Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ετικέτα Αφρώδους Οίνου Και Το Πακέτο

Il Mosnel QdE 2012

Η Ετικέτα Αφρώδους Οίνου Και Το Πακέτο Ακριβώς όπως η λίμνη Iseo εκτοξεύεται στις όχθες του Franciacorta, έτσι και το αφρώδες κρασί βρέχει τις πλευρές ενός ποτηριού. Η ιδέα είναι μια γραφική επανεπεξεργασία του σχήματος της λίμνης και εκφράζει όλη τη δύναμη ενός μπουκαλιού Reserve που χύνεται σε ένα κρύσταλλο. Μια κομψή και ζωντανή ετικέτα, ισορροπημένη στα γραφικά και τα χρώματα της, είναι μια τολμηρή λύση με διαφανές πολυπροπυλένιο και εντελώς ζεστή εκτύπωση χρυσού φύλλου για να δώσει νέες αισθήσεις. Η έκχυση του κρασιού είναι υπογραμμισμένη στο κουτί, όπου τα γραφικά τυλίγονται γύρω από το πακέτο: απλό και εντυπωσιακό που αποτελείται από δύο στοιχεία "slive et tiroir".

Όνομα έργου : Il Mosnel QdE 2012, Όνομα σχεδιαστών : Laura Ferrario, Όνομα πελάτη : FERRARIODESIGN.

Il Mosnel QdE 2012 Η Ετικέτα Αφρώδους Οίνου Και Το Πακέτο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.