Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Επιτραπέζιο Φως

Moon

Το Επιτραπέζιο Φως Αυτό το φως διαδραματίζει ενεργό ρόλο για να συνοδεύει τους ανθρώπους σε ένα χώρο εργασίας από το πρωί έως το βράδυ. Σχεδιάστηκε με γνώμονα το περιβάλλον εργασίας των ανθρώπων. Το καλώδιο μπορεί να συνδεθεί με φορητό υπολογιστή ή τράπεζα τροφοδοσίας. Το σχήμα του φεγγαριού ήταν κατασκευασμένο από τρία τέταρτα ενός κύκλου ως ανερχόμενο εικονίδιο από μια εικόνα εδάφους από ανοξείδωτο πλαίσιο. Το επιφανειακό μοτίβο του φεγγαριού θυμίζει τον οδηγό προσγείωσης σε ένα διαστημικό έργο. Το σκηνικό μοιάζει με ένα γλυπτό στο φως της ημέρας και μια ελαφριά συσκευή που ανακουφίζει την ένταση της εργασίας τη νύχτα.

Φως

Louvre

Φως Το φως του Λούβρου είναι μια διαδραστική επιτραπέζια λάμπα εμπνευσμένη από το ελληνικό καλοκαιρινό φως του ήλιου που περνά εύκολα από κλειστά παραθυρόφυλλα μέσω των Λούβρου. Αποτελείται από 20 δαχτυλίδια, 6 από φελλό και 14 από Plexiglas, τα οποία αλλάζουν τη σειρά με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο, ώστε να μετατρέπουν τη διάχυση, τον όγκο και την τελική αισθητική του φωτός σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες των χρηστών. Το φως περνά μέσα από το υλικό και προκαλεί διάχυση, οπότε δεν εμφανίζονται σκιές από μόνες τους ούτε στις επιφάνειες γύρω από αυτό. Δαχτυλίδια με διαφορετικά ύψη δίνουν την ευκαιρία ατελείωτων συνδυασμών, ασφαλούς προσαρμογής και συνολικού ελέγχου φωτισμού.

Ο Σχεδιασμός Ενδυμάτων

Sidharth kumar

Ο Σχεδιασμός Ενδυμάτων Το NS GAIA είναι μια σύγχρονη γυναικεία ένδυση που προέρχεται από το Νέο Δελχί και είναι πλούσια σε μοναδικές τεχνικές σχεδιασμού και υφάσματος. Η μάρκα είναι μεγάλος υποστηρικτής της προσεκτικής παραγωγής και όλων των πραγμάτων για την ποδηλασία και την ανακύκλωση. Η σημασία αυτού του παράγοντα αντικατοπτρίζεται στους πυλώνες ονομάτων, τα «N» και «S» στο NS GAIA που αντιπροσωπεύουν τη Φύση και την Αειφορία. Η προσέγγιση της NS GAIA είναι «το λιγότερο είναι περισσότερο». Η ετικέτα παίζει ενεργό ρόλο στην αργή μόδα, διασφαλίζοντας ότι οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις είναι ελάχιστες.

Η Αρχιτεκτονική Μικτής Χρήσης

Shan Shui Plaza

Η Αρχιτεκτονική Μικτής Χρήσης Βρίσκεται στην ιστορική πόλη Xi'an, μεταξύ του επιχειρηματικού κέντρου και του ποταμού TaoHuaTan, το έργο στοχεύει όχι μόνο στη σύνδεση του παρελθόντος και του παρόντος αλλά και της πόλης και της φύσης. Εμπνευσμένο από την ανοιξιάτικη κινεζική ιστορία The Peach blossom, το έργο προσφέρει έναν παραδεισένιο χώρο διαβίωσης και εργασίας παρέχοντας στενή σχέση με τη φύση. Στην κινεζική κουλτούρα, η φιλοσοφία του ορεινού νερού (Shan Shui) κατέχει μια ουσιαστική έννοια της σχέσης μεταξύ ανθρώπου και φύσης, εκμεταλλευόμενη έτσι το υδατώδες τοπίο της περιοχής, το έργο προσφέρει χώρους που αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία του Shan Shui στην πόλη.

Η Εταιρική Ταυτότητα

film festival

Η Εταιρική Ταυτότητα Το "Cinema, ahoy" ήταν το σύνθημα για τη δεύτερη έκδοση του Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Κούβα. Είναι μέρος μιας έννοιας του σχεδιασμού που εστιάζεται στο ταξίδι ως τρόπος σύνδεσης πολιτισμών. Ο σχεδιασμός προκαλεί το ταξίδι ενός κρουαζιερόπλοιου που ταξιδεύει από την Ευρώπη στην Αβάνα με ταινίες. Ο σχεδιασμός των προσκλήσεων και των εισιτηρίων για το φεστιβάλ εμπνεύστηκε από διαβατήρια και κάρτες επιβίβασης που χρησιμοποιούνται από ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο σήμερα. Η ιδέα του ταξιδιού μέσω των ταινιών ενθαρρύνει το κοινό να είναι δεκτικό και περίεργο για τις πολιτιστικές ανταλλαγές.

Λάμπα

Little Kong

Λάμπα Το Little Kong είναι μια σειρά λαμπτήρων περιβάλλοντος που περιέχει ανατολίτικη φιλοσοφία. Η ανατολική αισθητική δίνει μεγάλη προσοχή στη σχέση μεταξύ εικονικού και πραγματικού, πλήρους και κενού. Η απόκρυψη της λυχνίας LED στο μεταλλικό στύλο όχι μόνο διασφαλίζει την άδεια και την καθαρότητα της λάμπας, αλλά επίσης διακρίνει το Kong από τους άλλους λαμπτήρες. Οι σχεδιαστές ανακάλυψαν το εφικτό σκάφος μετά από περισσότερα από 30 πειράματα για να παρουσιάσουν τέλεια το φως και τις διάφορες υφές, γεγονός που επιτρέπει την εκπληκτική εμπειρία φωτισμού. Η βάση υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και διαθέτει θύρα USB. Μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί μόνο κουνώντας τα χέρια.