Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Φως Εργασίας

Linear

Το Φως Εργασίας Η τεχνική κάμψης σωλήνων του Linear Light χρησιμοποιείται ευρέως για την παραγωγή ανταλλακτικών οχημάτων. Η γωνιακή γραμμή ρευστού πραγματοποιείται με έλεγχο ακριβείας του ταϊβανέζου κατασκευαστή, επομένως έχει το ελάχιστο υλικό για την κατασκευή του Linear Light ελαφρύ, ισχυρό και φορητό. ιδανικό για να φωτίζει κάθε μοντέρνο εσωτερικό. Εφαρμόζει τσιπ LED με χαμηλό φωτισμό αφής, με λειτουργία μνήμης που ενεργοποιείται στην προηγούμενη ένταση. Το Linear Task έχει σχεδιαστεί για εύκολη συναρμολόγηση από τον χρήστη, αποτελούμενο από μη τοξικό υλικό και διαθέτει επίπεδη συσκευασία. καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Ο Χώρος Εργασίας

Dava

Ο Χώρος Εργασίας Η Dava έχει αναπτυχθεί για γραφεία ανοιχτού χώρου, σχολεία και πανεπιστήμια, όπου οι ήσυχες και συγκεντρωτικές φάσεις εργασίας είναι σημαντικές. Οι μονάδες μειώνουν τις ακουστικές και οπτικές διαταραχές. Λόγω του τριγωνικού σχήματος, τα έπιπλα είναι αποδοτικά ως προς το χώρο και επιτρέπουν μια ποικιλία επιλογών διαρρύθμισης. Τα υλικά της Dava είναι WPC και μάλλινα, και τα δύο είναι βιοαποικοδομήσιμα. Ένα σύστημα προσθηκών στερεώνει τους δύο τοίχους στο τραπέζι και υπογραμμίζει την απλότητα στην παραγωγή και το χειρισμό.

Κατοικία

Brooklyn Luxury

Κατοικία Εμπνευσμένο από το πάθος του πελάτη για πλούσιες ιστορικές κατοικίες, αυτό το έργο αντιπροσωπεύει μια προσαρμογή της λειτουργικότητας και της παράδοσης στις προθέσεις του παρόντος. Έτσι, το κλασικό στυλ επιλέχθηκε, προσαρμόστηκε και σχηματοποιήθηκε με τους κανόνες του σύγχρονου σχεδιασμού και των σύγχρονων τεχνολογιών, τα νέα υλικά καλής ποιότητας συνέβαλαν στη δημιουργία αυτού του έργου - ένα πραγματικό κόσμημα της αρχιτεκτονικής της Νέας Υόρκης. Οι αναμενόμενες δαπάνες θα υπερβούν τα 5 εκατομμύρια αμερικανικά δολάρια, θα προσφέρουν την προϋπόθεση για τη δημιουργία ενός κομψού και πολυτελούς εσωτερικού, αλλά και λειτουργικού και άνετου.

Τα Έξυπνα Έπιπλα

Fluid Cube and Snake

Τα Έξυπνα Έπιπλα Το Hello Wood δημιούργησε μια σειρά επίπλων εξωτερικού χώρου με έξυπνες λειτουργίες για χώρους κοινότητας. Ξαναπροσδιορίζοντας το είδος των δημόσιων επίπλων, σχεδίασαν οπτικά ελκυστικές και λειτουργικές εγκαταστάσεις, με σύστημα φωτισμού και πρίζες USB, που απαιτούσαν την ενσωμάτωση ηλιακών συλλεκτών και μπαταριών. Το φίδι είναι μια αρθρωτή δομή. Τα στοιχεία του είναι μεταβλητά ώστε να ταιριάζουν στον συγκεκριμένο ιστότοπο. Το Fluid Cube είναι μια σταθερή μονάδα με γυάλινη κορυφή με ηλιακά στοιχεία. Το στούντιο πιστεύει ότι ο σκοπός του σχεδιασμού είναι να μετατρέψει τα αντικείμενα καθημερινής χρήσης σε αγαπημένα αντικείμενα.

Τραπεζαρία

Augusta

Τραπεζαρία Το Augusta ερμηνεύει το κλασικό τραπέζι φαγητού. Αντιπροσωπεύοντας τις γενιές πριν από εμάς, ο σχεδιασμός φαίνεται να αναπτύσσεται από μια αόρατη ρίζα. Τα πόδια του τραπεζιού είναι προσανατολισμένα σε αυτόν τον κοινό πυρήνα, φτάνοντας μέχρι να κρατήσουν το ταμπλό με ταιριάζει με το βιβλίο. Το συμπαγές ευρωπαϊκό ξύλο καρυδιάς επιλέχθηκε για τη σημασία της σοφίας και της ανάπτυξής του. Το ξύλο που συνήθως απορρίπτεται από τους κατασκευαστές επίπλων χρησιμοποιείται για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του. Οι κόμβοι, οι ρωγμές, ο άνεμος κουνιέται και οι μοναδικοί στροβιλισμοί αφηγούνται την ιστορία της ζωής του δέντρου. Η μοναδικότητα του ξύλου επιτρέπει σε αυτήν την ιστορία να ζει σε ένα κομμάτι οικογενειακών επίπλων κειμένου.

Η Συσκευασία Καλλυντικών

Clive

Η Συσκευασία Καλλυντικών Η ιδέα της συσκευασίας καλλυντικών Clive γεννήθηκε ως διαφορετική. Ο Jonathan δεν ήθελε απλώς να δημιουργήσει μια άλλη μάρκα καλλυντικών με κοινά προϊόντα. Αποφασισμένος να διερευνήσει περισσότερη ευαισθησία και λίγο περισσότερο από ό, τι πιστεύει από την άποψη της προσωπικής φροντίδας, αντιμετωπίζει έναν κύριο στόχο. Η ισορροπία μεταξύ σώματος και νου. Με τον εμπνευσμένο από τη Χαβάη σχεδιασμό, ο συνδυασμός τροπικών φύλλων, η τονικότητα της θάλασσας και η απτική εμπειρία των πακέτων παρέχουν την αίσθηση χαλάρωσης και γαλήνης. Αυτός ο συνδυασμός καθιστά δυνατή τη μεταφορά της εμπειρίας αυτού του μέρους στο σχεδιασμό.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.