Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Τηλεόραση Led 40 Ιντσών

GlassOn

Η Τηλεόραση Led 40 Ιντσών Είναι μια συλλογή σχεδιασμού χωρίς πλαίσιο με διαφορετικές σχεδιαστικές λύσεις σε μεταβλητά μεγέθη με γυάλινο στοιχείο. Η κομψότητα που δημιουργείται με τη διαφάνεια του γυαλιού συνεχίζεται με τη χάρη των μεταλλικών φινιρισμάτων που περιβάλλουν την οθόνη σε μεγάλα μεγέθη. Χωρίς το συνηθισμένο πλαστικό μπροστινό κάλυμμα και στεφάνη, ο σχεδιασμός συνδέεται μέσω του εικονικού κόσμου και του κοινού με δραστικά μειωμένο πάχος σε προϊόντα 40 ", 46" και 55 ". Ολόκληρο το μεταλλικό πλαίσιο που συγκρατεί τη γυάλινη πρόσοψη βελτιώνει την ποιότητα σχεδιασμού με ακριβείς λεπτομέρειες σύνδεσης διαφορετικά υλικά.

Όνομα έργου : GlassOn, Όνομα σχεδιαστών : Vestel ID Team, Όνομα πελάτη : .

GlassOn Η Τηλεόραση Led 40 Ιντσών

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.