Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ίσιωμα Μαλλιών

Nano Airy

Το Ίσιωμα Μαλλιών Το Nano ευάερο σίδερο ισιώματος συνδυάζει τα νανο-κεραμικά υλικά επίστρωσης με την καινοτόμο αρνητική τεχνολογία σιδήρου, η οποία φέρνει τα μαλλιά απαλά και κομψά σε ίσια μορφή γρήγορα. Χάρη στον αισθητήρα μαγνήτη στο πάνω μέρος του καπακιού και του αμαξώματος, η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα όταν το καπάκι είναι κλειστό, το οποίο είναι ασφαλές για μεταφορά. Το συμπαγές σώμα με επαναφορτιζόμενη ασύρματη σχεδίαση USB είναι εύκολο να αποθηκευτεί σε τσάντα και μεταφορά, βοηθώντας τις γυναίκες να διατηρούν ένα κομψό χτένισμα ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Ο συνδυασμός λευκού και ροζ χρώματος προσδίδει στη συσκευή θηλυκό χαρακτήρα.

Η Εφαρμογή Για Κινητά

DeafUP

Η Εφαρμογή Για Κινητά Το DeafUP ενεργοποιεί τη σημασία της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής εμπειρίας για την κοινότητα των κωφών στην Ανατολική Ευρώπη. Δημιουργούν ένα περιβάλλον όπου επαγγελματίες της ακοής και κωφοί μαθητές μπορούν να συναντηθούν και να συνεργαστούν. Η συνεργασία μαζί θα είναι ένας φυσικός τρόπος για να ενδυναμώσετε και να παρακινήσετε τους κωφούς να γίνουν πιο δραστήριοι, να αυξήσουν τα ταλέντα τους, να μάθουν νέες δεξιότητες, να κάνουν τη διαφορά.

Οι Τσάντες

Qwerty Elemental

Οι Τσάντες Ακριβώς όπως η εξέλιξη του σχεδιασμού των γραφομηχανών δείχνει τον μετασχηματισμό από μια πολύ περίπλοκη οπτική μορφή σε μια απλή, απλή γεωμετρική μορφή, το Qwerty-elemental είναι η ενσάρκωση της δύναμης, της συμμετρίας και της απλότητας. Τα κατασκευαστικά χαλύβδινα εξαρτήματα που κατασκευάζονται από διάφορους τεχνίτες αποτελούν χαρακτηριστικό οπτικό χαρακτηριστικό του προϊόντος, το οποίο δίνει στην τσάντα μια αρχιτεκτονική εμφάνιση. Η βασική ιδιαιτερότητα της τσάντας είναι δύο κλειδιά γραφομηχανής που κατασκευάζονται και συναρμολογούνται από τον ίδιο τον σχεδιαστή.

Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων

Macaroni Club

Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων Η συλλογή, Macaroni Club, είναι εμπνευσμένη από τα μακαρόνια από τα μέσα του 18ου αιώνα που τα συνδέει με τους σημερινούς ανθρώπους που είναι εθισμένοι στο λογότυπο. Τα μακαρόνια ήταν ο όρος για τους άνδρες που ξεπέρασαν τα συνηθισμένα όρια της μόδας στο Λονδίνο. Ήταν η μανία λογότυπου του 18ου αιώνα. Αυτή η συλλογή έχει ως στόχο να δείξει τη δύναμη του λογότυπου από το παρελθόν έως το παρόν και δημιουργεί το Macaroni Club ως μάρκα από μόνη της. Οι λεπτομέρειες της σχεδίασης είναι εμπνευσμένες από τα κοστούμια των Μακαρονιών το 1770, και την τρέχουσα τάση της μόδας με ακραίες ποσότητες και μήκος.

Ο Ιστότοπος

Tailor Made Fragrance

Ο Ιστότοπος Το Tailor Made Fragrance γεννήθηκε από την εμπειρία μιας ιταλικής εταιρείας που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και παραγωγή πρωτογενών συσκευασιών για τομείς αρωμάτων, περιποίησης δέρματος, καλλυντικών χρωμάτων και σπιτικών αρωμάτων. Ο ρόλος της Webgriffe ήταν να υποστηρίξει την Επιχειρηματική Στρατηγική των πελατών σχεδιάζοντας μια λύση που ευνόησε την Ενημέρωση Επωνυμίας και την έναρξη της νέας Επιχειρηματικής Μονάδας με επίκεντρο τους χρήστες να δημιουργήσουν το μοναδικό και πλήρως προσαρμοσμένο άρωμα τους, ξεκινά ένα βήμα μιας ευρείας διαδικασίας βιομηχανικής ανάπτυξης και τμηματοποίηση της προσφοράς B2B.

Ο Έλεγχος Ποιότητας Αέρα

Midea Sensia AQC

Ο Έλεγχος Ποιότητας Αέρα Το Midea Sensia AQC είναι ένα έξυπνο υβρίδιο που ενσωματώνει το εσωτερικό του σπιτιού με κομψότητα και στυλ. Φέρνει εξανθρωπισμένη τεχνολογία και καινοτομία μέσω χαρακτηριστικών, ελέγχοντας τον καθαρισμό της θερμοκρασίας και της ποιότητας του αέρα με φωτισμό και βάζο στη διακόσμηση δωματίου. Η ευημερία φτάνει μέσω της τεχνολογίας αισθητήρων που μπορεί να διαβάσει το περιβάλλον και να διατηρήσει την τοπική θερμοκρασία και υγρασία σταθερή, σύμφωνα με την προηγούμενη εγκατάσταση, που έκανε η MideaApp.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.