Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Πολυτελή Παπούτσια

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Τα Πολυτελή Παπούτσια Η σειρά "κοσμήματα σανδαλιών / σχήματος" της Gianluca Tamburini, που ονομάζεται Conspiracy, ιδρύθηκε το 2010. Τα παπούτσια συνωμοσίας συνδυάζουν αβίαστα την τεχνολογία και την αισθητική. Τα τακούνια και οι σόλες κατασκευάζονται από υλικά όπως ελαφρύ αλουμίνιο και τιτάνιο, τα οποία είναι χυτά σε γλυπτικές μορφές. Στη συνέχεια, η σιλουέτα των παπουτσιών επισημαίνεται με ημι / πολύτιμους λίθους και άλλα πλούσια διακοσμητικά στοιχεία. Υψηλής τεχνολογίας και αιχμής υλικά σχηματίζουν ένα μοντέρνο γλυπτό, που έχει σχήμα σανδαλιού, αλλά όπου η αφή και η εμπειρία των ειδικευμένων Ιταλών τεχνιτών είναι ακόμα ορατές.

Λίκνο, Λικνίζοντας Καρέκλες

Dimdim

Λίκνο, Λικνίζοντας Καρέκλες Η Lisse Van Cauwenberge δημιούργησε αυτή τη μοναδική πολυλειτουργική λύση που χρησιμεύει ως κουνιστή καρέκλα και επίσης ως λίκνο όταν ενώνονται δύο καρέκλες Dimdim. Καθένα από το κουνιστό καρέκλα αποτελείται από ξύλο με ατσάλινα στηρίγματα και τελειώνει σε καπλαμά καρυδιάς. Δύο καρέκλες μπορούν να τοποθετηθούν η μία στην άλλη με τη βοήθεια δύο κρυφών σφιγκτήρων κάτω από το κάθισμα για να σχηματίσουν μια παιδική βάση.

Καρφίτσα

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Καρφίτσα Ο χαρακτήρας και το εξωτερικό σχήμα ενός θέματος επιτρέπουν την αλλαγή νέου σχεδιασμού ενός στολίσματος. Στη ζωντανή φύση, μια περίοδος αλλάζει σε άλλη. Η άνοιξη ακολουθεί το χειμώνα και το πρωί έρχεται μετά το βράδυ. Τα χρώματα αλλάζουν επίσης, καθώς και η ατμόσφαιρα. Αυτή η αρχή της αντικατάστασης, της εναλλαγής των εικόνων προβάλλεται στα στολίδια της «Ασίας Μεταμόρφωσης», της συλλογής όπου δύο διαφορετικές καταστάσεις, δύο απεριόριστες εικόνες αντανακλώνται σε ένα αντικείμενο. Τα κινητά στοιχεία της κατασκευής καθιστούν δυνατή την αλλαγή του χαρακτήρα και της εμφάνισης του κοσμήματος.

Η Συλλογή Μακιγιάζ

Kjaer Weis

Η Συλλογή Μακιγιάζ Ο σχεδιασμός της σειράς καλλυντικών Kjaer Weis αποστάζει τα βασικά του γυναικείου μακιγιάζ στους τρεις βασικούς τομείς εφαρμογής του: τα χείλη, τα μάγουλα και τα μάτια. Σχεδιάσαμε συμπαγή σχήματα που αντικατοπτρίζουν τα χαρακτηριστικά που θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση: λεπτό και μακρύ για τα χείλη, μεγάλο και τετράγωνο για τα μάγουλα, μικρό και στρογγυλό για τα μάτια. Απίστευτα, οι συμπαγείς περιστρέφονται ανοιχτές με μια καινοτόμο πλευρική κίνηση, που ανοίγει σαν τα φτερά μιας πεταλούδας. Πλήρως επαναπληρώσιμα, αυτά τα συμπαγή συντηρούνται σκόπιμα και όχι ανακυκλώνονται.

Το Αναλογικό Ρολόι

Kaari

Το Αναλογικό Ρολόι Αυτός ο σχεδιασμός βασίζεται σε έναν τυπικό 24ωρο αναλογικό μηχανισμό (χέρι με μισή ταχύτητα). Αυτός ο σχεδιασμός διαθέτει δύο τομές σε σχήμα τόξου. Μέσα από αυτά, μπορείτε να δείτε τα χέρια της ώρας και του λεπτού. Το ωρολογιακό χέρι (δίσκος) χωρίζεται σε δύο τμήματα διαφορετικών χρωμάτων που, περιστρέφοντας, υποδεικνύουν ώρα ΠΜ ή ΜΜ ανάλογα με το χρώμα που αρχίζει να είναι ορατό. Το λεπτό χέρι είναι ορατό μέσω του τόξου μεγαλύτερης ακτίνας και καθορίζει ποια υποδοχή λεπτών αντιστοιχεί στους αριθμούς κλήσης 0-30 λεπτών (που βρίσκονται στην εσωτερική ακτίνα του τόξου) και την υποδοχή 30-60 λεπτών (που βρίσκεται στην εξωτερική ακτίνα).

Το Μοντέρνο Φουτουριστικό

Le Maestro

Το Μοντέρνο Φουτουριστικό Το Le Maestro φέρνει την επανάσταση στο φόρεμα, ενσωματώνοντας το "matrix heel" τιτανίου Direct Metal Laser Sintered (DMLS). Το "matrix heel" μειώνει την οπτική μάζα του τακουνιού και επιδεικνύει τη δομική ακεραιότητα του παπουτσιού. Για να συμπληρώσει το κομψό vamp, δερμάτινο υψηλής περιεκτικότητας σε κόκκους χρησιμοποιείται για τον ξεχωριστό ασύμμετρο σχεδιασμό του άνω μέρους. Η ενσωμάτωση του τακουνιού στο πάνω μέρος συντίθεται τώρα σε μια κομψή και εκλεπτυσμένη σιλουέτα.