Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εμπορική Κίνηση

Simplest Happiness

Η Εμπορική Κίνηση Στο κινεζικό ζωδιακό ζώο, το 2019 είναι η χρονιά του χοίρου, οπότε ο Γιεν Γ σχεδίασε το κομμένο χοίρο και είναι ένα λογοπαίγνιο σε "πολλές καυτές ταινίες" στα κινέζικα. Οι χαρούμενοι χαρακτήρες είναι σύμφωνοι με την εικόνα του καναλιού και με τα χαρούμενα συναισθήματα που το κανάλι θέλει να δώσει στο κοινό του. Το βίντεο είναι ο συνδυασμός τεσσάρων στοιχείων ταινιών. Τα παιδιά που παίζουν μπορούν καλύτερα να δείξουν καθαρή ευτυχία και ελπίζουν ότι το κοινό θα έχει το ίδιο συναίσθημα βλέποντας την ταινία.

Όνομα έργου : Simplest Happiness, Όνομα σχεδιαστών : Yen C Chen, Όνομα πελάτη : Fox Movies.

Simplest Happiness Η Εμπορική Κίνηση

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.