουργεί το ευρύ δυναμικό εύρος των Grand pianos μέσω του ηχοσυστήματος 200 Watts, 9 ηχείων. Η ειδική ενσωματωμένη μπαταρία επιτρέπει στο πιάνο να εκτελεί έως και 20 ώρες με μία μόνο φόρτιση.

Συγκρότημα Φιλοξενίας

Serenity Suites

Συγκρότημα Φιλοξενίας Το Serenity Suites βρίσκεται στον οικισμό Νικήτη, Σιθωνία στη Χαλκιδική. Το συγκρότημα αποτελείται από τρεις μονάδες με είκοσι σουίτες και μια πισίνα. Οι οικοδομικές μονάδες σηματοδοτούν ένα βαθύ σχήμα χωρικού ορίζοντα προσφέροντας βέλτιστη θέα προς τη θάλασσα. Η πισίνα είναι ο πυρήνας μεταξύ διαμονής και δημόσιων ανέσεων. Το συγκρότημα φιλοξενίας αποτελεί ορόσημο στην περιοχή, ως εξωστρεφές κέλυφος με εσωτερικές ιδιότητες.

Το Πρόγραμμα Των Εκδηλώσεων Σχεδιασμού

Russian Design Pavilion

Το Πρόγραμμα Των Εκδηλώσεων Σχεδιασμού εκθέσεις, διαγωνισμοί σχεδιασμού, εργαστήρια, εκπαιδευτικές συμβουλευτικές μελέτες και εκδόσεις έργων με στόχο την προώθηση Ρώσων σχεδιαστών και εμπορικών σημάτων στο εξωτερικό. Οι δραστηριότητές μας ενθαρρύνουν τους ρώσους ομιλητές σχεδιαστές να τελειοποιήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους μέσω διεθνών έργων και να τους βοηθήσουν να κατανοήσουν το ρόλο τους στην κοινότητα του σχεδιασμού, πώς να προωθήσουν και να καταστήσουν τα προϊόντα τους ανταγωνιστικά και να δημιουργήσουν πραγματικές καινοτομίες.

Το Qr Code Sticker

Marketplace on the Move

Το Qr Code Sticker Νέος τρόπος πώλησης του αυτοκινήτου σας παντού! Μόνο στη διεύθυνση www.krungsriautomarketplace.com όπου μπορείτε να δημοσιεύσετε για να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας και θα παράγουμε QR Code Sticker με βάση τη μοναδική διεύθυνση ιστού του αυτοκινήτου σας, με την επιλεγμένη σχεδίαση αυτοκόλλητων και στη συνέχεια παραδώστε στο μέρος σας, ώστε να μπορείτε να επισυνάψετε αυτοκόλλητο στο αυτοκίνητό σας! !! Για τον αγοραστή, απλώς σαρώστε τον κωδικό QR που βλέπετε στο χώρο στάθμευσης του Πωλητή σε πολυκαταστήματα, καφετέριες, κτίρια κ.λπ. Πρόσβαση στα στοιχεία του αυτοκινήτου αμέσως. Καλέστε τον Πωλητή και ελέγξτε το. Όλα έγιναν ξαφνικά στο μέρος όπου και οι δύο είστε !!!