Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ξυριστική Μηχανή

Alpha Series

Ξυριστική Μηχανή Η σειρά Alpha είναι μια συμπαγής, ημι-επαγγελματική ξυριστική μηχανή που μπορεί να χειριστεί βασικές εργασίες για τη φροντίδα του προσώπου. Επίσης ένα προϊόν που προσφέρει υγιεινές λύσεις με καινοτόμο προσέγγιση σε συνδυασμό με όμορφη αισθητική. Η απλότητα, ο μινιμαλισμός και η λειτουργικότητα σε συνδυασμό με την εύκολη αλληλεπίδραση χρήστη δημιουργεί τις βασικές αρχές του έργου. Η χαρούμενη εμπειρία χρήστη είναι το κλειδί. Οι άκρες μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν από την ξυριστική μηχανή και να τοποθετηθούν στο τμήμα αποθήκευσης. Η βάση είναι σχεδιασμένη για να φορτίζει την ξυριστική μηχανή και να καθαρίζει τις άκρες που υποστηρίζονται με το UV Light στο εσωτερικό του χώρου αποθήκευσης.

Η Φορητή Συσκευή Πολλαπλών Λειτουργιών

Along with

Η Φορητή Συσκευή Πολλαπλών Λειτουργιών Το έργο παρέχει μια φορητή εμπειρία διαβίωσης για το υπαίθριο πλήθος, το οποίο χωρίζεται κυρίως σε δύο μέρη: το κύριο σώμα και τις μονάδες που μπορούν να αλλάξουν. Το κύριο σώμα περιλαμβάνει λειτουργίες φόρτισης, οδοντόβουρτσας και ξυρίσματος. Τα εξαρτήματα περιλαμβάνουν οδοντόβουρτσα και ξυριστική κεφαλή. Το πρωτότυπο Η έμπνευση για το προϊόν προήλθε από άτομα που λατρεύουν να ταξιδεύουν και να έχουν τις αποσκευές τους γεμάτες ή χαμένες, οπότε το φορητό, ευέλικτο πακέτο έγινε το προϊόν που τοποθετεί. Τώρα πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να ταξιδεύουν, έτσι τα φορητά προϊόντα γίνονται η επιλογή. Αυτό το προϊόν ανταποκρίνεται στη ζήτηση της αγοράς.

Το Κρεβάτι Γάτας

Catzz

Το Κρεβάτι Γάτας Κατά το σχεδιασμό του Catzz Cat κρεβάτι, η έμπνευση αντλήθηκε από τις ανάγκες των γατών και των ιδιοκτητών, και πρέπει να ενώσει τη λειτουργία, την απλότητα και την ομορφιά. Παρατηρώντας τις γάτες, τα μοναδικά γεωμετρικά χαρακτηριστικά τους ενέπνευσαν την καθαρή και αναγνωρίσιμη μορφή. Ορισμένα χαρακτηριστικά συμπεριφορικά πρότυπα (π.χ. κίνηση αυτιών) ενσωματώθηκαν στην εμπειρία χρήστη της γάτας. Επίσης, έχοντας κατά νου τους ιδιοκτήτες, ο στόχος ήταν να δημιουργήσουν ένα έπιπλο που θα μπορούσαν να προσαρμόσουν και να εμφανίσουν με υπερηφάνεια. Επιπλέον, ήταν σημαντικό να διασφαλιστεί η εύκολη συντήρηση. Όλα αυτά επιτρέπουν την κομψή, γεωμετρική σχεδίαση και την αρθρωτή δομή.

Τα Πολυτελή Έπιπλα

Pet Home Collection

Τα Πολυτελή Έπιπλα Η Pet Home Collection είναι ένα έπιπλο για κατοικίδια, που αναπτύχθηκε μετά από προσεκτική παρατήρηση της συμπεριφοράς τετράποδων φίλων μέσα στο οικιακό περιβάλλον. Η έννοια του σχεδιασμού είναι η εργονομία και η ομορφιά, όπου ευεξία σημαίνει την ισορροπία που βρίσκει το ζώο στον δικό του χώρο μέσα στο οικιακό περιβάλλον και ο σχεδιασμός προορίζεται ως μια κουλτούρα ζωής στην παρέα των κατοικίδιων. Μια προσεκτική επιλογή υλικών τονίζει τα σχήματα και τα χαρακτηριστικά κάθε επίπλου. Αυτά τα αντικείμενα, διαθέτοντας αυτονομία ομορφιάς και λειτουργικότητας, ικανοποιούν τα ένστικτα των κατοικίδιων και τις αισθητικές ανάγκες του οικιακού περιβάλλοντος.

Η Συσκευή Άμεσης Μεγέθυνσης Των Φυσικών Χειλιών

Xtreme Lip-Shaper® System

Η Συσκευή Άμεσης Μεγέθυνσης Των Φυσικών Χειλιών Το Xtreme Lip-Shaper® System είναι η πρώτη στον κόσμο κλινικά αποδεδειγμένη ασφαλή καλλυντική συσκευή μεγέθυνσης χειλιών οικιακής χρήσης. Χρησιμοποιεί μια 3.500 ετών κινεζική μέθοδος «κοπής» - με άλλα λόγια, αναρρόφηση - σε συνδυασμό με προηγμένη τεχνολογία σχηματοποίησης χειλιών για το περίγραμμα και τη μεγέθυνση των χειλιών αμέσως. Ο σχεδιασμός δημιουργεί ένα συναρπαστικό κάτω χείλος μονό-λοβού και διπλού λοβού όπως η Αντζελίνα Τζολί. Οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν ξεχωριστά το πάνω ή το κάτω χείλος. Ο σχεδιασμός είναι επίσης χτισμένος για να ανυψώνει τις καμάρες του τόξου του Έρως, να γεμίζει τα χείλη για να ανυψώσει τις γωνίες του γηράσκοντος στόματος. Κατάλληλο και για τα δύο φύλα.

Τα Ζαχαροκάλαμα

Two spoons of sugar

Τα Ζαχαροκάλαμα Η κατανάλωση τσαγιού ή η κατανάλωση καφέ δεν είναι μόνο για την απόσβεση όταν διψάτε. Είναι μια τελετή απόλαυσης και κοινής χρήσης. Η προσθήκη ζάχαρης στον καφέ ή το τσάι σας θα μπορούσε να είναι τόσο εύκολη όσο θυμάστε τους ρωμαϊκούς αριθμούς! Είτε χρειάζεστε ένα κουτάλι ζάχαρης ή δύο ή τρία, απλά πρέπει να επιλέξετε έναν από τους τρεις αριθμούς από ζάχαρη και να το βάλετε στο ζεστό / κρύο ποτό σας. Μια μεμονωμένη ενέργεια και ο σκοπός σας επιλύεται. Χωρίς κουτάλι, χωρίς μέτρηση, γίνεται τόσο απλό.