Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Εξώφυλλο Άλμπουμ

Haezer

Το Εξώφυλλο Άλμπουμ Ο Haezer είναι γνωστός για τον συμπαγή ήχο του μπάσου, επικά διαλείμματα με καλά γυαλισμένα εφέ. Είναι το είδος του ήχου που βγαίνει ως απλή μουσική χορού, αλλά με πιο προσεκτική επιθεώρηση ή ακρόαση θα αρχίσετε να ανακαλύπτετε πολλά επίπεδα συχνοτήτων στο τελικό προϊόν. Για τη δημιουργική ιδέα και την εκτέλεση, η πρόκληση ήταν να προσομοιωθεί η ηχητική εμπειρία γνωστή ως Haezer. Το στυλ του έργου τέχνης δεν είναι καθόλου το τυπικό στυλ μουσικής χορού, καθιστώντας έτσι τον Haezer ένα δικό του είδος.

Όνομα έργου : Haezer , Όνομα σχεδιαστών : Chris Slabber, Όνομα πελάτη : CS Design & Illustration.

Haezer  Το Εξώφυλλο Άλμπουμ

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.