Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Μεταφορέας Κατοικίδιων Ζώων

Pawspal

Μεταφορέας Κατοικίδιων Ζώων Ο μεταφορέας Pawspal Pet θα εξοικονομήσει ενέργεια και θα βοηθήσει τον ιδιοκτήτη του κατοικίδιου να παραδώσει γρήγορα. Για τη σχεδίαση Pawspal μεταφορέας κατοικίδιων ζώων εμπνευσμένο από το Διαστημικό Λεωφορείο που μπορούν να μεταφέρουν τα υπέροχα κατοικίδιά τους οπουδήποτε θέλουν. Και αν έχουν ένα ακόμη κατοικίδιο, μπορούν να τοποθετήσουν ένα άλλο στην κορυφή και να γειτνιάζουν με ρόδες στο κάτω μέρος για να τραβήξουν τους φορείς. Εκτός αυτού, το Pawspal έχει σχεδιάσει με εσωτερικό ανεμιστήρα εξαερισμού για άνετο για τα κατοικίδια και εύκολο στη φόρτισή του με USB C.

Η Συσκευή Άμεσης Μεγέθυνσης Των Φυσικών Χειλιών

Xtreme Lip-Shaper® System

Η Συσκευή Άμεσης Μεγέθυνσης Των Φυσικών Χειλιών Το Xtreme Lip-Shaper® System είναι η πρώτη στον κόσμο κλινικά αποδεδειγμένη ασφαλή καλλυντική συσκευή μεγέθυνσης χειλιών οικιακής χρήσης. Χρησιμοποιεί μια 3.500 ετών κινεζική μέθοδος «κοπής» - με άλλα λόγια, αναρρόφηση - σε συνδυασμό με προηγμένη τεχνολογία σχηματοποίησης χειλιών για το περίγραμμα και τη μεγέθυνση των χειλιών αμέσως. Ο σχεδιασμός δημιουργεί ένα συναρπαστικό κάτω χείλος μονό-λοβού και διπλού λοβού όπως η Αντζελίνα Τζολί. Οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν ξεχωριστά το πάνω ή το κάτω χείλος. Ο σχεδιασμός είναι επίσης χτισμένος για να ανυψώνει τις καμάρες του τόξου του Έρως, να γεμίζει τα χείλη για να ανυψώσει τις γωνίες του γηράσκοντος στόματος. Κατάλληλο και για τα δύο φύλα.

Τα Ζαχαροκάλαμα

Two spoons of sugar

Τα Ζαχαροκάλαμα Η κατανάλωση τσαγιού ή η κατανάλωση καφέ δεν είναι μόνο για την απόσβεση όταν διψάτε. Είναι μια τελετή απόλαυσης και κοινής χρήσης. Η προσθήκη ζάχαρης στον καφέ ή το τσάι σας θα μπορούσε να είναι τόσο εύκολη όσο θυμάστε τους ρωμαϊκούς αριθμούς! Είτε χρειάζεστε ένα κουτάλι ζάχαρης ή δύο ή τρία, απλά πρέπει να επιλέξετε έναν από τους τρεις αριθμούς από ζάχαρη και να το βάλετε στο ζεστό / κρύο ποτό σας. Μια μεμονωμένη ενέργεια και ο σκοπός σας επιλύεται. Χωρίς κουτάλι, χωρίς μέτρηση, γίνεται τόσο απλό.

Η Τουαλέτα Σκύλων

PoLoo

Η Τουαλέτα Σκύλων Το PoLoo είναι μια αυτόματη τουαλέτα για να βοηθά τα σκυλιά να είναι ήσυχα, ακόμα και όταν ο καιρός είναι κακός. Το καλοκαίρι του 2008, κατά τη διάρκεια διακοπών ιστιοπλοΐας με τα 3 οικογενειακά σκυλιά, η Eliana Reggiori, μια εξειδικευμένη ναυτική, επινόησε το PoLoo. Με τη φίλη της, η Adnan Al Maleh σχεδίασε κάτι που θα βοηθήσει όχι μόνο την ποιότητα ζωής των σκύλων, αλλά και τη βελτίωση των ιδιοκτητών που είναι ηλικιωμένοι ή με ειδικές ανάγκες και δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τη χειμερινή περίοδο. Είναι αυτόματο, αποφεύγετε τη μυρωδιά και είναι εύκολο στη χρήση, στη μεταφορά, στον καθαρισμό και ιδανικό για όσους ζουν σε διαμερίσματα, για ιδιοκτήτες αυτοκινούμενων αυτοκινήτων και σκαφών, ξενοδοχείο και θέρετρα.

Το Birdhouse

Domik Ptashki

Το Birdhouse Λόγω του μονότονου τρόπου ζωής και της έλλειψης βιώσιμης αλληλεπίδρασης με τη Φύση, ένα άτομο ζει σε κατάσταση συνεχούς βλάβης και εσωτερικής δυσαρέσκειας, κάτι που δεν του επιτρέπει να απολαμβάνει τη ζωή στο έπακρο. Μπορεί να διορθωθεί επεκτείνοντας τα όρια της αντίληψης και αποκτώντας νέα εμπειρία αλληλεπίδρασης Ανθρώπου-Φύσης. Γιατί πουλιά; Το τραγούδι τους επηρεάζει θετικά την ψυχική υγεία του ανθρώπου, καθώς και τα πουλιά προστατεύουν το περιβάλλον από τα έντομα. Το έργο Domik Ptashki είναι μια ευκαιρία για τη δημιουργία χρήσιμης γειτονιάς και για να δοκιμάσουμε τον ρόλο του ορνιθολόγου παρατηρώντας και φροντίζοντας τα πουλιά.

Το Ρομπότ Φροντίδας Κατοικίδιων Ζώων

Puro

Το Ρομπότ Φροντίδας Κατοικίδιων Ζώων Ο στόχος του σχεδιαστή ήταν να λύσει προβλήματα σε σκύλους που μεγαλώνουν νοικοκυριά 1 ατόμου. Οι διαταραχές άγχους των σκύλων και τα φυσιολογικά προβλήματα προέρχονται από την παρατεταμένη περίοδο απουσίας των φροντιστών. Λόγω των μικρών χώρων διαβίωσης, οι φροντιστές μοιράστηκαν το περιβάλλον διαβίωσης με ζώα συντροφιάς, προκαλώντας προβλήματα υγιεινής. Εμπνευσμένο από τα σημεία πόνου, ο σχεδιαστής βρήκε ένα ρομπότ φροντίδας που 1. παίζει και αλληλεπιδρά με ζώα συντροφιάς πετώντας λιχουδιές, 2. καθαρίζει σκόνες και ψίχουλα μετά από εσωτερικές δραστηριότητες και 3. παίρνει μυρωδιές και μαλλιά όταν τα ζώα συντροφιάς παίρνουν υπόλοιπο.