Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπεζάκι Σαλονιού

1x3

Τραπεζάκι Σαλονιού Το 1x3 εμπνέεται από αλληλοσυνδεόμενους γρίφους. Είναι και τα δύο - ένα έπιπλο και ένα πειράκι εγκεφάλου. Όλα τα μέρη παραμένουν μαζί χωρίς να χρειάζεται κανένα φωτιστικό. Η αρχή της σύμπλεξης περιλαμβάνει μόνο κινήσεις ολίσθησης που δίνουν μια πολύ γρήγορη διαδικασία συναρμολόγησης και καθιστώντας το 1x3 κατάλληλο για συχνή αλλαγή θέσης. Το επίπεδο δυσκολίας δεν εξαρτάται από την επιδεξιότητα αλλά κυρίως από τη χωρική όραση. Οδηγίες παρέχονται σε περίπτωση που ο χρήστης χρειάζεται βοήθεια. Το όνομα - 1x3 είναι μια μαθηματική έκφραση που αντιπροσωπεύει τη λογική της ξύλινης δομής - ένας τύπος στοιχείου, τρία κομμάτια από αυτό.

Όνομα έργου : 1x3, Όνομα σχεδιαστών : Petar Zaharinov, Όνομα πελάτη : PRAKTRIK.

1x3 Τραπεζάκι Σαλονιού

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.