Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Εξώφυλλο Άλμπουμ

Haezer

Το Εξώφυλλο Άλμπουμ Ο Haezer είναι γνωστός για τον συμπαγή ήχο του μπάσου, επικά διαλείμματα με καλά γυαλισμένα εφέ. Είναι το είδος του ήχου που βγαίνει ως απλή μουσική χορού, αλλά με πιο προσεκτική επιθεώρηση ή ακρόαση θα αρχίσετε να ανακαλύπτετε πολλά επίπεδα συχνοτήτων στο τελικό προϊόν. Για τη δημιουργική ιδέα και την εκτέλεση, η πρόκληση ήταν να προσομοιωθεί η ηχητική εμπειρία γνωστή ως Haezer. Το στυλ του έργου τέχνης δεν είναι καθόλου το τυπικό στυλ μουσικής χορού, καθιστώντας έτσι τον Haezer ένα δικό του είδος.

Όνομα έργου : Haezer , Όνομα σχεδιαστών : Chris Slabber, Όνομα πελάτη : CS Design & Illustration.

Haezer  Το Εξώφυλλο Άλμπουμ

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.