Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Σχεδιασμός Της Μάρκας

EXP Brasil

Ο Σχεδιασμός Της Μάρκας Ο σχεδιασμός της μάρκας EXP Brasil προέρχεται από τις αρχές της ενότητας και της εταιρικής σχέσης της εταιρείας. Εκμετάλλευση του μίγματος μεταξύ τεχνολογίας και σχεδιασμού στα έργα τους όπως και στη ζωή γραφείου. Ένα στοιχείο τυπογραφίας αντιπροσωπεύει την ένωση και τη δύναμη αυτής της εταιρείας. Ο σχεδιασμός του γράμματος X είναι συμπαγής και ολοκληρωμένος, αλλά πολύ ελαφρύς και τεχνολογικός. Η μάρκα αντιπροσωπεύει τη ζωή του στούντιο, με στοιχεία στα γράμματα, τόσο στον θετικό όσο και στον αρνητικό χώρο που ενώνουν τους ανθρώπους και το σχεδιασμό, ατομικά και συλλογικά, απλά με τεχνολογικά, ελαφριά και στιβαρά, επαγγελματικά και προσωπικά.

Σετ Καφέ

Riposo

Σετ Καφέ Ο σχεδιασμός αυτής της υπηρεσίας ήταν εμπνευσμένος από δύο σχολεία των αρχών του 20ου αιώνα, το γερμανικό Bauhaus και το ρωσικό avant-garde. Η αυστηρή ευθεία γεωμετρία και η καλά μελετημένη λειτουργικότητα αντιστοιχούν πλήρως στο πνεύμα των μανιφέστων εκείνων των εποχών: "αυτό που είναι βολικό είναι όμορφο". Ταυτόχρονα, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις, ο σχεδιαστής συνδυάζει δύο αντίθετα υλικά σε αυτό το έργο. Η κλασική λευκή πορσελάνη γάλακτος συμπληρώνεται από φωτεινά καπάκια από φελλό. Η λειτουργικότητα του σχεδιασμού υποστηρίζεται από απλές, βολικές λαβές και τη συνολική χρηστικότητα της φόρμας.

Σπίτι

Santos

Σπίτι Χρησιμοποιώντας το ξύλο ως το κύριο κατασκευαστικό στοιχείο, το σπίτι μετατοπίζει τα δύο επίπεδα σε τομή, δημιουργώντας μια γυάλινη οροφή για ενσωμάτωση στο περιβάλλον και επιτρέποντας την είσοδο του φυσικού φωτός. Ο χώρος διπλού ύψους αρθρώνει τη σχέση μεταξύ του ισογείου, του επάνω ορόφου και του τοπίου. Μια μεταλλική οροφή πάνω από τον φεγγίτη πετά, προστατεύοντάς την από την εμφάνιση του δυτικού ήλιου και επισκευάζοντας επίσημα τον όγκο, πλαισιώνοντας το όραμα του φυσικού περιβάλλοντος. Το πρόγραμμα διαρθρώνεται εντοπίζοντας δημόσιες χρήσεις στο ισόγειο και ιδιωτικές χρήσεις στον επάνω όροφο.

Έπιπλα Συν Ανεμιστήρας

Brise Table

Έπιπλα Συν Ανεμιστήρας Το Brise Table έχει σχεδιαστεί με αίσθηση ευθύνης για την κλιματική αλλαγή και επιθυμία να χρησιμοποιεί ανεμιστήρες και όχι κλιματιστικά. Αντί να φυσάει δυνατούς ανέμους, επικεντρώνεται στην αίσθηση δροσιάς με την κυκλοφορία του αέρα ακόμη και μετά την απενεργοποίηση του κλιματιστικού. Με το Brise Table, οι χρήστες μπορούν να πάρουν λίγο αεράκι και να το χρησιμοποιήσουν ως πλευρικό τραπέζι ταυτόχρονα. Επίσης, διαπερνά καλά το περιβάλλον και κάνει τον χώρο πιο όμορφο.

Το Άνοιγμα Του Τίτλου

Pop Up Magazine

Το Άνοιγμα Του Τίτλου Το έργο ήταν ένα ταξίδι για να εξερευνήσετε τα θέματα Escape (θέμα για το 2019) αφηρημένα και ρευστά, δείχνοντας τις αλλαγές, τα νέα πράγματα και τις συνέπειες από αυτό. Όλα τα γραφικά είναι καθαρά και άνετα στην παρακολούθηση, σε αντίθεση με την άβολη πραγματικότητα από την πράξη της διαφυγής. Ο σχεδιασμός αλλάζει συνεχώς και τα σχήματα μορφοποίησης στο κινούμενο σχέδιο αντιπροσωπεύουν τη δράση της αναπροσαρμογής, που προκαλείται από κάποια κατάσταση. Το Escape έχει διαφορετικές έννοιες, ερμηνείες και η άποψη διαφέρει από παιχνιδιάρικο σε σοβαρό.

Δομικό Δαχτυλίδι

Spatial

Δομικό Δαχτυλίδι Ο σχεδιασμός ενσωματώνει μια μεταλλική δομή πλαισίου στην οποία το druzy συγκρατείται με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνεται έμφαση τόσο στην πέτρα όσο και στη μεταλλική δομή πλαισίου. Η κατασκευή είναι αρκετά ανοιχτή και διασφαλίζει ότι η πέτρα είναι το αστέρι του σχεδιασμού. Η ακανόνιστη μορφή του druzy και των μεταλλικών σφαιρών που συγκρατούν τη δομή μαζί φέρνει λίγο απαλότητα στο σχεδιασμό. Είναι τολμηρό, νευρικό και φορετό.