Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Dvd Box

Paths of Light

Το Dvd Box Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε τα σύντομα κινούμενα σχέδια Paths of Light από τη Zina Caramelo ήταν να βεβαιωθείτε ότι το DVD είχε μια όμορφη θήκη που ταιριάζει. Η συσκευασία μοιάζει πραγματικά να ματαιώθηκε από το δάσος και διαμορφώθηκε για να σχηματίσει ένα CD. Στο εξωτερικό, είναι ορατές διάφορες γραμμές, σχεδόν εμφανίζονται ως μικρά δέντρα που μεγαλώνουν στο πλάι της θήκης. Το ξύλινο εξωτερικό βοηθά επίσης να του δώσει μια εξαιρετικά φυσιολογική εμφάνιση. Το Paths of Light είναι μια ακραία ενημέρωση από τις θήκες που πολλοί είδε για CD τη δεκαετία του 1990, οι οποίες αποτελούσαν συνήθως από βασικό πλαστικό με ένα χάρτινο πακέτο για να εξηγήσει τα περιεχόμενα μέσα. (Κείμενο του JD Munro)

Όνομα έργου : Paths of Light , Όνομα σχεδιαστών : Francisco Elias & Nelson Fernandes, Όνομα πελάτη : Francisco Elias & Nelson Fernandes.

Paths of Light  Το Dvd Box

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.