Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ημερολόγιο

calendar 2013 “Farm”

Ημερολόγιο Το αγρόκτημα είναι ένα ημερολόγιο ζώων σε χαρτί. Πλήρως συναρμολογημένο κάνει μια υπέροχη μινιατούρα αγρόκτημα με έξι διαφορετικά ζώα. Life with Design: Τα ποιοτικά σχέδια έχουν τη δύναμη να τροποποιούν το χώρο και να μεταμορφώνουν το μυαλό των χρηστών του. Προσφέρουν άνεση να βλέπεις, να κρατάς και να χρησιμοποιείς. Διαποτίζονται από ελαφρότητα και ένα στοιχείο έκπληξης, εμπλουτίζοντας χώρο. Τα γνήσια προϊόντα μας σχεδιάστηκαν χρησιμοποιώντας την έννοια του «Life with Design».

Το Παλτό

Lande

Το Παλτό Το Coat Stand ήταν σχεδιασμένο σαν ένα εξαιρετικά διακοσμητικό και λειτουργικό γλυπτό γραφείου, ένα συνδυασμό τέχνης και λειτουργίας. Η σύνθεση θεωρήθηκε ότι είναι μια αισθητικά μορφή για να διακοσμήσει τον χώρο γραφείου και να προστατεύσει σήμερα το πιο εμβληματικό εταιρικό ένδυμα, το Blazer. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα πολύ ενεργητικό και εκλεπτυσμένο κομμάτι. Παραγωγή και λιανική πώληση, το κομμάτι ήταν σχεδιασμένο να είναι ελαφρύ, δυνατό και μαζικό.

Led Μενταγιόν

Stratas.07

Led Μενταγιόν Με υψηλού επιπέδου επεξεργασία και εξαιρετική λεπτομέρεια σε κάθε λεπτομέρεια προσπαθούμε να δημιουργήσουμε έναν απλό, καθαρό και διαχρονικό σχεδιασμό. Ειδικά το Stratas.07, με το απόλυτα συμμετρικό του σχήμα ακολουθεί απολύτως τους κανόνες αυτής της προδιαγραφής. Η ενσωματωμένη μονάδα LED Xicato XSM Artist Series διαθέτει Έγχρωμο Δείκτη Απόδοσης> / = 95, φωτεινότητα 880lm, ισχύ 17W, θερμοκρασία χρώματος 3000 K - ζεστό λευκό (2700 K / 4000 K διαθέσιμο κατόπιν αιτήματος) . Η διάρκεια ζωής των μονάδων LED δηλώνεται από τον παραγωγό με 50.000 ώρες - L70 / B50 και το χρώμα είναι συνεπές κατά τη διάρκεια ζωής (MacAdams 1x2 step over life).

Ημερολόγιο

calendar 2013 “Rocking Chair”

Ημερολόγιο Το Rocking Chair είναι ένα ανεξάρτητο ημερολόγιο επιφάνειας εργασίας σε σχήμα μινιατούρας. Ακολουθήστε τον οδηγό για να συναρμολογήσετε μια κουνιστή καρέκλα που λικνίζεται εμπρός και πίσω σαν μια πραγματική. Εμφανίστε τον τρέχοντα μήνα στην πίσω καρέκλα και τον επόμενο μήνα στη θέση. Life with Design: Τα ποιοτικά σχέδια έχουν τη δύναμη να τροποποιούν το χώρο και να μεταμορφώνουν το μυαλό των χρηστών του. Προσφέρουν άνεση να βλέπεις, να κρατάς και να χρησιμοποιείς. Διαποτίζονται από ελαφρότητα και ένα στοιχείο έκπληξης, εμπλουτίζοντας χώρο. Τα γνήσια προϊόντα μας σχεδιάστηκαν χρησιμοποιώντας την έννοια του «Life with Design».

Ηλεκτρικό Ποδήλατο

ICON E-Flyer

Ηλεκτρικό Ποδήλατο Η ICON και η Vintage Electric συνεργάστηκαν για να σχεδιάσουν αυτό το διαχρονικό ηλεκτρικό ποδήλατο. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Καλιφόρνια σε χαμηλή ένταση, το ICON E-Flyer παντρεύεται vintage σχεδιασμό με μοντέρνα λειτουργικότητα, για να δημιουργήσει μια ξεχωριστή και ικανή προσωπική λύση μεταφοράς. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν εύρος 35 μιλίων, κορυφαία ταχύτητα 22 MPH (35 MPH σε λειτουργία αγώνων!) Και χρόνο φόρτισης δύο ωρών. Εξωτερική θύρα USB και σημείο σύνδεσης φόρτισης, αναγεννητικό φρενάρισμα και τα εξαρτήματα υψηλότερης ποιότητας σε ολόκληρο. www.iconelectricbike.com

Ημερολόγιο

calendar 2013 “Town”

Ημερολόγιο Το Town είναι ένα σετ χαρτοτεχνίας με εξαρτήματα που μπορούν να συναρμολογηθούν ελεύθερα σε ένα ημερολόγιο. Συγκεντρώστε κτίρια σε διάφορες μορφές και απολαύστε τη δημιουργία της δικής σας μικρής πόλης. Life with Design: Τα ποιοτικά σχέδια έχουν τη δύναμη να τροποποιούν το χώρο και να μεταμορφώνουν το μυαλό των χρηστών του. Προσφέρουν άνεση να βλέπεις, να κρατάς και να χρησιμοποιείς. Διαποτίζονται από ελαφρότητα και ένα στοιχείο έκπληξης, εμπλουτίζοντας χώρο. Τα γνήσια προϊόντα μας σχεδιάστηκαν χρησιμοποιώντας την έννοια του «Life with Design».