Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Πολυτελές Υβριδικό Πιάνο

Exxeo

Το Πολυτελές Υβριδικό Πιάνο Το EXXEO είναι ένα κομψό υβριδικό πιάνο για σύγχρονους χώρους. Το μοναδικό του σχήμα ενσωματώνει την τρισδιάστατη σύντηξη ηχητικών κυμάτων. Οι πελάτες μπορούν να προσαρμόσουν πλήρως το πιάνο τους ώστε να είναι σε αρμονία με το περιβάλλον του ως διακοσμητικό έργο τέχνης. Αυτό το πιάνο υψηλής τεχνολογίας είναι κατασκευασμένο από εξωτικά υλικά όπως Carbon Fiber, premium Automotive Leather και Aerospace grade Aluminium. Προηγμένο σύστημα ηχείων ηχοσυστήματος. αναδημιουργεί το ευρύ δυναμικό εύρος των Grand pianos μέσω του ηχοσυστήματος 200 Watts, 9 ηχείων. Η ειδική ενσωματωμένη μπαταρία επιτρέπει στο πιάνο να εκτελεί έως και 20 ώρες με μία μόνο φόρτιση.

Συγκρότημα Φιλοξενίας

Serenity Suites

Συγκρότημα Φιλοξενίας Το Serenity Suites βρίσκεται στον οικισμό Νικήτη, Σιθωνία στη Χαλκιδική. Το συγκρότημα αποτελείται από τρεις μονάδες με είκοσι σουίτες και μια πισίνα. Οι οικοδομικές μονάδες σηματοδοτούν ένα βαθύ σχήμα χωρικού ορίζοντα προσφέροντας βέλτιστη θέα προς τη θάλασσα. Η πισίνα είναι ο πυρήνας μεταξύ διαμονής και δημόσιων ανέσεων. Το συγκρότημα φιλοξενίας αποτελεί ορόσημο στην περιοχή, ως εξωστρεφές κέλυφος με εσωτερικές ιδιότητες.

Ο Αποστειρωτής Uv

Sun Waves

Ο Αποστειρωτής Uv Το SunWaves είναι ένας αποστειρωτής ικανός να εξαλείφει μικρόβια, μούχλα, βακτήρια και ιούς σε μόλις 8 δευτερόλεπτα. Σχεδιασμένο για να διασπά το βακτηριακό φορτίο που υπάρχει σε επιφάνειες όπως φλιτζάνια καφέ ή πιατάκια. Το SunWaves επινοήθηκε έχοντας κατά νου τα δεινά της χρονιάς COVID-19, για να σας βοηθήσει να απολαύσετε μια χειρονομία όπως το να πίνετε τσάι στο καφέ με ασφάλεια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο οικιακό περιβάλλον γιατί με μια απλή κίνηση αποστειρώνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μέσω ενός φωτός UV-C που έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και ελάχιστη συντήρηση, συμβάλλοντας επίσης στη μείωση του υλικού μιας χρήσης.

Το Πρόγραμμα Των Εκδηλώσεων Σχεδιασμού

Russian Design Pavilion

Το Πρόγραμμα Των Εκδηλώσεων Σχεδιασμού εκθέσεις, διαγωνισμοί σχεδιασμού, εργαστήρια, εκπαιδευτικές συμβουλευτικές μελέτες και εκδόσεις έργων με στόχο την προώθηση Ρώσων σχεδιαστών και εμπορικών σημάτων στο εξωτερικό. Οι δραστηριότητές μας ενθαρρύνουν τους ρώσους ομιλητές σχεδιαστές να τελειοποιήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους μέσω διεθνών έργων και να τους βοηθήσουν να κατανοήσουν το ρόλο τους στην κοινότητα του σχεδιασμού, πώς να προωθήσουν και να καταστήσουν τα προϊόντα τους ανταγωνιστικά και να δημιουργήσουν πραγματικές καινοτομίες.

Εκπαιδευτικό Και Εκπαιδευτικό Εργαλείο

Corporate Mandala

Εκπαιδευτικό Και Εκπαιδευτικό Εργαλείο Το εταιρικό mandala είναι ένα ολοκαίνουργιο εκπαιδευτικό και εκπαιδευτικό εργαλείο. Πρόκειται για μια καινοτόμο και μοναδική ενσωμάτωση της αρχής της αρχαίας mandala και της εταιρικής ταυτότητας που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την ομαδική εργασία και τη συνολική απόδοση των επιχειρήσεων. Επιπλέον, είναι ένα νέο στοιχείο της εταιρικής ταυτότητας της εταιρείας. Η εταιρική mandala είναι μια ομαδική δραστηριότητα για ομάδα ή μεμονωμένη δραστηριότητα για τον διευθυντή. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για συγκεκριμένη εταιρεία και χρωματίζεται από ομάδα ή άτομο με ελεύθερο και διαισθητικό τρόπο όπου ο καθένας μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε χρώμα ή πεδίο.

Ο Φορητός Ανιχνευτής Ελαττωμάτων Υπερήχων

Prisma

Ο Φορητός Ανιχνευτής Ελαττωμάτων Υπερήχων Το Prisma έχει σχεδιαστεί για μη επεμβατικές δοκιμές υλικών στα πιο ακραία περιβάλλοντα. Είναι ο πρώτος ανιχνευτής που ενσωματώνει προηγμένη απεικόνιση σε πραγματικό χρόνο και σάρωση 3D, διευκολύνοντας την ερμηνεία ελαττωμάτων, μειώνοντας τον χρόνο τεχνικού στο χώρο. Με ένα σχεδόν άφθαρτο περίβλημα και μοναδικούς πολλαπλούς τρόπους επιθεώρησης, το Prisma μπορεί να καλύψει όλες τις εφαρμογές δοκιμών, από αγωγούς λαδιού έως εξαρτήματα αεροδιαστημικής. Είναι ο πρώτος ανιχνευτής με ενσωματωμένη καταγραφή δεδομένων και αυτόματη δημιουργία αναφορών PDF. Η ασύρματη σύνδεση και η σύνδεση Ethernet επιτρέπουν την αναβάθμιση ή τη διάγνωση της μονάδας.