Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Γραφείο Πωλήσεων

The Curtain

Το Γραφείο Πωλήσεων Ο σχεδιασμός αυτού του έργου έχει μια μοναδική προσέγγιση για να χρησιμοποιήσει το Metal Mesh ως λύση για πρακτικούς και αισθητικούς σκοπούς. Το ημιδιαφανές Metal Mesh δημιουργεί ένα στρώμα κουρτίνας που μπορεί να θολώσει το όριο μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου - του γκρίζου χώρου. Το βάθος του χώρου που δημιουργείται από τη διαφανή κουρτίνα δημιουργεί ένα πλούσιο επίπεδο χωρικής ποιότητας. Το γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι Metal Mesh ποικίλλει κάτω από διαφορετικές καιρικές συνθήκες και διαφορετική περίοδο της ημέρας. Η αντανάκλαση και η διαφάνεια του πλέγματος με το κομψό τοπίο δημιουργεί έναν ήρεμο χώρο ZEN σε κινέζικο στιλ.

Όνομα έργου : The Curtain, Όνομα σχεδιαστών : Qun Wen, Όνομα πελάτη : aoe.

The Curtain Το Γραφείο Πωλήσεων

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.