Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων

Utopia

Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων Σε αυτή τη συλλογή, η Yina Hwang εμπνεύστηκε κυρίως από σχήματα που είναι συμμετρικά και ασύμμετρα με ένα άγγιγμα της υπόγειας μουσικής κουλτούρας. Επιμέλεια αυτής της συλλογής βασίστηκε στην κεντρική στιγμή της αγκαλιάς της για να δημιουργήσει μια συλλογή από λειτουργικά αλλά αφηρημένα ρούχα και αξεσουάρ για να ενσωματώσει την ιστορία της εμπειρίας της. Κάθε εκτύπωση και ύφασμα στο έργο είναι πρωτότυπο και χρησιμοποίησε κυρίως PU δέρμα, Satin, Power Mash και Spandex για τη βάση των υφασμάτων.

Η Συλλογή Επίπλων

Phan

Η Συλλογή Επίπλων Η συλλογή Phan είναι εμπνευσμένη από το κοντέινερ Phan που είναι μια ταϊλανδέζικη κουλτούρα εμπορευματοκιβωτίων. Ο σχεδιαστής χρησιμοποιεί τη δομή των δοχείων Phan για να κάνει τη δομή των επίπλων που το καθιστά ισχυρό. Σχεδιάστε τη φόρμα και τη λεπτομέρεια που το καθιστούν μοντέρνο και απλό. Ο σχεδιαστής χρησιμοποίησε τεχνολογία κοπής λέιζερ και συνδυασμό πτυσσόμενου μεταλλικού φύλλου με ξύλο CNC για την κατασκευή μιας σύνθετης και μοναδικής λεπτομέρειας που είναι διαφορετική από τις άλλες. Η επιφάνεια έχει τελειώσει με ένα επικαλυμμένο με σκόνη σύστημα για να κάνει τη δομή να παραμείνει μακριά, ισχυρή αλλά ελαφριά.

Η Αναπηρική Καρέκλα

Ancer Dynamic

Η Αναπηρική Καρέκλα Το Ancer, το κρεβάτι που αποτρέπει την αναπηρική καρέκλα, εστιάζει όχι μόνο στη ρευστότητα των κινήσεών του, αλλά και στην άνεση του ασθενούς, ειδικά εκείνων που το χρησιμοποιούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο καινοτόμος σχεδιασμός μαζί με έναν δυναμικό αερόσακο ενσωματωμένο στο μαξιλάρι καθίσματος και περιστρεφόμενη λαβή, το διαφοροποιεί από την κανονική αναπηρική καρέκλα. Με μεγάλη προσπάθεια, ο σχεδιασμός του αναπηρικού αμαξιδίου ολοκληρώθηκε και αποδείχθηκε ότι βοηθά στην αποτροπή της καταπόνησης. Οι λύσεις και οι αρχές σχεδιασμού βασίζονται σε αποτελέσματα που συλλέγονται από χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων, γεγονός που οδηγεί σε μια αυθεντική εμπειρία χρήστη.

Το 3D Animation

Alignment to Air

Το 3D Animation Όσο για το δημιουργικό γράμμα animation, ο Jin ξεκίνησε με το αλφάβητο A. Και, όταν πρόκειται για το concept concept, προσπάθησε να δει πιο έντονες διαθέσεις να αντανακλούν τη φιλοσοφία του, η οποία είναι αρκετά ενεργή αλλά οργανώνει ταυτόχρονα. Στην πορεία, βρήκε τις αντιφατικές λέξεις που υπερασπίζονται την ιδέα του με κάποιο τρόπο, όπως η ευθυγράμμιση με τον αέρα που είναι ο τίτλος αυτού του έργου. Έχοντας αυτό κατά νου, το κινούμενο σχέδιο παρουσιάζει πιο ακριβείς και λεπτές στιγμές στην πρώτη λέξη. Από την άλλη πλευρά, αυτό καταλήγει σε μια αρκετά ευέλικτη και χαλαρή ατμόσφαιρα για να εκδηλώσει το τελευταίο γράμμα.

Το Web Design Και Το Ux

Si Me Quiero

Το Web Design Και Το Ux Ο ιστότοπος Sí, Me Quiero είναι ένας χώρος που βοηθά να είσαι εαυτός. Για την εκτέλεση του έργου, έπρεπε να διεξαχθούν συνεντεύξεις και το κοινωνικό και πολιτιστικό πλαίσιο σε σχέση με τις γυναίκες έπρεπε να διερευνηθεί. την προβολή της στην κοινωνία και με τον εαυτό της. Συνήχθη το συμπέρασμα ότι ο ιστός θα αποτελούσε συνοδεία και θα διεξαγόταν με μια προσέγγιση που βοηθούσε να αγαπήσει τον εαυτό του. Στο σχεδιασμό αντικατοπτρίζεται η απλότητα με ουδέτερους τόνους χρησιμοποιώντας κόκκινες αντιθέσεις για να τραβήξει την προσοχή σε ορισμένες ενέργειες, χρώματα της επωνυμίας του βιβλίου που εκδίδει ο πελάτης. Η έμπνευση προήλθε από την τέχνη του κονστρουκτιβισμού.

Ο Σχεδιασμός Ετικέτας Κρασιού

314 Pi

Ο Σχεδιασμός Ετικέτας Κρασιού Ο πειραματισμός με τη γευσιγνωσία κρασιού είναι μια ατελείωτη διαδικασία που οδηγεί σε νέα μονοπάτια και διαφορετικά αρώματα. Η άπειρη ακολουθία του pi, ο παράλογος αριθμός με τα ατελείωτα δεκαδικά ψηφία χωρίς να γνωρίζουμε το τελευταίο από αυτά ήταν η έμπνευση για το όνομα αυτών των κρασιών χωρίς θειώδη. Ο σχεδιασμός στοχεύει να θέσει τα χαρακτηριστικά 3,14 σειρών κρασιού στο προσκήνιο αντί να τα κρύψει ανάμεσα σε εικόνες ή γραφικά. Ακολουθώντας μια μινιμαλιστική και απλή προσέγγιση, η ετικέτα δείχνει μόνο τα πραγματικά χαρακτηριστικά αυτών των φυσικών κρασιών, όπως μπορούν να παρατηρηθούν στο σημειωματάριο του Οινολόγου.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.