Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ηχείο

Black Hole

Το Ηχείο Το Black Hole έχει σχεδιαστεί με βάση τη σύγχρονη έξυπνη τεχνολογία και είναι ένα φορητό ηχείο Bluetooth. Θα μπορούσε να συνδεθεί σε οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο με διαφορετικές πλατφόρμες και υπάρχει θύρα USB για σύνδεση σε εξωτερικό φορητό χώρο αποθήκευσης. Το ενσωματωμένο φως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως φως γραφείου. Επίσης, η ελκυστική εμφάνιση του Black Hole το καθιστά τόσο ελκυστικό οικιακό λογισμικό που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην εσωτερική διακόσμηση.

Φορητό Ηχείο Bluetooth

Black Box

Φορητό Ηχείο Bluetooth Αυτό είναι ένα φορητό ηχείο Bluetooth. Είναι ελαφρύ και μικρό και έχει συναισθηματική μορφή. Σχεδίασα τη φόρμα ηχείων Black Box απλοποιώντας το σχήμα των κυμάτων. Για να ακούσετε τον στερεοφωνικό ήχο, διαθέτει δύο ηχεία, Αριστερά και Δεξιά. Επίσης, αυτά τα δύο ηχεία είναι κάθε μέρος της κυματομορφής. Το ένα είναι ένα θετικό κύμα και ένα αρνητικό κύμα. Για χρήση, αυτή η συσκευή μπορεί να συνδέσει ζεύγος με άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, όπως κινητό και υπολογιστή μέσω Bluetooth και παίζει τον ήχο. Επίσης έχει την κοινή χρήση μπαταριών. Συνδυάζοντας δύο ηχεία, ένα μαύρο κουτί εμφανίζεται στο τραπέζι όταν δεν χρησιμοποιείται.

Το Κέντρο Πωλήσεων

Ad Jinli

Το Κέντρο Πωλήσεων Αυτό το έργο έχει ανακαινίσει τα παλιά κτίρια στο αστικό οικόπεδο και δίνει τη νέα λειτουργική αποστολή στα κτίρια για την κάλυψη των νέων λειτουργικών απαιτήσεων. Οι σχεδιαστές προσπαθούν να οδηγήσουν τους ανθρώπους να αποδεχθούν το μοντέρνο στιλ στην πόλη τεσσάρων επιπέδων, από τη μετατροπή της πρόσοψης του κτιρίου έως τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων για να διασφαλίσουν την ακεραιότητα της υλοποίησης του έργου.

Το Φορητό Ηχείο

Seda

Το Φορητό Ηχείο Η Seda είναι μια λειτουργική συσκευή βάσης τεχνολογίας πληροφοριών. Ο στυλός στο κέντρο είναι ένας οργανωτής χώρου. Επίσης, οι ψηφιακές δυνατότητες όπως η θύρα USB και η σύνδεση Bluetooth το καθιστούν ως φορητή συσκευή αναπαραγωγής και ηχείο με προσαρμογή στην περιοχή του σπιτιού. Μια φωτεινή μπάρα ενσωματωμένη στο εξωτερικό σώμα λειτουργεί ως φως γραφείου. Επίσης, η ελκυστική εμφάνιση της πολυτέλειας το καθιστά τόσο ελκυστικό οικιακό σκεύος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην εσωτερική διακόσμηση. Επίσης, η χρήση του χώρου με καλύτερο τρόπο είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της Seda.

Το Γραφείο

Phuket VIP Mercury

Το Γραφείο Με βάση το θέμα της διαφάνειας και της διεξοδικής εξερεύνησης της μάρκας, διερεύνησε το σχεδιασμό και δημιούργησε μια οπτική ενοποίηση της οπτικής επεκτασιμότητας και της επωνυμίας με τον πλανήτη ως το κύριο δημιουργικό στοιχείο. Το σχέδιο έλυσε τα ακόλουθα τρία προβλήματα με τις νέες οπτικές σκέψεις: Η ισορροπία του ανοίγματος και των λειτουργιών του χώρου. Διαίρεση και συνδυασμός λειτουργικών περιοχών του χώρου. Η κανονικότητα και η αλλαγή του βασικού χωρικού στυλ.

Ο Ιστότοπος

Travel

Ο Ιστότοπος Ο σχεδιασμός χρησιμοποίησε ένα μινιμαλιστικό στυλ, ώστε να μην υπερφορτώνει την εμπειρία του χρήστη με περιττές πληροφορίες. Είναι επίσης πολύ δύσκολο να χρησιμοποιηθεί ένα μινιμαλιστικό στιλ στον ταξιδιωτικό κλάδο, καθώς παράλληλα με έναν απλό και καθαρό σχεδιασμό, ο χρήστης πρέπει να λάβει πλήρεις πληροφορίες για το ταξίδι του και αυτό δεν είναι εύκολο να συνδυαστεί.