Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Τσιγάρο / Κάδος Τσίχλας

Smartstreets-Smartbin™

Το Τσιγάρο / Κάδος Τσίχλας Ένα πολλαπλό πατενταρισμένο κάδο απορριμμάτων με μοναδικές δυνατότητες, το Smartbin ™ συμπληρώνει την υπάρχουσα υποδομή του δρόμου ως διπλό, πλάτη με πλάτη σε οποιοδήποτε μέγεθος ή σχήμα στύλου λαμπτήρα ή πινακίδας, ή σε σόλο μορφή σε τοίχους, κάγκελα και πλίνθους. Αυτό απελευθερώνει νέα, απροσδόκητη αξία από υπάρχοντα περιουσιακά στοιχεία στους δρόμους για να δημιουργήσει δίκτυα βολικών, προβλέψιμων κάδων απορριμμάτων τσιγάρων και ούλων που είναι πάντα προσιτά, χωρίς να προσθέτει ακαταστασία στη σκηνή του δρόμου. Το Smartbin μεταμορφώνει τη φροντίδα του δρόμου σε πόλεις παγκοσμίως, επιτρέποντας μια αποτελεσματική αντίδραση στα απορρίμματα τσιγάρων και ούλων.

Όνομα έργου : Smartstreets-Smartbin™, Όνομα σχεδιαστών : SMARTSTREETS LTD, Όνομα πελάτη : Smartstreets Ltd.

Smartstreets-Smartbin™ Το Τσιγάρο / Κάδος Τσίχλας

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.