Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Δημόσια Αστικά Έργα Τέχνης

Eye of Ra'

Δημόσια Αστικά Έργα Τέχνης Η φιλοδοξία αυτού του σχεδιασμού είναι να συγχωνεύσει την αρχαία αιγυπτιακή ιστορία με τη μεθοδολογία φουτουριστικού ρευστού. Είναι μια κυριολεκτική μετάφραση του πιο εικονικού θρησκευτικού εργαλείου της Αιγύπτου σε μια ρευστή μορφή επίπλων δρόμου που δανείζεται τα χαρακτηριστικά του ρέοντος στυλ όπου δεν υποστηρίζονται συγκεκριμένα σχήματα ή σχέδια. Το Μάτι αντιπροσωπεύει τόσο τα αρσενικά όσο και τα θηλυκά αντίστοιχα στην αναπαραγωγή του Θεού Ρα. Τα έπιπλα του δρόμου παρουσιάζονται ως εκ τούτου σε στιβαρό σχεδιασμό που συμβολίζει την αρρενωπότητα και τη δύναμη, ενώ η καμπυλωτή του εμφάνιση απεικονίζει τη θηλυκότητα και την κομψότητα.

Όνομα έργου : Eye of Ra', Όνομα σχεδιαστών : Dalia Sadany, Όνομα πελάτη : Dezines , Dalia Sadany Creations.

Eye of Ra' Δημόσια Αστικά Έργα Τέχνης

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.