Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Δείγματα Χρωμάτων Μπύρας

Beertone

Δείγματα Χρωμάτων Μπύρας Η Beertone είναι ο πρώτος οδηγός αναφοράς μπύρας με βάση τα διάφορα χρώματα μπύρας, που παρουσιάζονται σε γυάλινο ανεμιστήρα. Για την πρώτη έκδοση συλλέξαμε πληροφορίες από 202 διαφορετικές ελβετικές μπύρες, που ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα, από την Ανατολή προς τη Δύση, από το Βορρά στο Νότο. Όλη η διαδικασία χρειάστηκε πολύ χρόνο και μια λεπτομερή λογιστική για να γίνει, αλλά το αποτέλεσμα αυτών των δύο παθών μαζί μας κάνει πολύ περήφανοι και έχουν ήδη προγραμματιστεί περαιτέρω εκδόσεις. Στην υγειά σας!

Όνομα έργου : Beertone, Όνομα σχεδιαστών : Alexander Michelbach, Όνομα πελάτη : Beertone.

Beertone Δείγματα Χρωμάτων Μπύρας

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.