Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Βιβλιοπωλείο, Εμπορικό Κέντρο

Jiuwu Culture City , Shenyang

Βιβλιοπωλείο, Εμπορικό Κέντρο Η Jato Design ανέλαβε να μετατρέψει ένα παραδοσιακό βιβλιοπωλείο σε έναν δυναμικό χώρο πολλαπλών χρήσεων - για να είναι όχι μόνο ένα εμπορικό κέντρο, αλλά και ένας πολιτιστικός κόμβος για εκδηλώσεις εμπνευσμένες από βιβλία και άλλα. Το centrepice είναι ο «ήρωας» χώρος όπου οι επισκέπτες μετακινούνται σε ένα ελαφρύτερου τόνου περιβάλλον με ξυλεία ενισχυμένη με δραματικά σχέδια. Κουκούλια που μοιάζουν με φανάρι κρέμονται από την οροφή, ενώ οι σκάλες χρησιμεύουν ως κοινόχρηστοι χώροι που ενθαρρύνουν τους επισκέπτες να καθυστερούν και να διαβάζουν καθισμένοι στα σκαλιά.

Η Αφίσα

Cells

Η Αφίσα Στις 19 Ιουλίου 2017, η PIY δημιούργησε ένα μικρό κτίριο στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Είναι ένα μικρό κάστρο συναρμολογημένο από 761 συστατικά και το ονόμασαν «Κελιά». Οι κόμβοι είναι σχεδιασμένοι ως χειροποίητο νήμα νήματος και ίσιο τενόν, το οποίο συνοψίζεται ως "East Tenon" West Mortise & quot ;. Θα βρείτε τα προϊόντα τους, όπως ράφια μεταβλητών, ράφια μελέτης και παπουτσιών κ.λπ., όλα τα οποία χωρίζονται και συναρμολογούνται ξανά σε έναν οργανισμό. Και τότε, θα νιώσετε την επιθυμία τους να αναπτυχθούν ελεύθερα.

Η Εσωτερική Διακόσμηση Του Ξενοδοχείου

Stories Container

Η Εσωτερική Διακόσμηση Του Ξενοδοχείου Το εμπορευματοκιβώτιο μεταφέρει φορτία σε μέρη. Το ξενοδοχείο προσφέρει χώρους ανάπαυσης για τους ταξιδιώτες. Ένας παροδικός χώρος ανάπαυσης είναι αυτό που έχουν κοινό. Γι 'αυτό χρησιμοποιήστε το "κοντέινερ" ως έννοια του ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο δεν είναι μόνο ένας χώρος ανάπαυσης, αλλά και ένας χώρος με προσωπικότητα. Κάθε δωμάτιο έχει τη δική του έκφραση και προσωπικότητα. Επομένως, δημιουργήστε οκτώ διαφορετικές σουίτες ως εξής: Indulge, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey και Ballerina. Το Stable House δεν είναι μόνο ένας χώρος ανάπαυσης, αλλά και ένας σταθμός τροφοδοσίας για το πνεύμα σας.

Εσωτερικός Σχεδιασμός Γραφείου

Yuli Design Studio

Εσωτερικός Σχεδιασμός Γραφείου Πάντα υπάρχουν πάρα πολλές ακατάστατες πινακίδες σε κάθετες, οριζόντιες και πλευρικές κατευθύνσεις σε δρόμους που εμποδίζουν την πραγματική αρχιτεκτονική εμφάνιση. Αυτό παροτρύνει να σκεφτείτε πώς να επαναπροσδιορίσετε τις πινακίδες για να βελτιώσετε και να αναβαθμίσετε τα εφέ που δημιουργούνται από τέτοια διακοσμητικά είδη εξωτερικού χώρου. Το σημείο εσωτερικού σχεδιασμού είναι η αποσύνθεση της προηγούμενης διάταξης. Εισάγεται ο φυσικός φωτισμός. Η σοφίτα είναι χτισμένη με υπερυψωμένο χώρο. Όπου άλλαξαν οι σκάλες. Τροποποίηση όπου οι σκάλες κόβουν το χρόνο κάθετων κινήσεων. Αυτό δημιουργεί μια νέα δυνατότητα εκτός των παλαιών ορίων.

Κομμωτήριο

Taipei Eros

Κομμωτήριο Τα κομμωτήρια βασίζονται στη γεωμετρία των μαύρων, λευκών και γκρίζων χρωμάτων. Οι χειρονομίες της κοπής των μαλλιών μεταφράζονται στη συγκέντρωση των γλυπτικών οντοτήτων. Το τριγωνικό μοτίβο διαμορφώνει τους λειτουργικούς κύβους και τα επίπεδα από την οροφή έως το δάπεδο μέσω των ενεργειών της συσσώρευσης, κοπής και ραψίματος. Οι φωτεινές ράβδοι που είναι ενσωματωμένες στις διαχωριστικές γραμμές συμβάλλουν σε πολλές ζώνες φωτισμού, χρησιμεύοντας ως συμπληρωματικός φωτισμός, ενώ ταυτόχρονα επιλύουν την κατάσταση της χαμηλωμένης οροφής. Επεκτείνονται και μαιάνδρον με την αντανάκλαση του μεγάλου καθρέφτη, μετακινούνται ελεύθερα μεταξύ των επιπέδων και της τρισδιάστατης.

Ο Ιδιωτικός Κήπος

Ryad

Ο Ιδιωτικός Κήπος Η πρόκληση συνίστατο στον εκσυγχρονισμό μιας παλιάς εξοχικής κατοικίας και τη μετέτρεψε σε ένα χώρο γαλήνης και ηρεμίας, εργαζόμενοι διεξοδικά τόσο στις αρχιτεκτονικές όσο και στις περιοχές του τοπίου. Η πρόσοψη ανανεώθηκε, έγινε αστική εργασία στα πεζοδρόμια και κατασκευάστηκε η πισίνα κολύμβησης και οι τοίχοι συγκράτησης, δημιουργώντας νέα σφυρηλατημένα σιδηρουργεία για τις καμάρες, τους τοίχους και τους φράκτες. Η κηπουρική, η άρδευση και η δεξαμενή, καθώς και κεραυνός, έπιπλα και αξεσουάρ ήταν επίσης ολοκληρωμένα.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.