Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ανακυκλωμένα Κοσμήματα

Clairely Upcycled Jewellery

Ανακυκλωμένα Κοσμήματα Όμορφα, καθαρά, ανακυκλωμένα κοσμήματα, σχεδιασμένα από την ανάγκη να χρησιμοποιηθούν τα απορρίμματα από την παραγωγή του Claire de Lune Chandelier. Αυτή η γραμμή έχει εξελιχθεί σε σημαντικό αριθμό συλλογών - όλες οι αφηγητικές ιστορίες, όλες αντιπροσωπεύοντας πολύ προσωπικές ματιές στις φιλοσοφίες του σχεδιαστή. Η διαφάνεια είναι ζωτικό μέρος της φιλοσοφίας των σχεδιαστών, και αυτό αντικατοπτρίζεται από την επιλογή του ακρυλικού που χρησιμοποιείται. Εκτός από το ακρυλικό καθρέφτη που χρησιμοποιείται, το οποίο αντανακλά το ίδιο το φως, το υλικό είναι πάντα διαφανές, χρώμα ή διαυγές. Η συσκευασία CD ενισχύει τις έννοιες της επανατοποθέτησης.

Κονσόλα

Mabrada

Κονσόλα Μια μοναδική κονσόλα από βαμμένο ξύλο με πέτρινο φινίρισμα, που παρουσιάζει έναν παλιό αυθεντικό μύλο καφέ που χρονολογείται από την οθωμανική περίοδο. Ένα ψυγείο καφέ Ιορδανίας (Mabrada) αναπαράχθηκε και γλυπτό για να σταθεί ως ένα από τα πόδια στην αντίθετη πλευρά της κονσόλας όπου κάθεται ο μύλος, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό κομμάτι για ένα φουαγιέ ή σαλόνι.

Δαχτυλίδι

The Empress

Δαχτυλίδι Φανταστική ομορφιά πέτρα - πυρό - η ουσία της φέρνει το μεγαλείο και τη σοβαρότητα. Αυτή είναι η ομορφιά και η μοναδικότητα της πέτρας που ταυτοποίησε την εικόνα, που προορίζεται για μελλοντική διακόσμηση. Υπήρχε η ανάγκη να δημιουργηθεί ένα μοναδικό πλαίσιο για πέτρα, που θα τον μεταφέρει στον αέρα. Η πέτρα τραβήχτηκε πέρα από το μέταλλο συγκράτησης. Αυτή η φόρμουλα αισθησιακό πάθος και ελκυστική δύναμη. Ήταν σημαντικό να διατηρηθεί η κλασική ιδέα, υποστηρίζοντας τη σύγχρονη αντίληψη για τα κοσμήματα.

Η Εταιρική Ταυτότητα

Jae Murphy

Η Εταιρική Ταυτότητα Ο αρνητικός χώρος χρησιμοποιείται επειδή κάνει τους θεατές περίεργους και μόλις βιώσουν αυτή τη στιγμή Aha, τους αρέσει αμέσως και τον απομνημονεύουν. Το σήμα λογότυπου έχει αρχικά J, M, την κάμερα και το τρίποδο ενσωματωμένα στον αρνητικό χώρο. Δεδομένου ότι η Jae Murphy φωτογραφίζει συχνά παιδιά, οι μεγάλες σκάλες, που σχηματίζονται με το όνομα, και η χαμηλή κάμερα δείχνουν ότι τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα. Μέσω του σχεδιασμού εταιρικής ταυτότητας, αναπτύσσεται περαιτέρω η ιδέα του αρνητικού χώρου από το λογότυπο. Προσθέτει μια νέα διάσταση σε κάθε στοιχείο και κάνει το σύνθημα, μια ασυνήθιστη άποψη του κοινού, να ισχύει.

Καρφίτσα

The Sunshine

Καρφίτσα Χαρακτηριστικό αυτού του κοσμήματος είναι ότι εδώ χρησιμοποιήθηκε ένα μεγάλο πέτρινο περίπλοκο σχήμα που έχει ρυθμιστεί σε αόρατο (αέρας) πλαίσιο. Η προβολή σχεδίασης κοσμημάτων ανοίγει μόνο πέτρες που κρύβουν τεχνολογία συναρμολόγησης. Η ίδια η πέτρα συγκρατείται από δύο, διακριτικά φωτιστικά και λεπτή πλάκα με διαμάντια. Αυτή η πλάκα είναι η βάση όλων των καρφίτσες στήριξης. Κρατάει και η δεύτερη πέτρα. Ολόκληρη η σύνθεση κατέστη δυνατή μετά την περίτεχνη κύρια λείανση.

Το Διθέσιο

Mowraj

Το Διθέσιο Το Mowraj είναι ένα διθέσιο σχεδιασμένο για να ενσωματώνει το πνεύμα των αιγυπτιακών και γοτθικών στυλ. Η μορφή του προήλθε από το Nowrag, την αιγυπτιακή εκδοχή του αλωνιστικού ελκήθρου που άλλαξε για να ενσωματώσει τη γοτθική αίσθηση χωρίς να διακυβεύεται η εθνοτική αντιελοβιακή ουσία της. Η σχεδίαση είναι μαύρη βερνίκι με χειροποίητα εθνοτικά αιγυπτιακά χαρακτικά τόσο στα χέρια όσο και στα πόδια, καθώς και πλούσια βελούδινη ταπετσαρία με μπουλόνια και δαχτυλίδια έλξης που του δίνουν μια μεσαιωνική ρίψη σαν γοτθική εμφάνιση.