Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Φορητό Ηχείο

Ballo

Το Φορητό Ηχείο Το ελβετικό ντιζάιν στούντιο BERNHARD | Η BURKARD σχεδίασε ένα μοναδικό ηχείο για το OYO. Το σχήμα του ηχείου είναι μια τέλεια σφαίρα χωρίς πραγματική βάση. Το ηχείο BALLO θέτει, ρολά ή κρέμεται για μια μουσική εμπειρία 360 μοιρών. Ο σχεδιασμός ακολουθεί τις αρχές του μινιμαλιστικού σχεδιασμού. Μια πολύχρωμη ζώνη συνδυάζει δύο ημισφαίρια. Προστατεύει το ηχείο και αυξάνει τους τόνους των μπάσων όταν βρίσκεται σε μια επιφάνεια. Το ηχείο διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου και είναι συμβατή με τις περισσότερες συσκευές ήχου. Η υποδοχή 3,5 mm είναι ένα κανονικό βύσμα για ακουστικά. Το ηχείο BALLO διατίθεται σε δέκα διαφορετικά χρώματα.

Όνομα έργου : Ballo, Όνομα σχεδιαστών : Bernhard Burkard, Όνομα πελάτη : BERNHARD | BURKARD .

Ballo Το Φορητό Ηχείο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.