Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρέκλα

SERENAD

Καρέκλα Σέβομαι κάθε είδους καρέκλες. Κατά την άποψή μου, ένα από τα πιο σημαντικά και κλασικά και ξεχωριστά πράγματα στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων είναι η καρέκλα. Η ιδέα της καρέκλας Serenad προέρχεται από έναν κύκνο στο νερό που γύρισε και έβαλε το πρόσωπό της ανάμεσα στα φτερά. Ίσως η λαμπερή και λεία επιφάνεια στην καρέκλα Serenad με διαφορετικό και ειδικό σχεδιασμό έχει κατασκευαστεί μόνο για πολύ ξεχωριστά και μοναδικά μέρη.

Πολυθρόνα

The Monroe Chair

Πολυθρόνα Εντυπωσιακή κομψότητα, απλότητα στην ιδέα, άνετη, σχεδιασμένη με γνώμονα τη βιωσιμότητα. Το Monroe Chair είναι μια προσπάθεια να απλοποιηθεί δραστικά η διαδικασία κατασκευής που εμπλέκεται στην κατασκευή πολυθρόνας. Εκμεταλλεύεται τη δυνατότητα των τεχνολογιών CNC να κόβουν επανειλημμένα ένα επίπεδο στοιχείο από το MDF, τα στοιχεία αυτά στη συνέχεια περιστρέφονται γύρω από έναν κεντρικό άξονα για να σχηματίσουν μια περίπλοκη καμπύλη πολυθρόνα. Το πίσω πόδι μεταμορφώνεται σταδιακά στην πλάτη και το υποβραχιόνιο στο μπροστινό πόδι, δημιουργώντας μια ξεχωριστή αισθητική που ορίζεται εξ ολοκλήρου από την απλότητα της διαδικασίας κατασκευής.

Γυαλιά

Camaro | advanced collection

Γυαλιά Η «προηγμένη συλλογή | Το ξύλο «χαρακτηρίζεται από ογκώδη γυαλιά και ο σχεδιασμός τονίζεται από την έντονη τρισδιάστατη σύνθεση. Νέοι συνδυασμοί ξύλου και η καλύτερη λείανση με το χέρι σημαίνουν ότι κάθε προηγμένο πλαίσιο γυαλιού ROLF είναι ένα κομψό κομμάτι της χειροτεχνίας.

Συσκευασία

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Συσκευασία Το νερό της KRYSTAL συνθέτει την ουσία της πολυτέλειας και της ευεξίας σε ένα μπουκάλι. Διαθέτοντας αλκαλική τιμή pH 8 έως 8,8 και μοναδική μεταλλική σύνθεση, το νερό KRYSTAL έρχεται σε ένα εμβληματικό τετράγωνο διάφανο μπουκάλι πρίσματος που μοιάζει με αφρώδη κρύσταλλο και δεν συμβιβάζει την ποιότητα και την καθαρότητα. Το λογότυπο της επωνυμίας KRYSTAL είναι εμφανές στο μπουκάλι, τονίζοντας μια πρόσθετη πινελιά της πολυτελούς εμπειρίας. Εκτός από την οπτική επίδραση της φιάλης, τα τετράγωνα σχήματα PET και οι γυάλινες φιάλες είναι ανακυκλώσιμα, βελτιστοποιώντας τον χώρο και τα υλικά συσκευασίας, μειώνοντας έτσι το συνολικό αποτύπωμα άνθρακα.

Το Πικάπ Hi-Fi

Calliope

Το Πικάπ Hi-Fi Ο απώτερος στόχος ενός τραπεζιού Hi-Fi είναι η εκ νέου δημιουργία των πιο αγνών και μη μολυσμένων ήχων. αυτή η ουσία του ήχου είναι τόσο το άκρο όσο και η ιδέα αυτού του σχεδιασμού. Αυτό το καλλωπισμένο προϊόν είναι ένα γλυπτό ήχου που αναπαράγει τον ήχο. Ως πικάπ είναι ένα από τα διαθέσιμα πικάπ Hi-Fi με τις καλύτερες επιδόσεις και αυτή η απαράμιλλη απόδοση υποδηλώνεται και ενισχύεται από τη μοναδική της μορφή και σχεδιασμό. ένωση μορφής και λειτουργίας σε μια πνευματική ένωση για την ενσωμάτωση του πικάπ Calliope.

Σκουλαρίκια Και Δαχτυλίδι

Vivit Collection

Σκουλαρίκια Και Δαχτυλίδι Εμπνευσμένο από φόρμες που βρίσκονται στη φύση, η συλλογή Vivit δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα και περίεργη αντίληψη από τα επιμήκη σχήματα και τις περιστρεφόμενες γραμμές. Τα τεμάχια Vivit αποτελούνται από λυγισμένα κίτρινα φύλλα χρυσού 18k με μαύρο ρόδιο στις εξωτερικές επιφάνειες. Τα σκουλαρίκια σε σχήμα φύλλου περιβάλλουν τους λοβούς έτσι ώστε οι φυσικές τους κινήσεις να δημιουργούν έναν ενδιαφέρον χορό μεταξύ του μαύρου και του χρυσού - κρύβοντας και αποκαλύπτοντας τον κίτρινο χρυσό από κάτω. Η ψευδαίσθηση των μορφών και τα εργονομικά χαρακτηριστικά αυτής της συλλογής παρουσιάζουν ένα συναρπαστικό παιχνίδι φωτός, σκιών, λάμψης και αντανακλάσεων.