Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ετικέτα Αφρώδους Οίνου Και Το Πακέτο

Il Mosnel QdE 2012

Η Ετικέτα Αφρώδους Οίνου Και Το Πακέτο Ακριβώς όπως η λίμνη Iseo εκτοξεύεται στις όχθες του Franciacorta, έτσι και το αφρώδες κρασί βρέχει τις πλευρές ενός ποτηριού. Η ιδέα είναι μια γραφική επανεπεξεργασία του σχήματος της λίμνης και εκφράζει όλη τη δύναμη ενός μπουκαλιού Reserve που χύνεται σε ένα κρύσταλλο. Μια κομψή και ζωντανή ετικέτα, ισορροπημένη στα γραφικά και τα χρώματα της, είναι μια τολμηρή λύση με διαφανές πολυπροπυλένιο και εντελώς ζεστή εκτύπωση χρυσού φύλλου για να δώσει νέες αισθήσεις. Η έκχυση του κρασιού είναι υπογραμμισμένη στο κουτί, όπου τα γραφικά τυλίγονται γύρω από το πακέτο: απλό και εντυπωσιακό που αποτελείται από δύο στοιχεία "slive et tiroir".

Όνομα έργου : Il Mosnel QdE 2012, Όνομα σχεδιαστών : Laura Ferrario, Όνομα πελάτη : FERRARIODESIGN.

Il Mosnel QdE 2012 Η Ετικέτα Αφρώδους Οίνου Και Το Πακέτο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.