Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ημερολόγιο

NISSAN Calendar 2013

Ημερολόγιο Κάθε χρόνο, η Nissan παράγει ένα ημερολόγιο με το θέμα της ετικέτας της επωνυμίας «Ενθουσιασμός σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο». Η έκδοση του 2013 είναι γεμάτη με ανοιγόμενα μάτια και μοναδικές ιδέες και εικόνες ως αποτέλεσμα της συνεργασίας με έναν καλλιτέχνη χορού ζωγραφικής «SAORI KANDA». Όλες οι εικόνες σημερολόγιο είναι έργα του χορευτή ζωγράφου SAORI KANDA. Ενσαρκώνει την έμπνευσή της από το όχημα της Nissan στους πίνακές της, οι οποίοι είχαν σχεδιαστεί άμεσα σε μια κουρτίνα οριζόντια τοποθετημένη στο στούντιο.

Όνομα έργου : NISSAN Calendar 2013, Όνομα σχεδιαστών : E-graphics communications, Όνομα πελάτη : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN Calendar 2013 Ημερολόγιο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.