Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Σύστημα Ελέγχου Πλοίων

GE’s New Bridge Suite

Το Σύστημα Ελέγχου Πλοίων Το αρθρωτό σύστημα ελέγχου πλοίων της GE έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει τόσο σε μεγάλα όσο και σε ελαφριά σκάφη, παρέχοντας διαισθητικό έλεγχο και σαφή οπτική ανάδραση. Η νέα τεχνολογία εντοπισμού θέσης, τα συστήματα ελέγχου κινητήρα και οι συσκευές παρακολούθησης επιτρέπουν στα πλοία να πραγματοποιούνται με ακρίβεια ελιγμούς σε περιορισμένους χώρους, ενώ ταυτόχρονα μειώνεται η πίεση στον χειριστή καθώς τα σύνθετα χειροκίνητα χειριστήρια αντικαθίστανται με νέα τεχνολογία οθόνης αφής. Μια ρυθμιζόμενη οθόνη μειώνει τις αντανακλάσεις και βελτιστοποιεί την εργονομία. Όλες οι κονσόλες έχουν ενσωματωμένες χειρολαβές για χρήση σε δύσκολες θάλασσες.

Το Κρασί

Crombe 3.0

Το Κρασί Ο στόχος του Crombé winehouse shop ήταν να βιώσουν οι πελάτες έναν εντελώς νέο τρόπο αγορών. Η βασική ιδέα ήταν να ξεκινήσουμε από την εμφάνιση και την αίσθηση μιας αποθήκης, στην οποία στη συνέχεια προσθέσαμε φως και φινέτσα. Παρόλο που τα κρασιά παρουσιάζονται στην αρχική τους συσκευασία, οι καθαρές γραμμές των μεταλλικών κουφωμάτων εξακολουθούν να εξασφαλίζουν οικειότητα και προοπτική. Κάθε μπουκάλι κρέμεται στο πλαίσιο με την ίδια κλίση που θα τους εξυπηρετούσε ο σομελιέ. Στο ράφι των 12 μέτρων στεγάζονται οι σαμπάνιες και τα ερμάρια. Ανά θυρίδα, οι πελάτες μπορούν να αποθηκεύσουν με ασφάλεια έως και 30 μπουκάλια.

Ημερολόγιο

calendar 2013 “Safari”

Ημερολόγιο Το Safari είναι ένα ημερολόγιο ζώων σε χαρτί. Απλά πιέστε τα μέρη, διπλώστε και ασφαλίστε για να ολοκληρώσετε. Κάντε το 2011 το έτος συναντήσεων άγριας ζωής! Life with Design: Τα ποιοτικά σχέδια έχουν τη δύναμη να τροποποιούν το χώρο και να μεταμορφώνουν το μυαλό των χρηστών του. Προσφέρουν άνεση να βλέπεις, να κρατάς και να χρησιμοποιείς. Διαποτίζονται από ελαφρότητα και ένα στοιχείο έκπληξης, εμπλουτίζοντας χώρο. Τα γνήσια προϊόντα μας σχεδιάστηκαν χρησιμοποιώντας την έννοια του «Life with Design».

Το Εμπορικό Κέντρο

Fluxion

Το Εμπορικό Κέντρο Η έμπνευση αυτού του προγράμματος προέρχεται από μυρμήγκια λόφους που έχουν μια μοναδική δομή. Αν και η εσωτερική δομή των λόφων μυρμηγκιών είναι πολύ περίπλοκη, μπορεί να κατασκευάσει ένα τεράστιο βασίλειο. Αυτό δείχνει ότι η αρχιτεκτονική δομή του είναι εξαιρετικά λογική. Εν τω μεταξύ, το εσωτερικό των χαριτωμένων τόξων των λόφων μυρμηγκιών χτίζει ένα επιβλητικό παλάτι που φαίνεται εξαιρετικά εξαιρετικό. Ως εκ τούτου, ο σχεδιαστής χρησιμοποιεί τη σοφία του μυρμηγκιού για αναφορά για την κατασκευή τόσο καλλιτεχνικού όσο και καλά κατασκευασμένου χώρου καθώς και λόφων μυρμηγκιών.

Το Τραπέζι Εισόδου

organica

Το Τραπέζι Εισόδου Το ORGANICA είναι η φιλοσοφική απεικόνιση του Fabrizio για οποιοδήποτε οργανικό σύστημα στο οποίο όλα τα μέρη αλληλοσυνδέονται για να δώσουν την ύπαρξη. Ο σχεδιασμός βασίστηκε στην πολυπλοκότητα του ανθρώπινου σώματος και της ανθρώπινης προ-σύλληψης. Ο θεατής οδηγεί σε ένα υπέροχο ταξίδι. Η πόρτα σε αυτό το ταξίδι είναι δύο τεράστιες ξύλινες μορφές που θεωρούνται πνεύμονες, μετά ένας άξονας αλουμινίου με συνδέσμους που μοιάζουν με σπονδυλική στήλη. Ο θεατής μπορεί να βρει στριμμένες ράβδους που μοιάζουν με αρτηρίες, ένα σχήμα που μπορεί να ερμηνευτεί ως όργανο και το φινάλε είναι ένα όμορφο πρότυπο γυαλί, ισχυρό αλλά εύθραυστο, όπως το ανθρώπινο δέρμα.