Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εσωτερική Διακόσμηση

Eataly

Η Εσωτερική Διακόσμηση Το Eataly Τορόντο είναι προσαρμοσμένο στις αποχρώσεις της αναπτυσσόμενης πόλης μας και έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει και να αυξάνει τις κοινωνικές ανταλλαγές μέσω του καθολικού καταλύτη εξαιρετικών ιταλικών τροφίμων. Είναι κατάλληλο μόνο ότι το παραδοσιακό και διαρκές «passeggiata» είναι η έμπνευση πίσω από το σχέδιο για το Eataly Toronto. Αυτό το διαχρονικό τελετουργικό βλέπει τους Ιταλούς κάθε βράδυ να πηγαίνουν στον κεντρικό δρόμο και στην πλατεία, να περπατούν και να κοινωνικοποιούνται και περιστασιακά να σταματούν σε μπαρ και καταστήματα στην πορεία. Αυτή η σειρά εμπειριών απαιτεί μια νέα, οικεία κλίμακα δρόμου στο Bloor and Bay.

Το Χυμώδες Ειδικό Κουτί Μεγαλώνει

Bloom

Το Χυμώδες Ειδικό Κουτί Μεγαλώνει Το Bloom είναι ένα χυμώδες ειδικό κουτί καλλιέργειας που λειτουργεί ως κομψή επίπλωση σπιτιού. Παρέχει τέλειες συνθήκες ανάπτυξης για παχύφυτα. Ο κύριος στόχος του προϊόντος είναι να καλύψει την επιθυμία και τη φροντίδα για τους οποίους ζουν σε αστικές περιοχές με λιγότερη πρόσβαση στο πράσινο περιβάλλον. Η αστική ζωή έρχεται με πολλές προκλήσεις στην καθημερινή ζωή. Αυτό οδηγεί τους ανθρώπους να αγνοήσουν τη φύση τους. Το Bloom στοχεύει να είναι η γέφυρα μεταξύ των καταναλωτών και των φυσικών τους επιθυμιών. Το προϊόν δεν είναι αυτοματοποιημένο, στοχεύει να βοηθήσει τον καταναλωτή. Η υποστήριξη εφαρμογών θα επιτρέψει στους χρήστες να αναλάβουν δράση με τα φυτά τους, κάτι που θα τους επιτρέψει να ανατραφούν.

Το Παρεκκλήσι

Coast Whale

Το Παρεκκλήσι Η βιονική μορφή της φάλαινας έγινε η γλώσσα αυτού του παρεκκλησίου. Μια φάλαινα προσαραγμένη στην ακτή της Ισλανδίας. Ένα άτομο μπορεί να εισέλθει στο σώμα του μέσω χαμηλού ψαριού και να βιώσει την προοπτική μιας φάλαινας που βλέπει στον ωκεανό όπου είναι πιο εύκολο για τους ανθρώπους να προβληματιστούν σχετικά με την παραμέληση της περιβαλλοντικής υποβάθμισης. Η δομή στήριξης πέφτει στην παραλία για να εξασφαλιστεί η ελάχιστη ζημιά στο φυσικό περιβάλλον. Τα φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά κάνουν αυτό το έργο έναν τουριστικό προορισμό που απαιτεί προστασία του περιβάλλοντος.

Το Μετασχηματιστικό Ελαστικό

T Razr

Το Μετασχηματιστικό Ελαστικό Στο εγγύς μέλλον, η ανάπτυξη των ηλεκτρικών μεταφορών βρίσκεται στην πόρτα. Ως κατασκευαστής ανταλλακτικών αυτοκινήτων, η Maxxis συνεχίζει να σκέφτεται πώς μπορεί να σχεδιάσει ένα εφικτό έξυπνο σύστημα που μπορεί να συμμετάσχει σε αυτήν την τάση και ακόμη και να το επιταχύνει. Το T Razr είναι ένα έξυπνο ελαστικό που αναπτύχθηκε για την ανάγκη. Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες του ανιχνεύουν ενεργά διαφορετικές συνθήκες οδήγησης και παρέχουν ενεργά σήματα για τη μετατροπή του ελαστικού. Τα μεγεθυμένα πέλματα τεντώνουν και αλλάζουν την περιοχή επαφής ως απόκριση στο σήμα, βελτιώνοντας έτσι την απόδοση πρόσφυσης.

Τσαγιέρα

Grundig Serenity

Τσαγιέρα Το Serenity είναι μια σύγχρονη συσκευή τσαγιού που εστιάζει στη χαρούμενη εμπειρία χρήστη. Το έργο επικεντρώνεται κυρίως σε αισθητικά στοιχεία και την εμπειρία του χρήστη, καθώς ο κύριος στόχος προτείνει το προϊόν να είναι διαφορετικό από τα υπάρχοντα προϊόντα. Η βάση του τσαγιέρα είναι μικρότερη από το σώμα που επιτρέπει στο προϊόν να κοιτάζει πάνω από το έδαφος που φέρνει μοναδική ταυτότητα. Το ελαφρώς καμπύλο σώμα σε συνδυασμό με τις κομμένες επιφάνειες υποστηρίζει επίσης τη μοναδική ταυτότητα του προϊόντος.

Ο Πολυέλαιος

Lory Duck

Ο Πολυέλαιος Το Lory Duck έχει σχεδιαστεί ως σύστημα ανάρτησης συναρμολογημένο από δομικά στοιχεία από ορείχαλκο και εποξειδικό γυαλί, το καθένα μοιάζει με πάπια που ολισθαίνει αβίαστα μέσα σε δροσερά νερά. Οι μονάδες προσφέρουν επίσης δυνατότητα διαμόρφωσης. με ένα άγγιγμα, το καθένα μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να βλέπει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και να κρέμεται σε οποιοδήποτε ύψος. Το βασικό σχήμα του λαμπτήρα γεννήθηκε σχετικά γρήγορα. Ωστόσο, χρειάστηκε μήνες έρευνας και ανάπτυξης με αμέτρητα πρωτότυπα για να δημιουργήσει την τέλεια ισορροπία και την καλύτερη εμφάνιση από όλες τις πιθανές γωνίες.