Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καφέ Και Εστιατόριο

Roble

Καφέ Και Εστιατόριο Η ιδέα του σχεδιασμού της προήλθε από τις μπριζόλες και τα καπνοπωλεία των ΗΠΑ, και ως αποτέλεσμα της ερευνητικής ομάδας πρώτης φάσης, η ερευνητική ομάδα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ξύλο και δέρμα με σκούρα χρώματα όπως το μαύρο και το πράσινο, μαζί με το χρυσό και το τριαντάφυλλο ο χρυσός λήφθηκε με ένα ζεστό και ελαφρύ πολυτελές φως. Τα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού είναι 6 μεγάλοι κρεμασμένοι πολυέλαιοι που αποτελούνται από 1200 χειροποίητο ανοδιωμένο ατσάλι. Όπως επίσης και ο μετρητής ράβδων 9 μέτρων, ο οποίος καλύπτεται από μια ομπρέλα 275 εκατοστών που αποτελείται από όμορφα και διαφορετικά μπουκάλια, χωρίς καμία υποστήριξη καλύπτει τον μετρητή ράβδων.

Το Ηχείο

Sperso

Το Ηχείο Το Sperso προέρχεται από δύο λέξεις Sperm και Sound. Το ιδιαίτερο σχήμα της υαλώδους φυσαλίδας και του ηχείου στο λάκκο του στο κεφάλι αναφέρεται στην αίσθηση ανδρικότητας και τη βαθιά διείσδυση του ήχου γύρω από το περιβάλλον, όπως η φωτιά ενός αρσενικού σπέρματος στο γυναικείο ωάριο κατά τη διάρκεια του ζευγαρώματος. Ο στόχος είναι η παραγωγή ήχου υψηλής ισχύος και υψηλής ποιότητας γύρω από το περιβάλλον. Το ασύρματο σύστημά του επιτρέπει στο χρήστη να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο, το φορητό υπολογιστή, τα tablet και άλλες συσκευές στο ηχείο μέσω Bluetooth. Αυτό το ηχείο οροφής μπορεί να χρησιμοποιηθεί ειδικά σε καθιστικό, υπνοδωμάτια και αίθουσα τηλεόρασης.

Η Αρχιτεκτονική Έρευνα Και Ανάπτυξη

Technology Center

Η Αρχιτεκτονική Έρευνα Και Ανάπτυξη Το αρχιτεκτονικό έργο του Τεχνολογικού Κέντρου έχει ως κατευθυντήρια γραμμή την ενσωμάτωση του αρχιτεκτονικού συνόλου στο γύρω τοπίο, έναν ήσυχο και ευχάριστο χώρο. Αυτή η καθοριστική ιδέα καθιστά το σύνολο ένα εξανθρωπισμένο ορόσημο, που προορίζεται για την απαραίτητη πνευματική εμβάπτιση των ερευνητών που θα ενεργήσουν σε αυτό, που εκφράζονται στην πλαστική και εποικοδομητική πρόθεσή της. Ο εντυπωσιακός και ολοκληρωμένος σχεδιασμός των στεγών σε κοίλη και κυρτή μορφή αγγίζει σχεδόν τις τονισμένες οριζόντιες γραμμές που ορίζουν έτσι, τα κύρια χαρακτηριστικά του αρχιτεκτονικού συγκροτήματος.

Σκαμνί

Ane

Σκαμνί Το σκαμπό Ane έχει συμπαγή ξυλεία από ξύλο που φαίνεται να επιπλέει αρμονικά, αλλά ανεξάρτητα από τα πόδια ξυλείας, πάνω από το ατσάλινο πλαίσιο. Ο σχεδιαστής δηλώνει ότι το κάθισμα, χειροποίητο από πιστοποιημένη φιλική προς το περιβάλλον ξυλεία, διαμορφώνεται μέσω της μοναδικής χρήσης πολλαπλών τεμαχίων ενός σχήματος ξύλου τοποθετημένου και κομμένου με δυναμικό τρόπο. Όταν κάθονται στο σκαμνί, η ελαφρά αύξηση της γωνίας προς τα πίσω και οι γωνίες κύλισης στις πλευρές τελειώνουν με τρόπο που παρέχει μια φυσική, άνετη θέση καθίσματος. Το σκαμνί Ane έχει τον σωστό βαθμό πολυπλοκότητας για να δημιουργήσει ένα κομψό φινίρισμα.

Συσκευασία Για Τσάι

Seven Tea House

Συσκευασία Για Τσάι Το Tea Hall Brand, λαμβάνοντας την εικόνα του χυμού και του διασκορπισμένου τσαγιού ελεύθερα και χαλαρά, η έννοια της διαδικασίας παρασκευής τσαγιού, ισχυρή ή αδύναμη, μεταμορφώνεται απρόβλεπτα, ως το στοιχείο της ζωγραφικής τσαγιού ενώ δοκιμάζετε τσάι. Η περιστασιακή γοητεία του τσαγιού ως μελανιού και του δακτύλου ως στυλό, σκιαγραφώντας το εκτεταμένο μυαλό της οικογένειας τσαγιού που ζει με το τοπίο. Ο πρωτότυπος σχεδιασμός του πακέτου προσφέρει ζεστή ατμόσφαιρα, εκφράζοντας την ευχάριστη στιγμή να ζήσετε τη ζωή με τσάι.

Η Προώθηση Της Μάρκας

Project Yellow

Η Προώθηση Της Μάρκας Το Project Yellow είναι ένα ολοκληρωμένο έργο τέχνης που κατασκευάζει την οπτική έννοια του Όλα είναι Κίτρινο. Σύμφωνα με το βασικό όραμα, θα γίνουν μεγάλες υπαίθριες οθόνες σε διάφορες πόλεις και ταυτόχρονα θα παράγονται μια σειρά πολιτιστικών και δημιουργικών παραγώγων. Ως οπτική IP, το Project Yellow έχει μια συναρπαστική οπτική εικόνα και ενεργητικό συνδυασμό χρωμάτων για να σχηματίσει ένα ενοποιημένο βασικό όραμα, που κάνει τους ανθρώπους αξέχαστες. Κατάλληλο για διαδικτυακή και offline προβολή μεγάλης κλίμακας και για την παραγωγή οπτικών παραγώγων, είναι ένα μοναδικό σχέδιο σχεδίασης.