Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπεζάκι Σαλονιού

Planck

Τραπεζάκι Σαλονιού Το τραπέζι είναι κατασκευασμένο από διαφορετικά κομμάτια κόντρα πλακέ που είναι κολλημένα μαζί υπό πίεση. Οι επιφάνειες είναι γυαλόχαρτες και επεξεργάζονται με ματ και πολύ ισχυρό βερνίκι. Υπάρχουν 2 επίπεδα - δεδομένου ότι το εσωτερικό του τραπεζιού είναι κοίλο - το οποίο είναι πολύ πρακτικό για την τοποθέτηση περιοδικών ή καρό. Κάτω από το τραπέζι υπάρχουν τροχοί με σφαίρες. Έτσι, το χάσμα μεταξύ δαπέδου και τραπεζιού είναι πολύ μικρό, αλλά ταυτόχρονα είναι εύκολο να κινηθεί. Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείται το κόντρα πλακέ (κάθετος) το κάνει πολύ δυνατό.

Το Business Lounge

Rublev

Το Business Lounge Ο σχεδιασμός του σαλόνι είναι εμπνευσμένος από τον ρωσικό κονστρουκτιβισμό, τον πύργο Tatlin και τον ρωσικό πολιτισμό. Οι πύργοι σε σχήμα ένωσης χρησιμοποιούνται ως εντυπωσιακοί στο σαλόνι, κάτι που δημιουργεί διαφορετικούς χώρους στο σαλόνι ως ένα συγκεκριμένο είδος ζωνών. Λόγω των στρογγυλών τρούλων, το σαλόνι είναι ένας άνετος χώρος με διαφορετικές ζώνες για συνολική χωρητικότητα 460 θέσεων. Η περιοχή βλέπει μπροστά με διαφορετικά είδη καθισμάτων, για φαγητό. εργαζόμενος; άνεση και χαλάρωση. Οι στρογγυλοί θόλοι που τοποθετούνται στην κυματιστή οροφή έχει δυναμικό φωτισμό που αλλάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Κατοικία

SV Villa

Κατοικία Η προϋπόθεση του SV Villa είναι να ζήσετε σε μια πόλη με τα προνόμια της υπαίθρου καθώς και τον σύγχρονο σχεδιασμό. Ο ιστότοπος, με απαράμιλλη θέα στην πόλη της Βαρκελώνης, στο βουνό Montjuic και στη Μεσόγειο Θάλασσα, δημιουργεί ασυνήθιστες συνθήκες φωτισμού. Το σπίτι εστιάζει σε τοπικά υλικά και παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής, διατηρώντας παράλληλα ένα πολύ υψηλό επίπεδο αισθητικής. Είναι ένα σπίτι που έχει ευαισθησία και σεβασμό για τον ιστότοπό του

Συσκευασμένα Κοκτέιλ

Boho Ras

Συσκευασμένα Κοκτέιλ Το Boho Ras πωλεί συσκευασμένα κοκτέιλ φτιαγμένα με τα καλύτερα τοπικά ινδικά οινοπνευματώδη ποτά. Το προϊόν φέρει μια ατμόσφαιρα της Βοημίας, η οποία αποτυπώνει τον ασυνήθιστο καλλιτεχνικό τρόπο ζωής και τα γραφικά του προϊόντος είναι η αφηρημένη απεικόνιση της φήμης που παίρνει ο καταναλωτής μετά την κατανάλωση του κοκτέιλ. Έχει καταφέρει απόλυτα να επιτύχει το μεσαίο σημείο όπου συναντώνται Global και Local, όπου συντήκονται για να σχηματίσουν Glocal vibe για το προϊόν. Η Boho Ras πωλεί αγνά οινοπνευματώδη ποτά σε φιάλες των 200 ml και συσκευασμένα κοκτέιλ σε φιάλες των 200 ml και 750 ml.

Το Ρομπότ Φροντίδας Κατοικίδιων Ζώων

Puro

Το Ρομπότ Φροντίδας Κατοικίδιων Ζώων Ο στόχος του σχεδιαστή ήταν να λύσει προβλήματα σε σκύλους που μεγαλώνουν νοικοκυριά 1 ατόμου. Οι διαταραχές άγχους των σκύλων και τα φυσιολογικά προβλήματα προέρχονται από την παρατεταμένη περίοδο απουσίας των φροντιστών. Λόγω των μικρών χώρων διαβίωσης, οι φροντιστές μοιράστηκαν το περιβάλλον διαβίωσης με ζώα συντροφιάς, προκαλώντας προβλήματα υγιεινής. Εμπνευσμένο από τα σημεία πόνου, ο σχεδιαστής βρήκε ένα ρομπότ φροντίδας που 1. παίζει και αλληλεπιδρά με ζώα συντροφιάς πετώντας λιχουδιές, 2. καθαρίζει σκόνες και ψίχουλα μετά από εσωτερικές δραστηριότητες και 3. παίρνει μυρωδιές και μαλλιά όταν τα ζώα συντροφιάς παίρνουν υπόλοιπο.

Το Concept Chaise Lounge

Dhyan

Το Concept Chaise Lounge Το Dyhan lounge concept συνδυάζει μοντέρνο σχεδιασμό με παραδοσιακές ανατολικές ιδέες και αρχές εσωτερικής γαλήνης συνδέοντας τη φύση. Χρησιμοποιώντας το Lingam ως έμπνευση φόρμας και το Bodhi-tree και τους ιαπωνικούς κήπους ως βάση στις ενότητες της ιδέας, ο Dhyan (σανσκριτικά: διαλογισμός) μετατρέπει τις ανατολικές φιλοσοφίες σε ποικίλες διαμορφώσεις, επιτρέποντας στον χρήστη να επιλέξει την πορεία του στο ζεν / χαλάρωση. Η λειτουργία νερού-λίμνης περιβάλλει τον χρήστη με καταρράκτη και λίμνη, ενώ η λειτουργία κήπου περιβάλλει τον χρήστη με πράσινο. Η τυπική λειτουργία περιέχει περιοχές αποθήκευσης κάτω από μια πλατφόρμα που λειτουργεί ως ράφι.