Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Έπιπλα Λεκάνης

Eva

Τα Έπιπλα Λεκάνης Η έμπνευση του σχεδιαστή προήλθε από τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό και τη χρήση του ως ένα ήσυχο αλλά αναζωογονητικό χαρακτηριστικό στο χώρο του μπάνιου. Προέκυψε από την έρευνα αρχιτεκτονικών μορφών και απλού γεωμετρικού όγκου. Η λεκάνη θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ένα στοιχείο που καθορίζει διαφορετικούς χώρους γύρω και ταυτόχρονα ένα κεντρικό σημείο στον χώρο. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, καθαρό και ανθεκτικό. Υπάρχουν αρκετές παραλλαγές, όπως αυτόνομος, πάγκος καθίσματος και επιτοίχιος τοίχος, καθώς και μονός ή διπλός νεροχύτης. Οι παραλλαγές στο χρώμα (χρώματα RAL) θα βοηθήσουν στην ενσωμάτωση του σχεδιασμού στο χώρο.

Η Έννοια Της Συσκευασίας

Faberlic Supplements

Η Έννοια Της Συσκευασίας Στον σύγχρονο κόσμο, οι άνθρωποι εκτίθενται συνεχώς στις επιθετικές επιπτώσεις των εξωτερικών αρνητικών παραγόντων. Η κακή οικολογία, ο πολυάσχολος ρυθμός της ζωής σε μεγαλοπόλεις ή στρες οδηγεί σε αυξημένα φορτία στο σώμα. Για την ομαλοποίηση και βελτίωση της λειτουργικής κατάστασης του σώματος, χρησιμοποιούνται συμπληρώματα. Η κύρια μεταφορά αυτού του έργου έχει γίνει το διάγραμμα βελτίωσης της ευημερίας ενός ατόμου με τη χρήση συμπληρωμάτων. Επίσης, το κύριο γραφικό στοιχείο επαναλαμβάνει το σχήμα του γράμματος F - το πρώτο γράμμα της επωνυμίας.

Σπίτι

Dezanove

Σπίτι Η έμπνευση του αρχιτέκτονα προήλθε από το ξακουσμένο ξύλο ευκαλύπτου των «μπατάων». Αυτές είναι οι πλατφόρμες παραγωγής μυδιών στις εκβολές και που αποτελούν την πολύ σημαντική τοπική βιομηχανία στο "Ria da Arousa" της Ισπανίας. Το ξύλο ευκαλύπτου χρησιμοποιείται σε αυτές τις πλατφόρμες και υπάρχουν επεκτάσεις αυτού του δέντρου στην περιοχή. Η εποχή του ξύλου δεν είναι κρυμμένη και οι διαφορετικές εξωτερικές και εσωτερικές όψεις του ξύλου χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία διαφορετικών αισθήσεων. Το σπίτι προσπαθεί να δανειστεί την παράδοση του περιβάλλοντος χώρου και να τα αποκαλύψει μέσα από την ιστορία που περιγράφεται στο σχέδιο και τις λεπτομέρειες.

Εστιατόριο

Xin Ming Yuen

Εστιατόριο Η είσοδος είναι μια παρέλαση αντικρουόμενων υλικών, δομών και χρωμάτων. Ο χώρος υποδοχής είναι ένας χώρος ήρεμης άνεσης. Τα ευχάριστα μοτίβα συναντούν παιχνιδιάρικες διακοσμήσεις. Πίσω είναι μια δυναμική περιοχή μπαρ μέσα σε ένα περιβάλλον ηρεμίας. Τα παραδοσιακά κινέζικα χαρακτηριστικά φώτα με μοτίβο Hui προσθέτουν μια αίσθηση φουτουρισμού. Η τραπεζαρία περνά μέσα από ένα όμορφα διακοσμημένο στέγαστρο. Διακοσμημένο με λουλούδια, ψάρια υδατάνθρακες, ανάγλυφες οθόνες βιτρό και τα αρχαία ντουλάπια βοτάνων Bai Zi, είναι ένα οπτικό ταξίδι στο χρόνο και τα πολιτιστικά λείψανα της μόδας.

Ο Χώρος Λιανικής

Portugal Vineyards

Ο Χώρος Λιανικής Το concept store Portugal Vineyards είναι το πρώτο φυσικό κατάστημα για την online εταιρεία εξειδικευμένων κρασιών. Βρίσκεται δίπλα στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, απέναντι από το δρόμο και καταλαμβάνει 90μ2, το κατάστημα αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο χωρίς χωρίσματα. Το εσωτερικό είναι ένας τυφλά λευκός και ελάχιστος χώρος με κυκλική κυκλοφορία - ένας λευκός καμβάς για να λάμπει και να εμφανίζεται το πορτογαλικό κρασί. Τα ράφια είναι σκαλισμένα από τους τοίχους σε σχέση με τις βεράντες του κρασιού σε μια συναρπαστική εμπειρία λιανικής 360 μοιρών χωρίς μετρητή.

Η Τέχνη

Metamorphosis

Η Τέχνη Ο ιστότοπος βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Keihin στα περίχωρα του Τόκιο. Ο καπνός που διογκώνεται συνεχώς από καμινάδες βαρέων βιομηχανικών εργοστασίων μπορεί να απεικονίζει μια αρνητική εικόνα όπως η ρύπανση και ο υλισμός. Ωστόσο, οι φωτογραφίες έχουν επικεντρωθεί στις διάφορες πτυχές των εργοστασίων που απεικονίζουν τη λειτουργική ομορφιά του. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι σωλήνες και οι κατασκευές δημιουργούν γεωμετρικά σχέδια με γραμμές και υφές και η κλίμακα σε ξεπερασμένες εγκαταστάσεις δημιουργεί έναν αέρα αξιοπρέπειας. Τη νύχτα, οι εγκαταστάσεις αλλάζουν σε ένα μυστηριώδες κοσμικό φρούριο με τις ταινίες sci-fi στη δεκαετία του '80.