Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Οικογενειακό Εμπορικό Κέντρο

Funlife Plaza

Οικογενειακό Εμπορικό Κέντρο Το Funlife Plaza είναι ένα οικογενειακό εμπορικό κέντρο για τον ελεύθερο χρόνο και την εκπαίδευση των παιδιών. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας διάδρομος αγωνιστικών αυτοκινήτων για τα παιδιά να οδηγούν αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια αγορών γονέων, ένα δεντρόσπιτο για τα παιδιά να προσέχουν και να παίζουν μέσα, μια οροφή "lego" με κρυφό όνομα εμπορικού κέντρου για να εμπνεύσει τη φαντασία των παιδιών. Απλό λευκό φόντο με κόκκινο, κίτρινο και μπλε, αφήστε τα παιδιά να το σχεδιάσουν και να το χρωματίσουν σε τοίχους, δάπεδα και τουαλέτα!

Η Εσωτερική Διακόσμηση

Suzhou MZS Design College

Η Εσωτερική Διακόσμηση Αυτό το έργο βρίσκεται στο Suzhou, το οποίο είναι γνωστό από τον παραδοσιακό σχεδιασμό κινέζικου κήπου. Η σχεδιαστής προσπάθησε να συγκεντρώσει τόσο τις νεωτεριστικές της ευαισθησίες όσο και τη φωνή Suzhou. Ο σχεδιασμός παίρνει στοιχεία από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του Suzhou με τη χρήση ασβεστωμένων τοίχων από γύψο, πορτών φεγγαριού και περίπλοκης αρχιτεκτονικής κήπου για να οραματίσετε εκ νέου τη φωνή του Suzhou σε ένα σύγχρονο περιβάλλον. Τα έπιπλα δημιουργήθηκαν εκ νέου με ανακυκλωμένα κλαδιά, μπαμπού και σχοινιά από άχυρο με συμμετοχή μαθητών, η οποία έδωσε το ιδιαίτερο νόημα σε αυτόν τον εκπαιδευτικό χώρο.

Η Καρέκλα Ανταλλαγής Μηνυμάτων

Kepler 186f

Η Καρέκλα Ανταλλαγής Μηνυμάτων Η δομική βάση της πολυθρόνας Kepler-186f είναι ένα ταψάκι, συγκολλημένο από ένα χαλύβδινο σύρμα στο οποίο στερεώνονται τα στοιχεία σκαλισμένα από τη βελανιδιά με τη βοήθεια μανικιών από ορείχαλκο. Διάφορες επιλογές χρήσης οπλισμού συνδυάζονται αρμονικά με στοιχεία ξυλογλυπτικής και κοσμημάτων. Αυτό το αντικείμενο τέχνης αντιπροσωπεύει ένα πείραμα στο οποίο συνδυάζονται διαφορετικές αισθητικές αρχές. Θα μπορούσε να περιγραφεί ως "Βαρβαρικό ή Νέο Μπαρόκ" στο οποίο συνδυάζονται οι τραχιές και οι εκλεκτές μορφές. Ως αποτέλεσμα του αυτοσχεδιασμού, το Kepler έγινε πολυεπίπεδο, τυλιγμένο με τα υποκείμενα και νέες λεπτομέρειες.

Ο Παραμετρικός Σχεδιασμός

Titanium Choker

Ο Παραμετρικός Σχεδιασμός Σχετικά, το IOU χρησιμοποιεί λογισμικό προσομοίωσης 3D για τη δημιουργία παραμετρικών μοντέλων, παρόμοιο με το στυλ με το οποίο κέρδισε η Zaha Hadid στον κόσμο της αρχιτεκτονικής. Υλικά, η IOU παρουσιάζει αποκλειστικά αντικείμενα σε τιτάνιο με λογότυπα χρυσού 18κτ Το τιτάνιο είναι πιο ζεστό σε κοσμήματα, αλλά είναι δύσκολο να δουλέψεις. Οι μοναδικές του ιδιότητες κάνουν τα κομμάτια όχι μόνο πολύ ελαφριά, αλλά δίνουν τη δυνατότητα να τα φτιάξουν σχεδόν σε οποιοδήποτε χρώμα του φάσματος.

Το Follow Focus Ad-On

ND Lens Gear

Το Follow Focus Ad-On Το ND LensGear προσαρμόζει με ακρίβεια τους εγωκεντρικούς φακούς με διαφορετικές διαμέτρους. Η σειρά ND LensGear καλύπτει όλους τους φακούς όπως δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο LensGear. Χωρίς κοπή και χωρίς κάμψη: Όχι περισσότερα βιδωτά προγράμματα οδήγησης, φθαρμένες ζώνες ή ενοχλητικά υπολείμματα ιμάντων που προεξέχουν. Όλα ταιριάζουν σαν γοητεία. Και ένα άλλο πλεονέκτημα, χωρίς εργαλεία! Χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό του, επικεντρώνεται απαλά και σταθερά γύρω από το φακό.

Σύστημα Προσαρμογέα Για Επαγγελματική Μαγνητοσκόπηση

NiceDice

Σύστημα Προσαρμογέα Για Επαγγελματική Μαγνητοσκόπηση Το NiceDice-System είναι ο πρώτος προσαρμογέας πολλαπλών λειτουργιών στη βιομηχανία φωτογραφικών μηχανών. Το καθιστά αρκετά ευχάριστο να συνδέσετε εξοπλισμό με διαφορετικά πρότυπα τοποθέτησης από διαφορετικές μάρκες - όπως φώτα, οθόνες, μικρόφωνα και πομπούς - σε μια κάμερα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που πρέπει να είναι ανάλογα με την κατάσταση. Ακόμη και νέα αναπτυσσόμενα πρότυπα συναρμολόγησης ή εξοπλισμός που αγοράστηκε πρόσφατα μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα στο σύστημα ND, απλώς με τη λήψη νέου προσαρμογέα

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.