Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Οι Τσάντες

Qwerty Elemental

Οι Τσάντες Ακριβώς όπως η εξέλιξη του σχεδιασμού των γραφομηχανών δείχνει τον μετασχηματισμό από μια πολύ περίπλοκη οπτική μορφή σε μια απλή, απλή γεωμετρική μορφή, το Qwerty-elemental είναι η ενσάρκωση της δύναμης, της συμμετρίας και της απλότητας. Τα κατασκευαστικά χαλύβδινα εξαρτήματα που κατασκευάζονται από διάφορους τεχνίτες αποτελούν χαρακτηριστικό οπτικό χαρακτηριστικό του προϊόντος, το οποίο δίνει στην τσάντα μια αρχιτεκτονική εμφάνιση. Η βασική ιδιαιτερότητα της τσάντας είναι δύο κλειδιά γραφομηχανής που κατασκευάζονται και συναρμολογούνται από τον ίδιο τον σχεδιαστή.

Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων

Macaroni Club

Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων Η συλλογή, Macaroni Club, είναι εμπνευσμένη από τα μακαρόνια από τα μέσα του 18ου αιώνα που τα συνδέει με τους σημερινούς ανθρώπους που είναι εθισμένοι στο λογότυπο. Τα μακαρόνια ήταν ο όρος για τους άνδρες που ξεπέρασαν τα συνηθισμένα όρια της μόδας στο Λονδίνο. Ήταν η μανία λογότυπου του 18ου αιώνα. Αυτή η συλλογή έχει ως στόχο να δείξει τη δύναμη του λογότυπου από το παρελθόν έως το παρόν και δημιουργεί το Macaroni Club ως μάρκα από μόνη της. Οι λεπτομέρειες της σχεδίασης είναι εμπνευσμένες από τα κοστούμια των Μακαρονιών το 1770, και την τρέχουσα τάση της μόδας με ακραίες ποσότητες και μήκος.

Ο Ιστότοπος

Tailor Made Fragrance

Ο Ιστότοπος Το Tailor Made Fragrance γεννήθηκε από την εμπειρία μιας ιταλικής εταιρείας που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και παραγωγή πρωτογενών συσκευασιών για τομείς αρωμάτων, περιποίησης δέρματος, καλλυντικών χρωμάτων και σπιτικών αρωμάτων. Ο ρόλος της Webgriffe ήταν να υποστηρίξει την Επιχειρηματική Στρατηγική των πελατών σχεδιάζοντας μια λύση που ευνόησε την Ενημέρωση Επωνυμίας και την έναρξη της νέας Επιχειρηματικής Μονάδας με επίκεντρο τους χρήστες να δημιουργήσουν το μοναδικό και πλήρως προσαρμοσμένο άρωμα τους, ξεκινά ένα βήμα μιας ευρείας διαδικασίας βιομηχανικής ανάπτυξης και τμηματοποίηση της προσφοράς B2B.

Ο Έλεγχος Ποιότητας Αέρα

Midea Sensia AQC

Ο Έλεγχος Ποιότητας Αέρα Το Midea Sensia AQC είναι ένα έξυπνο υβρίδιο που ενσωματώνει το εσωτερικό του σπιτιού με κομψότητα και στυλ. Φέρνει εξανθρωπισμένη τεχνολογία και καινοτομία μέσω χαρακτηριστικών, ελέγχοντας τον καθαρισμό της θερμοκρασίας και της ποιότητας του αέρα με φωτισμό και βάζο στη διακόσμηση δωματίου. Η ευημερία φτάνει μέσω της τεχνολογίας αισθητήρων που μπορεί να διαβάσει το περιβάλλον και να διατηρήσει την τοπική θερμοκρασία και υγρασία σταθερή, σύμφωνα με την προηγούμενη εγκατάσταση, που έκανε η MideaApp.

Το Αυτόνομο Κινητό Ρομπότ

Pharmy

Το Αυτόνομο Κινητό Ρομπότ Αυτόνομο ρομπότ πλοήγησης για εφοδιαστική νοσοκομείου. Είναι ένα σύστημα εξυπηρέτησης προϊόντων που εκτελεί ασφαλείς αποδοτικές παραδόσεις, μειώνοντας τις πιθανότητες του επαγγελματία υγείας να εκτεθεί σε ασθένεια, περιορίζοντας τις πανδημικές ασθένειες μεταξύ του νοσοκομειακού προσωπικού και των ασθενών (COVID-19 ή H1N1). Ο σχεδιασμός βοηθά στο χειρισμό νοσοκομειακών παραδόσεων με εύκολη πρόσβαση και ασφάλεια, χρησιμοποιώντας απλή αλληλεπίδραση χρήστη μέσω της φιλικής τεχνολογίας. Οι ρομποτικές μονάδες έχουν τη δυνατότητα να μετακινούνται αυτόνομα στο εσωτερικό περιβάλλον και να έχουν συγχρονισμένη ροή με παρόμοιες μονάδες, ικανές να κάνουν ρομποτική ομαδική εργασία.

Κατοικία

Shkrub

Κατοικία Το σπίτι Shkrub εμφανίστηκε από αγάπη και για αγάπη - ένα ζευγάρι ερωτευμένων με τρία παιδιά. Το DNA του σπιτιού περιλαμβάνει τις δομικές αισθητικές αρχές που εμπνέουν την ιστορία και τον πολιτισμό της Ουκρανίας εμπνευσμένες από την ιαπωνική σοφία. Το στοιχείο της γης ως υλικό γίνεται αισθητό σε δομικές πτυχές του σπιτιού, όπως η αρχική ψάθινη οροφή και στους όμορφους και πυκνούς τοίχους από πηλό. Η ιδέα της τιμής, ως ιδρυτικό μέρος, μπορεί να γίνει αισθητή σε ολόκληρο το σπίτι, σαν ένα λεπτό νήμα καθοδήγησης.