Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Βραχιόλι

Phenotype 002

Βραχιόλι Η μορφή του βραχιόλι Phenotype 002 είναι το αποτέλεσμα της ψηφιακής προσομοίωσης της βιολογικής ανάπτυξης. Ο αλγόριθμος που χρησιμοποιείται στη δημιουργική διαδικασία επιτρέπει τη μίμηση της συμπεριφοράς της βιολογικής δομής δημιουργώντας ασυνήθιστα οργανικά σχήματα, επιτυγχάνοντας διακριτική ομορφιά χάρη στη βέλτιστη δομή και την υλική ειλικρίνεια. Το πρωτότυπο υλοποιείται χρησιμοποιώντας τεχνολογία εκτύπωσης 3D. Στο τελικό στάδιο, το κομμάτι κοσμήματος είναι χειροποίητο από ορείχαλκο, γυαλισμένο και τελειωμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια.

Όνομα έργου : Phenotype 002, Όνομα σχεδιαστών : Maciej Nisztuk, Όνομα πελάτη : In Silico.

Phenotype 002 Βραχιόλι

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.