Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Εξώφυλλο Άλμπουμ

Haezer

Το Εξώφυλλο Άλμπουμ Ο Haezer είναι γνωστός για τον συμπαγή ήχο του μπάσου, επικά διαλείμματα με καλά γυαλισμένα εφέ. Είναι το είδος του ήχου που βγαίνει ως απλή μουσική χορού, αλλά με πιο προσεκτική επιθεώρηση ή ακρόαση θα αρχίσετε να ανακαλύπτετε πολλά επίπεδα συχνοτήτων στο τελικό προϊόν. Για τη δημιουργική ιδέα και την εκτέλεση, η πρόκληση ήταν να προσομοιωθεί η ηχητική εμπειρία γνωστή ως Haezer. Το στυλ του έργου τέχνης δεν είναι καθόλου το τυπικό στυλ μουσικής χορού, καθιστώντας έτσι τον Haezer ένα δικό του είδος.

Όνομα έργου : Haezer , Όνομα σχεδιαστών : Chris Slabber, Όνομα πελάτη : CS Design & Illustration.

Haezer  Το Εξώφυλλο Άλμπουμ

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.