Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Αίθουσα Προσευχής

Water Mosque

Αίθουσα Προσευχής Με μια ευαίσθητη εφαρμογή στον ιστότοπο, το κτίριο γίνεται συνέχεια της θάλασσας μέσω μιας ανυψωμένης πλατφόρμας που χρησιμεύει ως αίθουσα προσευχής που επεκτείνεται προς το άπειρο. Οι υγροί σχηματισμοί αναφέρονται στην κίνηση της θάλασσας σε μια προσπάθεια σύνδεσης του τζαμιού με τη γύρω περιοχή. Το κτίριο ξεχωρίζει που αντικατοπτρίζει τη φύση της λειτουργίας του και εκδηλώνει φυσικά τη φιλοσοφία της αρχιτεκτονικής της Μέσης Ανατολής με σύγχρονο τρόπο. Το εξωτερικό αποτέλεσμα που δημιουργεί δημιουργεί μια εικονική προσθήκη στον ορίζοντα και μια επανεφεύρεση της τυπολογίας που πραγματοποιείται σε μια μοντέρνα σχεδιαστική γλώσσα.

Τραπέζι

Patchwork

Τραπέζι Ο Yılmaz Dogan, ο οποίος ξεκίνησε με την ιδέα ότι διαφορετικά βιομηχανικά υλικά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν μαζί σε ένα δίσκο τραπεζιού, είπε ότι σχεδίασε μια ευελιξία στο γραφείο σας ώστε να μπορείτε να κάνετε αλλαγές για να προσαρμόσετε τις διαφορετικές τάσεις ανά πάσα στιγμή. Με τον εντελώς εύθραυστο σχεδιασμό του, το Patchwork είναι ένας δυναμικός σχεδιασμός που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε διαφορετικούς χώρους όπως τραπεζάκια και τραπέζια συσκέψεων.

Η Εγκατάσταση Καθαρισμού Νερού

Waterfall Towers

Η Εγκατάσταση Καθαρισμού Νερού Το κτίριο υπερβαίνει την τοποθεσία καθώς αναδιαμορφώνει έναν τεχνητό χώρο που γίνεται μέρος ενός ενοποιημένου φυσικού περιβάλλοντος. Το όριο μεταξύ πόλης και φύσης ορίζεται και εντείνεται από την παρουσία του φράγματος. Κάθε μορφή σχετίζεται με μια άλλη, αντικατοπτρίζοντας τα συμβιωτικά συστήματα ταξινόμησης της φύσης. Ειδικότερα στη συγκεκριμένη έννοια, η συγχώνευση του τοπίου και της αρχιτεκτονικής συμβαίνει με τη χρήση της ροής του νερού ως λειτουργικό και στη συνέχεια ως οργανωτικό στοιχείο.

Τραπεζάκι Σαλονιού

Ripple

Τραπεζάκι Σαλονιού Οι μεσαίοι πίνακες που χρησιμοποιούνται συνήθως πραγματοποιούνται στη μέση των χώρων και προκαλούν δυσκολία με τα προβλήματα προσέγγισης. Για το λόγο αυτό, οι πίνακες υπηρεσιών χρησιμοποιούνται για να ανοίξουν αυτό το κενό. Προκειμένου να λυθεί αυτό το πρόβλημα, ο Yılmaz Dogan έχει συνδυάσει δύο λειτουργίες στο σχεδιασμό του Ripple και ανέπτυξε ένα δυναμικό σχεδιασμό προϊόντων που μπορεί να είναι τόσο μια μεσαία βάση όσο και ένα τραπέζι εξυπηρέτησης, το οποίο ταξιδεύει με ασύμμετρο βραχίονα και κινείται από απόσταση. Αυτή η δυναμική κίνηση συνέπεσε με τις ρευστές γραμμές σχεδίασης του Ripple που αντανακλούν από τη φύση με τη μεταβλητότητα μιας σταγόνας και τα κύματα που σχηματίζει αυτή η σταγόνα.

Το Γιοτ

Portofino Fly 35

Το Γιοτ Το Portofino Fly 35, γεμάτο με φυσικό φως από μεγάλα παράθυρα που βρίσκονται στην αίθουσα, επίσης στις καμπίνες. Οι διαστάσεις του προσφέρουν άνευ προηγουμένου αίσθηση χώρου για ένα σκάφος σε αυτό το μέγεθος. Σε ολόκληρο το εσωτερικό, η παλέτα χρωμάτων είναι ζεστή και φυσική, με την επιλογή συνθέσεων ισορροπίας χρωμάτων και υλικών, κάνοντας τα περιβάλλοντα σε μοντέρνους και άνετους χώρους, ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις του εσωτερικού σχεδιασμού.

Οι Ετικέτες Κρασιού

KannuNaUm

Οι Ετικέτες Κρασιού Ο σχεδιασμός των ετικετών κρασιού KannuNaUm χαρακτηρίζεται από το εκλεπτυσμένο και μινιμαλιστικό του στιλ, που αποκτήθηκε αναζητώντας σύμβολα που μπορούν να αντιπροσωπεύσουν την ιστορία τους. Το έδαφος, ο πολιτισμός και το πάθος των αμπελουργών του Land of Longevity συμπυκνώνονται σε αυτές τις δύο συντονισμένες ετικέτες. Όλα ενισχύονται από το σχεδιασμό της εκατονταετίας αμπέλου που έχει κατασκευαστεί με την τεχνική του χρυσού που χύνεται σε 3D. Ένα σχέδιο εικονογραφίας που αντιπροσωπεύει την ιστορία αυτών των κρασιών και μαζί τους την ιστορία της γης από την οποία γεννιέται, η Ογλιάστρα η χώρα των εκατονταετών στη Σαρδηνία.