Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Εκθεσιακός Χώρος Μπάνιου

Agape

Ο Εκθεσιακός Χώρος Μπάνιου Για να γίνει διάκριση από τον συνηθισμένο εκθεσιακό χώρο, ορίζουμε αυτόν τον χώρο ως φόντο που μπορεί να αναδείξει την ομορφιά του εμπορεύματος. Με αυτόν τον ορισμό, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα χρονικό στάδιο στο οποίο το εμπόρευμα μπορεί να λάμψει αυθόρμητα. Επίσης, δημιουργούμε έναν άξονα χρόνου για να δείξουμε κάθε προϊόν που εμφανίστηκε σε αυτόν τον χώρο δημιουργήθηκε από διαφορετικό χρόνο.

Ο Σχεδιασμός Ui

Moulin Rouge

Ο Σχεδιασμός Ui Αυτό το έργο έχει σχεδιαστεί για άτομα που θέλουν να διακοσμήσουν το δικό τους κινητό τηλέφωνο με θέμα Moulin Rouge, παρόλο που δεν επισκέφτηκαν ποτέ στο Moulin Rouge στο Παρίσι. Ο κύριος σκοπός είναι να προσφέρει μια βελτιωμένη ψηφιακή εμπειρία και όλοι οι παράγοντες σχεδιασμού είναι να απεικονίσουν τη διάθεση του Moulin Rouge. Οι καταναλωτές μπορούν να προσαρμόσουν την προεπιλεγμένη σχεδίαση και τα εικονίδια στα αγαπημένα τους με ένα απλό πάτημα στην οθόνη.

Το Διεθνές Σχολείο

Gearing

Το Διεθνές Σχολείο Το εννοιολογικό σχήμα κύκλου του Διεθνούς Σχολείου του Ντέμπρετσεν συμβολίζει την προστασία, την ενότητα και την κοινότητα. Οι διάφορες λειτουργίες εμφανίζονται όπως συνδεδεμένα γρανάζια, περίπτερα σε μια συμβολοσειρά που είναι τοποθετημένη σε ένα τόξο. Ο κατακερματισμός του χώρου δημιουργεί μια ποικιλία κοινοτικών περιοχών μεταξύ των τάξεων. Η νέα εμπειρία του διαστήματος και η συνεχής παρουσία της φύσης βοηθούν τους μαθητές στη δημιουργική σκέψη και στην εκδήλωση των ιδεών τους. Τα μονοπάτια που οδηγούν στους εκπαιδευτικούς κήπους εκτός του χωριού και το δάσος συμπληρώνουν την έννοια του κύκλου δημιουργώντας μια συναρπαστική μετάβαση μεταξύ του δομημένου και του φυσικού περιβάλλοντος.

Η Ιδιωτική Κατοικία

House L019

Η Ιδιωτική Κατοικία Σε ολόκληρο το σπίτι χρησιμοποιήθηκε μια απλή αλλά εκλεπτυσμένη ιδέα υλικού και χρώματος. Λευκοί τοίχοι, ξύλινα δρύινα δάπεδα και τοπικός ασβεστόλιθος για μπάνια και καμινάδες. Η ακριβής σχεδιασμένη λεπτομέρεια δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ευαίσθητης πολυτέλειας. Ακριβώς συνθετικές εικόνες καθορίζουν τον ελεύθερο πλωτό χώρο διαβίωσης σε σχήμα L.

Η Εγκατάσταση Φανάρι

Linear Flora

Η Εγκατάσταση Φανάρι Η Γραμμική χλωρίδα είναι εμπνευσμένη από τον αριθμό «τρία» από την μπουκαμβίλια, το λουλούδι της κομητείας Pingtung. Εκτός από τα τρία πέταλα μπουκαμβίλιων που φαίνονται από κάτω από το έργο τέχνης, οι παραλλαγές και τα πολλαπλάσια των τριών θα μπορούσαν να εντοπιστούν σε διαφορετικές πτυχές. Για να γιορτάσει την 30ή επέτειο του φεστιβάλ φαναριών της Ταϊβάν, ο καλλιτέχνης σχεδιασμού φωτισμού Ray Teng Pai κλήθηκε από το Τμήμα Πολιτιστικών Υποθέσεων της κομητείας Pingtung να δημιουργήσει ένα μη συμβατικό φανάρι, τον μοναδικό συνδυασμό μορφής και τεχνολογίας, στέλνοντας ένα μήνυμα μεταμόρφωσης της κληρονομιάς του φεστιβάλ και να το συνδέσουμε με το μέλλον.

Το Φως Περιβάλλοντος

25 Nano

Το Φως Περιβάλλοντος 25 Το Nano είναι ένα καλλιτεχνικό ελαφρύ όργανο που αντιπροσωπεύει εφήμερο και μονιμότητα, γέννηση και θάνατο. Σε συνεργασία με την Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, της οποίας το όραμα δημιουργεί έναν συστηματικό βρόχο ανακύκλωσης γυαλιού για ένα βιώσιμο μέλλον, ο 25 Nano επέλεξε τη σχετικά εύθραυστη φούσκα ως μέσο σε αντίθεση με το συμπαγές γυαλί για να ενσωματώσει την ιδέα. Στο όργανο, το φως λάμπει μέσω των κύκλων ζωής της φυσαλίδας, προβάλλοντας το χρώμα του ουράνιου τόξου και τις σκιές στο περιβάλλον, δημιουργώντας μια ονειρική ατμόσφαιρα γύρω από τον χρήστη.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.