Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Αποστειρωτής Uv

Sun Waves

Ο Αποστειρωτής Uv Το SunWaves είναι ένας αποστειρωτής ικανός να εξαλείφει μικρόβια, μούχλα, βακτήρια και ιούς σε μόλις 8 δευτερόλεπτα. Σχεδιασμένο για να διασπά το βακτηριακό φορτίο που υπάρχει σε επιφάνειες όπως φλιτζάνια καφέ ή πιατάκια. Το SunWaves επινοήθηκε έχοντας κατά νου τα δεινά της χρονιάς COVID-19, για να σας βοηθήσει να απολαύσετε μια χειρονομία όπως το να πίνετε τσάι στο καφέ με ασφάλεια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο οικιακό περιβάλλον γιατί με μια απλή κίνηση αποστειρώνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μέσω ενός φωτός UV-C που έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και ελάχιστη συντήρηση, συμβάλλοντας επίσης στη μείωση του υλικού μιας χρήσης.

Βραβείο

Nagrada

Βραβείο Αυτός ο σχεδιασμός υλοποιείται για να συμβάλει στην ομαλοποίηση της ζωής κατά την απομόνωση και να δημιουργήσει ένα ειδικό βραβείο για τους νικητές των διαδικτυακών τουρνουά. Το σχέδιο του βραβείου αντιπροσωπεύει τη μεταμόρφωση ενός πιόνι σε βασίλισσα, ως αναγνώριση της προόδου του παίκτη στο σκάκι. Το βραβείο αποτελείται από δύο επίπεδες φιγούρες, τη βασίλισσα και το πιόνι, οι οποίες εισάγονται η μία μέσα στην άλλη λόγω των στενών σχισμών που σχηματίζουν ένα ενιαίο κύπελλο. Ο σχεδιασμός του βραβείου είναι ανθεκτικός χάρη στον ανοξείδωτο χάλυβα και είναι βολικό για μεταφορά στον νικητή μέσω ταχυδρομείου.

Κρεμάστρα

Linap

Κρεμάστρα Αυτή η κομψή κρεμάστρα ρούχων δίνει λύσεις σε μερικά από τα μεγαλύτερα προβλήματα - τη δυσκολία τοποθέτησης ρούχων με στενό γιακά, τη δυσκολία κρέμασης εσωρούχων και την αντοχή. Η έμπνευση για το σχέδιο προήλθε από τον συνδετήρα, ο οποίος είναι συνεχής και ανθεκτικός, και η τελική διαμόρφωση και επιλογή του υλικού οφείλεται στις λύσεις σε αυτά τα προβλήματα. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που διευκολύνει την καθημερινότητα του τελικού χρήστη και επίσης ένα ωραίο αξεσουάρ ενός καταστήματος boutique.

Το Προστατευτικό Οθόνης Για Κινητά Παιχνίδια

Game Shield

Το Προστατευτικό Οθόνης Για Κινητά Παιχνίδια Το Game Shield της Monifilm είναι ένα προστατευτικό οθόνης από σκληρυμένο γυαλί 9H που δημιουργήθηκε για την εποχή φορητών συσκευών 5G. Είναι βελτιστοποιημένο για εντατική και παρατεταμένη προβολή οθόνης με Ultra Smoothness Οθόνης τραχύτητας μόλις 0,08 μικρομέτρων για σάρωση και αφή από τον χρήστη με βέλτιστη ταχύτητα και ακρίβεια, καθιστώντας το ιδανικό για παιχνίδια και ψυχαγωγία για κινητά. Παρέχει επίσης 92,5 τοις εκατό ευκρίνεια μετάδοσης οθόνης με Zero Red Sparkling και άλλα χαρακτηριστικά προστασίας των ματιών, όπως Anti Blue Light και Anti-Glare για άνεση θέασης μεγάλης διάρκειας. Το Game Shield μπορεί να κατασκευαστεί τόσο για τηλέφωνα Apple iPhone όσο και για τηλέφωνα Android.

Τα Μετάλλια Δρομέα

Riga marathon 2020

Τα Μετάλλια Δρομέα Το 30ο επετειακό μετάλλιο του διεθνούς μαραθωνίου της Ρίγας έχει ένα συμβολικό σχήμα που συνδέει τις δύο γέφυρες. Η απείρως συνεχής εικόνα που αντιπροσωπεύεται από την τρισδιάστατη καμπύλη επιφάνεια σχεδιάζεται σε πέντε μεγέθη ανάλογα με τα χιλιόμετρα του μεταλλίου, όπως πλήρης μαραθώνιος και ημιμαραθώνιος. Το τελείωμα είναι ματ χάλκινο και στο πίσω μέρος του μεταλλίου είναι χαραγμένο το όνομα του τουρνουά και τα χιλιόμετρα. Η κορδέλα αποτελείται από τα χρώματα της πόλης της Ρίγας, με διαβαθμίσεις και παραδοσιακά Λετονικά μοτίβα σε μοντέρνα μοτίβα.

Το Πρόγραμμα Των Εκδηλώσεων Σχεδιασμού

Russian Design Pavilion

Το Πρόγραμμα Των Εκδηλώσεων Σχεδιασμού εκθέσεις, διαγωνισμοί σχεδιασμού, εργαστήρια, εκπαιδευτικές συμβουλευτικές μελέτες και εκδόσεις έργων με στόχο την προώθηση Ρώσων σχεδιαστών και εμπορικών σημάτων στο εξωτερικό. Οι δραστηριότητές μας ενθαρρύνουν τους ρώσους ομιλητές σχεδιαστές να τελειοποιήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους μέσω διεθνών έργων και να τους βοηθήσουν να κατανοήσουν το ρόλο τους στην κοινότητα του σχεδιασμού, πώς να προωθήσουν και να καταστήσουν τα προϊόντα τους ανταγωνιστικά και να δημιουργήσουν πραγματικές καινοτομίες.